CICD Expert Alliander 14-11-2023

 1. Vacatures Leek
 2. CICD Expert Alliander 14-11-2023

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

De energietransitie is onmogelijk zonder jou als CICD expert

Jij weet alles van ‘continuous integration & continuous delivery’ (CI/CD). Als CI/CD-expert geef jij richting aan het vormgeven, bouwen en implementeren van standaard CI/CD-oplossingen. Hierin heb je een belangrijke rol in de groei van softwarekwaliteit binnen Alliander. Samen met de afdeling Software Delivery werk jij aan de realisatie, implementatie en borging van CI/CD-bouwblokken. Jij zoekt naar duurzame oplossingen voor meerdere teams. Het energienet van de toekomst maken we voor iedereen, mét iedereen. En als CI/CD-expert werk jij hieraan mee. Zo ben jij bezig met het:

 • adviseren op het gebied van CI/CD in samenwerking met product owners.
 • bepalen van de richting aan de opzet, selectie en implementatie van CI/CD-tooling in samenwerking met architecten.
 • creëren van inzicht in de performance en de waarde van CI/CD-implementaties in verschillende teams.
 • begeleiden van verschillende DevOps-teams met de inrichting van hun CI/CD straat.

Jij maakt het net completer bij Alliander

Wist je dat we bij Alliander uit verschillende bedrijven bestaan? Samen met Liander, Qirion, Qterra, Dep, Firan en Entrnce ontwikkelen én beheren we het energienet voor miljoenen inwoners van Nederland. En met de huidige energietransitie is dat hard werken. Dat doen we met de hulp van ruim 8.000 vakmensen. Dankzij deze talenten hebben wij het volste vertrouwen in de energietoekomst van Nederland. Samen met jou maken wij dat mogelijk.

Meedenken over een slimme en veilige onlineomgeving kan alleen als jij genoeg energie hebt. En de juiste werkomgeving geeft jou dat. De afdeling Mission Control bestaat uit gezellige en behulpzame collega’s. Als je een vraag hebt, kan je bij iedereen terecht. Jouw toekomstige collega vertelt je hier meer over.

‘Mission Control werkt schouder-aan-schouder met alle digitaliseringsteams. Met de juiste hulpmiddelen helpen we de teams en werken we samen aan de kwaliteit van onze digitale dienstverlening.’

Jij maakt het net energieker  

Werken met de nieuwste technieken en innovaties. Dat doe je vanuit je eigen kracht en talent. En dat doe je bij ons. Draag jij daaraan bij met jouw fijne manier van samenwerken? Tof! Zeker als je dit aanvult met:

 • minimaal hbo-werk- en -denkniveau.
 • minimaal 5 jaar ervaring op het gebied van IT in een grote organisatie.
 • ervaring met de techniek van CI/CD op platformen zoals Kubernetes of AWS.
 • ervaring met het begeleiden van teams bij implementaties.

Voor jou net beter geregeld

Daarvoor krijg jij op basis van een 38-urige werkweek:

 • een salaris van € 4.369 tot € 6.242 bruto per maand.
 • op basis van een fulltime werkweek een Individueel Keuze Budget (IKB) van 18% van je brutojaarsalaris, dit is inclusief ADV. Werk je niet fulltime, dan heb je geen recht op ADV en krijg jij 12,8 IKB budget%. Jij bepaalt of je die voor onder andere extra vrije dagen of extra salaris gebruikt.
 • een eindejaarsuitkering in december van 5,94% van de uitbetaalde maandsalarissen in het huidige kalenderjaar.
 • de mogelijkheid om thuis te werken.
 • een NS-Business Card, zodat je duurzaam kan reizen. Kom je met eigen vervoer? Dan krijg je een kilometervergoeding.

Natuurlijk hebben we nog veel meer! Lees meer over al jouw arbeidsvoorwaarden.

Voor jou net wat meer informatie

Samen maken we het net beter. Voor iedereen, met iedereen. En daar hoor jij bij! Solliciteer op deze vacature voor 30 november.  Binnen 5 werkdagen krijg je een reactie van ons.

Een assessment of screening kan onderdeel uitmaken van jouw sollicitatieprocedure. In onze screeningsvoorwaarden vind je meer informatie. Meer weten over de functie-inhoud, selectieprocedure of screening? Jaap Menting, Corporate Recruiter,  vertelt je hier meer over via jaap.menting@ailliander.com of 06-24672228.

Recruiter

Jaap Menting

Telefoonnummer:

+31 (6) 24672228

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelTooling Engineer
Indicatie salaris (min – max]4369 – 6242
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensonbekend , #ERROR! onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheEnergie/Gas/Water
LocatieArnhem, Gelderland,Nederland
Soliciteer directhttps://vonq.io/3G2Q1UU

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.