Chemisch Laborant regio Amsterdam (MLO/ HLO) Science at Work Staffing BV 08-11-2023

 1. Vacatures Leek
 2. Chemisch Laborant regio Amsterdam (MLO/ HLO) Science at Work Staffing BV 08-11-2023

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Ben je op zoek naar een uitdaging binnen de chemie? Dan hebben wij de functie voor jou! Voor aan aantal bedrijven (voedingsmiddelen, biotechnologisch, farmaceutische industrie, petrochemie) in regio Amsterdam hebben we momenteel vacatures open staan voor de functies (analytisch chemisch) laborant en fysisch-chemisch laborant, zowel Quality Control (QC) gerelateerde functies als research posities (onderzoek, methodeontwikkeling). Op de kwaliteitscontrole afdeling ga je als technician aan de slag met het analyseren van diverse samples. Dit doe je met behulp van een breed scala aan fysisch/ chemische en/of analytische technieken, zoals titraties, pH metingen, chromatografische technieken (HPLC, GC, LCMS), spectrofotometrische (UV-VIS, IR) en andere (nat)chemische technieken. Naast de kwaliteitscontroles die moeten worden uitgevoerd, zijn er ook posities beschikbaar op de R&D (Research & Development) afdeling, waarbij je gaat werken aan methodeontwikkeling en procesoptimalisatie voor het uitvoeren van specifieke analyses. 

Er zijn zowel functies in de dagdienst als in 2 ploegen beschikbaar. Uiteraard komt er in het geval van ploegen een aantrekkelijke ploegentoeslag bovenop je maandsalaris!

Vacature eisen

Voor verschillende bedrijven in Noord-Holland/ Regio Amsterdam zijn wij op zoek naar een chemisch laborant met het volgende profiel:

 • Je hebt een afgeronde kMLO / MLO3 / MLO4 /  HLO opleiding in de richting van chemie, analytische chemie, voeding, farmaceutische wetenschappen, biotechnologie, biochemie, life sciences of soortgelijk
 • Je hebt kennis van fysisch chemische of analytisch chemische technieken
 • Je wil graag op het laboratorium aan het werk gaan
 • Stage- of werkervaring m.b.t. eerdergenoemde technieken is een sterke pre
 • Je beschikt bij voorkeur over eigen vervoer


Arbeidsvoorwaarden
 • Uitzicht op een vaste aanstelling
 • Fulltime dienstverband (32 uur is bespreekbaar)
 • Salaris tussen €2300 en €3200 bruto per maand o.b.v. fulltime (afhankelijk van opleiding en ervaring)
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden

Over Science@Work
Bij Science@Work komen mensen en wetenschap samen. Onze Talent Acquisition Experts zijn allen een gesprekpartner op niveau met een afgeronde laboratorium en science opleiding. Wij brengen talent en werkgevers samen voor vaste – en tijdelijke banen in geheel Nederland.
Als gespecialiseerde divisie van de internationale recruitment groep Pauwels Consulting, met 1500 professionals in dienst, 20 kantoren in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland en Zwitserland, hebben wij een groot bereik en nog grotere branche kennis.
Science@Work staat gelijk aan kwaliteit en kennis. Waarin Science@Work zich verder onderscheidt zijn de nieuwste recruitment technologieën, bevlogen recruiters en aandacht voor mens en milieu. Zo werken wij sneller, efficiënter én groener.

Science@Work werkt voor MLO, HLO en WO professionals in de life sciences, farmacie, voedingsmiddelen, biotechnologie en (petro)chemie in geheel Nederland. Wij bieden vaste en tijdelijke laboratorium en science banen binnen de microbiologie, chemie, analytische chemie, biochemie, sales, quality assurance, medical devices en biomedische laboratorium technologie.

 

FunctietitelChemisch Laborant
Indicatie salaris (min – max]2300 – 3000
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevenssamira.bogaard@scienceatwork.nl , 020 303 21 20 http://www.scienceatwork.nl
Type contractVast
BrancheChemie/Petrochemie
LocatieWormer, Noord-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://easyapply.jobs/r/WiSwOwW20JbkNW19PEgv

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.