Calculator Werkvoorbereider Industriële Automatisering Hollander Techniek 16-05-2024

  1. Vacatures Leek
  2. Calculator Werkvoorbereider Industriële Automatisering Hollander Techniek 16-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Werken bij Hollander Techniek

Stel ons je vraag
Voor al je vragen over werken bij Hollander Techniek kun je contact opnemen met één van onze recruiters .

Calculator/Werkvoorbereider Industriële Automatisering

Industrie

Apeldoorn

32-40 uur

5-10 jaar

Oost-Nederland

2.678 - 3.886

Als calculator/werkvoorbereider zet jij jouw technische en organisatorische skills in om werkzaamheden zo goed mogelijk voor te bereiden en te calculeren. Jij zorgt voor een optimale planning, berekening en voorbereiding. Daarnaast houd je de budgetten tijdens het project nauwlettend in de gaten en stuur je bij waar nodig. Met jouw kennis van industriële automatisering doorzie je kansen en bedreigingen en weet je projecten tot een succes te brengen. Om dit goed te kunnen doen werk je nauw samen met je collega's van verschillende teams, zoals engineering, montage en natuurlijk het projectteam. Daarnaast heb je contact met onze klanten en leveranciers.

Wie ben jij?

Jij vindt kwaliteit belangrijk en denkt proactief mee over verbeteringen bij de klant. Jouw ervaring en kennis deel je graag met anderen. Daarnaast ben je communicatief vaardig, durf je beslissingen te nemen, kun je snel schakelen en ben je flexibel. Jij vindt oplossingen voor (complexe) vraagstukken en je schiet niet snel in de stress. Je werkt zowel op onze locatie in Almelo als op verschillende projectlocaties. Verder vragen we:

•een afgeronde MBO4 opleiding;

•materialenkennis is een must;

•woonachtig in de regio Twente, Almelo, Hengelo (OV), Enschede, Haaksbergen, Oldenzaal, Wierden, Hardenberg of Holten.

Waarom kiezen voor Hollander Techniek?

  • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij belangrijk.
  • Meewerken aan verschillende, vernieuwende projecten.
  • Mogelijkheid om vanuit huis te werken.
  • Samenwerken is hoe we werken.
  • Flexibel en/of parttime werken? Kan gewoon.

Jouw werkdag als Calculator/ Werkvoorbereider Industriële Automatisering

Je start je werkdag bij de klant waar je een calculatie op gaat stellen. Hiervoor moet je gevoel krijgen bij de diverse installaties en e en stuk pre-engineering kunnen bewerkstelligen. Terug op kantoor werk je de verkregen informatie uit en leg je alvast contact met onze vaste leveranciers om de benodigde offertes aan te vragen. Als calculator/werkvoorbereider ligt j ouw uitdaging in het op een optimale wijze maken van calculatie en offertes . Door jouw werkvoorbereiding kunnen de collega's in het werkveld soepel aan de slag.

Echt Hollander Techniek

Werken bij Hollander Techniek voelt als thuiskomen bij familie. Voor onze ruim 550 collega's staat plezier in het werk voorop. Door samen te werken, oprecht naar elkaar te zijn en ondernemerschap te tonen, creëren wij technische totaaloplossingen voor onze opdrachtgevers in de retail-, industrie- en utiliteitsmarkt. We zijn trots op het feit dat we al bijna 50 jaar innovatieve, duurzame oplossingen combineren met een uitstekende dienstverlening naar onze klanten. Als familiebedrijf doen we het liefst alles samen. Samen met medewerkers en samen met klanten. Dat noemen wij 'Echt Hollander'. We zijn financieel kerngezond en dat maakt dat we kunnen blijven investeren in onze medewerkers. Word jij het nieuwste lid van onze familie?

Mathew Pelgrim | Werkvoorbereider | Hollander TechniekMathew Pelgrim | Werkvoorbereider | Hollander Techniek

Collega aan het woord

Maak kennis met Mathew Pelgrim, werkvoorbereider industrie. Mathew is het ultieme voorbeeld van de doorgroeimogelijkheden die Hollander Techniek biedt. Van stagiair naar werkvoorbereider! In zijn huidige functie zorgt hij voor alle materialen, zodat het project soepel blijft verlopen. Benieuwd naar zijn verhaal?

Wil jij bij de Hollander-familie horen? Dit is het sollicitatieproces.

Maak werk van deze vacature en solliciteer.

Eerste contact

Binnen drie werkdagen hoor je van een van onze recruiters.

Kennismaking

Het eerste kennismakingsgesprek is met de recruiter en jouw toekomstige teamcoach.

Tweede gesprek

Tijdens het tweede gesprek ontmoet je jouw toekomstige collega's: een P&O-adviseur en een van je teamleden.

Meeloopdag

Eerst een dagje meelopen voordat je jouw handtekening zet? Geen probleem, jouw toekomstige collega's nemen je graag mee.

Tekenen maar!

We bespreken de arbeidsvoorwaarden en dan… zetten we allebei onze handtekening onder jouw overeenkomst.

Introductieprogramma

Het is zover: jouw eerste werkdag in onze familie. Wij ontvangen jou met open armen voor een introductie.

Wij nodigen enthousiaste kandidaten uit om direct te solliciteren op onze vacatures. Laten we samen onze grenzen verleggen! Persoonlijk contact vinden wij belangrijk, acquisitie wordt daarom niet op prijs gesteld.

Enthousiast?

Utiliteit

Midden-Nederland

32-40 uur

5-10 jaar

Apeldoorn

2.893 - 5.307

Interessante utiliteitsprojecten, volop ontwikkelingsmogelijkheden, fijne collega's, verantwoordelijkheid en ondernemerschap. Dat is waar jij naar op zoek bent als calculator/engineer werktuigbouwkunde. In deze functie weet jij onze klant de best passende technische oplossing te bieden.

Utiliteit

West-Nederland

32-40 uur

5-10 jaar

Almere

2.893 - 4.572

Weet jij als (ervaren) calculator de best passende technische oplossing voor onze klant te vertalen naar een functionele offerte? Dan is deze functie wat voor jou! Je draagt de verantwoordelijkheid voor een passend ontwerp en een net en volledig beschreven advies waarbij jouw calculatie en pre-engineering de uitgangspunten zijn.


Voor al je vragen over werken bij Hollander Techniek kun je contact opnemen met één van onze recruiters .

Werken en leren bij Hollander Techniek
Kom dan werken en leren bij Hollander Techniek. Neem contact op met , .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelCalculator
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheBouw/Installatie
LocatieApeldoorn, Gelderland,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbij.hollandertechniek.nl/vacatures/calculator-werkvoorbereider-industriele-automatisering/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.