Chemisch/Fysisch QC Laborant (2-ploegen) Science at Work Staffing BV 09-11-2023

  1. Vacatures Leek
  2. Chemisch/Fysisch QC Laborant (2-ploegen) Science at Work Staffing BV 09-11-2023

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Voor deze positie binnen een chemisch bedrijf zoeken wij een kwaliteitsmedewerker met kennis van fysische en chemische technieken. Je zult als QC analist samen met je team de kwaliteit controleren en waarborgen van grondstoffen, halffabricaten en eindproducten met verscheidene laboratoriumtechnieken. Denk hierbij aan de volgende fysische en chemische technieken: pH, viscositeit, smeltpunt, vlampunt, spectrometrie en titraties. Al deze werkzaamheden zul je uitvoeren onder verschillende kwaliteitsnormen. Verder ben je betrokken bij het analyseren van de behaalde resultaten welke je vervolgens samen met je leidinggevende zult bespreken.

Vacature eisen

Voor deze positie zijn wij op zoek naar het volgende profiel:

  • Een afgerond MLO opleiding in de richting van chemie, analytische chemie of soortgelijk
  • Ervaring met verschillende fysische en chemische technieken: pH, viscositeit, spectroscopie en titraties
  • In staat nauwkeurig te werken en bent organisatorisch sterk
  • Bereid om in 2-ploegen te werken
  • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in zowel woord en schrift


Arbeidsvoorwaarden
  • Salaris afhaneklijk van ervaring: €2300 - €2750 bruto obv een fulltime dienstverband
  • Fulltime werkweek (40 uur)
  • Ploegentoeslag: 12%

Over Science@Work
Bij Science@Work komen mensen en wetenschap samen. Onze Talent Acquisition Experts zijn allen een gesprekpartner op niveau met een afgeronde laboratorium en science opleiding. Wij brengen talent en werkgevers samen voor vaste – en tijdelijke banen in geheel Nederland.
Als gespecialiseerde divisie van de internationale recruitment groep Pauwels Consulting, met 1500 professionals in dienst, 20 kantoren in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland en Zwitserland, hebben wij een groot bereik en nog grotere branche kennis.
Science@Work staat gelijk aan kwaliteit en kennis. Waarin Science@Work zich verder onderscheidt zijn de nieuwste recruitment technologieën, bevlogen recruiters en aandacht voor mens en milieu. Zo werken wij sneller, efficiënter én groener.

Science@Work werkt voor MLO, HLO en WO professionals in de life sciences, farmacie, voedingsmiddelen, biotechnologie en (petro)chemie in geheel Nederland. Wij bieden vaste en tijdelijke laboratorium en science banen binnen de microbiologie, chemie, analytische chemie, biochemie, sales, quality assurance, medical devices en biomedische laboratorium technologie.

 

FunctietitelChemisch Laborant
Indicatie salaris (min – max]2300 – 2500
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)40 – 40
Contactgegevensward.ellenbroek@scienceatwork.nl , 31203032120 http://www.scienceatwork.nl
Type contractVast
BrancheChemie/Petrochemie
LocatieAlkmaar, Noord-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://easyapply.jobs/r/wiTNGIw20KoUhw4PSqaH

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.