Chauffeur Leerlingenvervoer Twente Willemsen- de Koning Groep 13-05-2024

  1. Vacatures Leek
  2. Chauffeur Leerlingenvervoer Twente Willemsen- de Koning Groep 13-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Chauffeur Leerlingenvervoer Twente

  • Almelo
  • 8-16 uur per week
  • Chauffeur

Werken als Chauffeur Leerlingenvervoer Twente bij de Koning Groep in Arnhem

Solliciteer

  • Solliciteren
  • Bel mij terug

Wij bieden

Chauffeur Leerlingenvervoer; Jouw kans om elke dag een glimlach te brengen!

Ben jij die betrouwbare, vrolijke persoon die elke schooldag kan omtoveren tot een moment van geluk voor onze leerlingen? Zoek je een parttime baan met diepgang en betekenis? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Over ons:

Wij zijn een organisatie die zich met hart en ziel inzet voor het leerlingenvervoer in Nederland. Dag in, dag uit zorgen wij ervoor dat duizenden kinderen veilig, comfortabel en met plezier van en naar school worden gebracht. Onze drijfveer? Een stevige overtuiging in de kracht van onderwijs en de noodzaak om elk kind de beste start van hun schooldag te geven.

Het is onze missie om een ondersteunende, veilige en stimulerende omgeving te creëren voor elk kind dat we vervoeren. We streven ernaar dat ieder kind zich gewaardeerd en begrepen voelt, met volop kansen om te groeien en te leren. Wij geloven dat de reis naar school meer is dan alleen een rit; het is de overgang naar een dag vol nieuwe kennis, vriendschappen en ervaringen. Net zo, is de rit naar huis een moment om tot rust te komen, te reflecteren en zich voor te bereiden op de tijd met familie.

Uitbreiding naar Twente:

Vanaf het nieuwe schooljaar krijgen wij de geweldige kans om ons vervoersgebied uit te breiden en een groot deel van het leerlingenvervoer in Twente te verzorgen. Dit is voor ons een spannende stap voorwaarts in onze missie om meer kinderen een positieve start en einde van hun schooldag te bieden.

Jouw rol in ons team:

In het licht van deze uitbreiding zijn wij op zoek naar chauffeurs die met ons mee willen groeien. Of je nu ervaring hebt in leerlingenvervoer of een nieuwe uitdaging zoekt waar je echt verschil kunt maken, wij bieden je een unieke kans om deel uit te maken van ons team.

Wat maakt deze rol uniek:

Jouw enthousiasme en zorgzaamheid maken van elke rit een speciale gebeurtenis. Je vervoert een vaste groep kinderen naar zowel reguliere als speciale onderwijsinstellingen, altijd met aandacht voor de structuur en stabiliteit die zij nodig hebben.

Jouw bijdrage aan Ons Team

Wij zoeken enthousiaste en toegewijde collega's die ons team willen versterken in de essentiële rol van chauffeur leerlingenvervoer. Hieronder vind je wat wij van jou vragen:

· Flexibele Beschikbaarheid : Je bent 3 tot 5 dagen per week beschikbaar om te werken. Jouw inzet helpt ons om een consistente service te bieden aan de leerlingen en hun ouders.

· Specifieke Werktijden : Je bent beschikbaar om te werken tijdens de piekuren van schoolvervoer, namelijk tussen 7:00 en 9:30 uur 's ochtends en tussen 14:00 en 16:30 uur in de middag, van maandag tot vrijdag.

· Rijbewijs B : Een geldig rijbewijs B is essentieel voor deze functie. Jouw vaardigheid en veiligheid op de weg zijn cruciaal voor het veilig vervoeren van onze leerlingen.

· Bereidheid tot Opleiding : Als je nog niet in het bezit bent van een taxi-pas, zijn wij bereid om de kosten voor het behalen hiervan te vergoeden. Jouw bereidheid om te leren en jezelf te ontwikkelen is van grote waarde voor ons team.

· Taalvaardigheid : Een goede beheersing van de Nederlandse taal is belangrijk voor communicatie met leerlingen, ouders en het team. Jouw vermogen om duidelijk en vriendelijk te communiceren draagt bij aan een positieve ervaring voor iedereen.

· Klantvriendelijkheid en Verantwoordelijkheid: We zoeken mensen die niet alleen klantvriendelijk zijn, maar ook een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebben. Jouw rol is cruciaal in het bieden van een veilige en betrouwbare service aan de kinderen die wij vervoeren.

· Bij voorkeur Woon je in de Regio Holten, Rijssen, Raalte, Almelo, Wierden, Vriezenveen, Vroomshoop, Den Ham.

Wat bieden we jou?

Bij ons kom je terecht in een warme en betrokken organisatie, waar elke dag iets nieuws en moois brengt. Hieronder vind je een overzicht van wat wij jou te bieden hebben:

· Onbetaalbare Momenten : De glimlach van dankbare kinderen en de waardering van hun ouders/verzorgers zijn onbetaalbaar. Deze momenten van dankbaarheid zijn een dagelijkse beloning voor je werk.

· Prettige Werksfeer: Je wordt onderdeel van een gezellig team met enthousiaste collega's. Onze werkomgeving stimuleert samenwerking en biedt ruimte voor persoonlijke groei.

· Variatie en Verhalen: Geen dag is hetzelfde. De diversiteit in je dagelijkse ritten zorgt voor constante afwisseling en levert unieke verhalen op die elke werkdag bijzonder maken.

· Modern Wagenpark: Je krijgt de beschikking over een modern en goed onderhouden voertuig uit ons eigen wagenpark, waarmee je comfortabel en veilig de weg op gaat.

· Professionele Ondersteuning: We zorgen voor professionele begeleiding en een gedegen inwerkprogramma. Onze mentorchauffeurs staan klaar om je met raad en daad bij te staan.

· Uitstekende Voorwaarden: Wij bieden arbeidsvoorwaarden volgens de cao Zorgvervoer en Taxi. Het salaris ligt tussen €14,28 en €16,39 bruto per uur, afhankelijk van je ervaring, voor een contract van 15-20 uur per week.

· Gezellige Evenementen : Minimaal 2 keer per jaar organiseren we een personeelsfeest. Dit zijn uitgelezen momenten om in een ontspannen sfeer je collega's nog beter te leren kennen.

Als jij je in deze punten herkent en enthousiast bent over het maken van een positief verschil in de dagelijkse levens van kinderen, dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren voor de functie van chauffeur leerlingenvervoer. Samen kunnen we elke schooldag een beetje mooier maken! Klik vandaag nog op de oranje knop 'solliciteren'.

Begin je reis vandaag en maak elke rit onvergetelijk!

Wij vragen

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelTaxichauffeur
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)15 – 20
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BranchePersonen vervoer
LocatieArnhem, Gelderland,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenindetaxibranche.nl/vacature/chauffeur-leerlingenvervoer-twente/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.