Catering Beheerder D&B The Facility Group 13-05-2024

  1. Vacatures Leek
  2. Catering Beheerder D&B The Facility Group 13-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Catering beheerder

32 - 38 uur Rijswijk Kadans Partner

Midden in de stad, lekker groen.

• Centraal gelegen in Rijswijk
• Veel vrijheid op locatie
• Leidinggevende functie
• Weekenden en avonden vrij


Direct naar Start In het kort Een dag als... Groeipad (N)iets voor jou?

Dit ben jij

Een allrounder die van aanpakken weet Je bent gastvrij, energiek en ondernemend Je kunt zelfstandig te werk gaan. Je bent van nature een leider

Wij bieden jou

Een salaris tussen de €2100 - €2500,- afhankelijk van werkervaring Flexibele secundaire arbeidsvoorwaarden Een locatie waar jij in de leiding bent Ondersteuning en coaching

voegt de gastvrijheid van de hospitality host samen met de liefde voor lekker eten. Waar verantwoord en lekker eten centraal staat.

Deze Five-star hospitality dienstverlening gecombineerd met professionele barista kwaliteiten en een hoogwaardig all-day F&B aanbod maakt uniek in de markt en is jou op het lijf geschreven

Met het horeca en hospitality concept Clay verbinden we de historie van de locatie met het doel van At the Park. Namelijk, het creëren van een vruchtbare plek voor onderzoek, innovatie en bedrijvigheid. Huurders, bewoners en gasten uit de omgeving, kruisen, verbinden en ontmoeten elkaar bij Clay.

Op locatie ben jij de drijvende kracht achter het succes van ons team en het vlekkeloze verloop van de activiteiten. Je zult je handen vol hebben met het managen van het team, het samenstellen van ons assortiment, het coördineren van backoffice taken en het verzorgen van de lunchbereidingen. Deze dynamische rol biedt een opwindende variatie aan dagelijkse taken, waarbij geen dag hetzelfde is.

Je bent de vertrouwde schakel tussen ons bedrijf en onze huurders, waarbij je ervoor zorgt dat elk evenement en banqueting-aanvraag moeiteloos en perfect wordt afgehandeld. Dit vraagt om een combinatie van organisatorisch talent, communicatievaardigheden en een scherp oog voor detail.

En het beste van alles? Je werkt van maandag tot en met vrijdag, waardoor je kunt genieten van je avonden, weekenden én feestdagen zonder je werk te hoeven onderbreken.

Groeipad

Groei mee met D&B

Binnen D&B zijn er veel mogelijkheden jezelf te ontwikkelen.

Waarom werken bij The Happy Few?

The Happy Few - We Canteen - Leuke collega's

The Happy Few - We Canteen - Samsung

Placeholder Cateringmedewerker bij D&B's Cateringbedrijf We CanteenPlaceholder Cateringmedewerker bij D&B's Cateringbedrijf We Canteen

The Happy Few - We Canteen - Leuke collega's

Placeholder Chef bij D&B's Cateringbedrijf We CanteenPlaceholder Chef bij D&B's Cateringbedrijf We Canteen

The Happy Few - We Canteen - Samsung

Pas jij in #theHappyFew?

Is dit (n)iets voor jou?

Gastvrij

Met jouw Hospitality-mindset weet jij verwachtingen te overtreffen en komen mensen de volgende dag graag bij je terug. Jij maakt een onuitwisbare indruk op je omgeving.

Initiatief

Jij hebt oog voor detail en vindt het een uitdaging om je werkplek te verbeteren. Jij bouwt snel waardevolle relaties op.

Enthousiast

Jij bent vrolijk, energiek en houdt ervan om mensen blij te maken. Jij bent een echte ambassadeur voor het bedrijf waar je werkt.

Voorspelbaar

Jij vindt het fijn om aan het begin van de dag exact te weten wat je kunt verwachten. Van afwisseling in je werkzaamheden houd jij niet zo.

Individueel

Je doet graag je eigen ding. Op de voorgrond treden is niets voor jou.

Afwachtend

Van een stapje extra zetten word jij niet vrolijk. Het uitvoeren van je dagelijkse taken vind jij meer dan genoeg.

Sollicitatieprocedure

Vragen over werken bij D&B?

Neem contact op met een van onze recruiters via

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelCateringbeheerder
Indicatie salaris (min – max]2100 – 2500
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 38
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheFacilitaire dienstverlening
LocatieRijswijk Zh, Zuid-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbijdb.nl/vacatures/catering/vacature-catering-beheerder-kadans-rijswijk-2024-04-04/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.