Client Adviser Hypotheken ABN AMRO 13-05-2024

  1. Vacatures Leek
  2. Client Adviser Hypotheken ABN AMRO 13-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

A verification link has been sent to your email:


Wat je gaat doen:
Ben jij al in het bezit van jouw WFT Basis? Top! Omdat het voor deze functie noodzakelijk is om ook jouw WFT Hypothecair Krediet in het bezit te hebben, faciliteren wij een training voor jou.
Tijdens deze training zal je alle kennis opdoen om vervolgens een examen af te leggen.
Wanneer jij dit in bezit hebt, heb je een mooie basis gelegd voor jouw werkzaamheden binnen ! Hoe dat er uitziet?InIn de eerste weken zal jij je, bij , op kantoor in Amersfoort bevinden en werk je samen met een buddy.
Samen zijn jullie er om klanten te helpen bij een van de grootste beslissingen van hun leven.
Het kopen van een huis of om te bekijken of er mogelijkheden zijn binnen de reeds afgesloten hypotheek.
De meest uiteenlopende vragen kun je in deze functie verwachten.
Dit is niet alleen heel leuk, maar ook nog eens enorm leerzaam!HetHet contact zal via de telefoon, chat of mail zijn.
Na de inwerkperiode is hybride werken een mogelijkheid, je wordt 3 dagen per week op kantoor verwacht.Op de werkvloer hangt een fijne informele en open sfeer.
Het team waar je in komt te werken bestaat uit professionals die goed kunnen luisteren, open staan voor feedback van klanten en collega's en die elke dag de ambitie hebben om de klant tot ambassadeur te maken.
Met specialisten in het team help jij de klant snel, op de juiste wijze en op een moment dat het goed uitkomt.
Naast dat er hard gewerkt wordt, is er ook tijd voor een grapje tussendoor.Dit is nog niet alles, naast dat jij steeds meer ervaring op de werkvloer opdoet, studeer jij ook nog voor jouw MIFID en uiteindelijk jouw WFT vermogen.
En het mooie is, over de kosten hoef jij je geen zorgen te maken! Het enige wat we van jou vragen is een gezonde dosis motivatie.
Wij geloven en investeren daarom graag in jou.
Het is een intensief traject waarbij je binnen een jaar alles leert over hypotheken.
Wat we vragen:
Dit ben jijTalent in regieOm ervoor te zorgen dat jouw talenten bij ons én onze opdrachtgevers gaan shinen, zijn wij van mening dat het gaat om de persoon achter het cv.
Wij geloven namelijk in potentie.
Om dit goed in kaart te brengen, word je na een telefonische kennismaking uitgenodigd voor een gamebased assessment, Equalture.
Zeg gedag tegen kubussen en cijferreeksen en zeg hallo tegen games en fun!VoorVoor het vervolggesprek worden de resultaten uiteraard samen met jou besproken.
Ready to play?ee hebt een afgeronde MBO4, hbo of wo opleiding;Je spreekt en schrijft goed Nederlands;Je bent 32-40 uur per week beschikbaarJe bent in het bezit van WFT basis of bereid om deze, naast andere WFT's, te behalenJij krijgt energie van klantcontactJe bent bereid om naar Amersfoort te reizenWat we bieden:
Een startsalaris vanaf € 2.750,- bruto op basis van 40 uur per maandNetto thuiswerkvergoedingKickstart van jouw carrière richting de hypothecaire sector!KosteloosKosteloos het behalen van jouw WFT'sEen (mogelijkheid tot een) vast contract;Een goede mobiliteitsregeling:
de keuze voor een leaseauto met internationale tankpas en/of een NS-Business Card;Deelname aan het CareerLaunch Program en een onbeperkt opleidingsbudget; Een Talentmanager die jou stimuleert op je carrièrepad;De mogelijkheid tot hybride werken;25 vakantiedagen;Een goede pensioenregeling;En dat alles zonder studieovereenkomst.
Wij geloven in jou! Je werkomgeving:
Jouw Avontuur Begint Hier - Word Client Advisor bij !HebHeb jij een passie voor klantenservice en droom je ervan om je carrière te starten in de financiële wereld? in Amersfoort zoekt enthousiaste starters zoals jij! Als Client Advisor sta je klaar om onze klanten te adviseren via telefoon, chat en e-mail.
Je krijgt de unieke kans om van klanten ambassadeurs van te maken en een belangrijke rol te spelen in ons serviceproces.

Read the full job description and apply online on the recuiter's web-site

To strengthen our Commercial Affiliate in Breda, Netherlands, we are currently hiring a Medical Affairs Manager (m/f/x) (fulltime/ permanent) The Opportunity Responsible for the development and implementation of the Medical Affairs strategy and tactics in the designated therapy area. Provides...

ADP is op zoek naar een ImplementationConsultant Payroll. • • Heb jij ervaring met salarisverwerking en bijbehorende diensten? • Streef jij ernaar om de verkochte oplossingen zo goed mogelijk te implementeren bij onze klanten? • Voel jij je als een vis in het water in een dynamische werkomgeving?...

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBankadviseur
Indicatie salaris (min – max]2750 – 2750
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheBanken/Financiële dienstverlening
LocatieNijmegen, Gelderland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.jobilize.com/job/nl-nijmegen-start-maart-april-als-client-adviser-hypotheken-florius-ozwicsy;jsessionid=TieG3oAjXz6zHlLuVHt4P9WFnvg5ETXBS1nApa6e.web07?src=jv

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.