Calculator HTC International 14-11-2023

 1. Vacatures Leek
 2. Calculator HTC International 14-11-2023

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Wil jij meewerken aan goed internet? Wij zijn HTC International in Rosmalen, een hecht familiebedrijf dat actief is in een alsmaar groeiende markt. Wil jij een nieuwe stap maken in jouw carrière die passend is bij jouw werkervaring? Laat dan makkelijk je gegevens achter en ga met ons in gesprek!

Wie ben jij?

Als Familiebedrijf wat ruim 30 jaar bestaat, weten wij als werkgever heel goed dat jij bij het wisselen van baan ook een stap wil maken in jouw carrière. En dat kan bij HTC International! Dus ben jij:

 • Een ervaren Calculator die ons team verder wil versterken?
 • Een ervaren Werkvoorbereider of COST Deskundige die op zoek is naar meer verantwoordelijkheid en voor onze grootste en bekendere klanten wil werken?
 • Een Hoofd Monteur, Uitvoerder of Projectleider uit Data-/Elektrobranche en wil jij een stap maken richting het kantoor?
 • Werkzaam in de installatie/utiliteitsbranche en bekend met Syntess of een vergelijkbaar programma? 

Herken jij je in één van de bovenstaande profielen? Dan gaan wij graag in contact met jou! Wij zijn er namelijk van overtuigd dat we jou een uitdagende nieuwe rol kunnen bieden, passend bij jouw werkervaring!

Wat ga je doen?

Als calculator ben je het hart van ons bedrijf. Zoals je weet vanuit jouw ervaring lopen er zonder Calculators geen opdrachten. Om het alsmaar groeiende aantal opdrachten te kunnen blijven verwerken, willen we de calculatie afdeling graag uitbreiden. De gezellige afdeling is op dit moment drie man sterk en is een mix van junior en zeer ervaren Calculators. Aan je nieuwe collega’s hebben wij gevraagd waarom een rol als Calculator bij HTC zo leuk is:

 • De aanvraag behandelen door op locatie een opname te doen, waar jij een indicatie en calculatie maakt van de duur en kosten van het project. Op termijn ontwikkel jij je als expert en neem je een adviserende rol richting de klant;
 • Werken voor bijvoorbeeld zorginstellingen en bekendere eindklanten zoals RTL Nederland en Ouwehands Dierenpark;
 • Samenwerken met de afdelingen Verkoop en Werkvoorbereiding;
 • Een aantal keer per jaar organiseren onze leveranciers evenementen, waar het onderlinge contact maar ook de gezelligheid centraal staat;
 • Tot slot beoordeel je ook binnenkomende bestekken, waarin je de calculatie maakt of dit passend is voor HTC. Nog niet bekend met het lezen of schrijven van een bestek? Geen probleem, dit leren wij je ter plekke.

Wij bieden

 • Een salaris tussen de €3.000,- en €4.800,- bruto per maand op fulltime basis, afhankelijk van jouw kennis en ervaring doen wij je een passende aanbieding! Wij vallen binnen de cao Metaal & Techniek, wat betekent dat je naast je salaris kan rekenen op uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Een familiebedrijf waar we samen hard werken, informeel zijn naar elkaar en Brabantse gezelligheid heel belangrijk is;
 • De mogelijkheid en de stimulans om jezelf te blijven ontwikkelen door het volgen van opleiding/trainingen, waardoor je op termijn steeds meer en uitdagendere projecten kan oppakken; 
 • 25 vakantie- & 13 adv-dagen, waarin jij niet verbonden bent aan een vaste bedrijfssluiting;
 • Een baan die past bij jou werk/privé balans. Wij vragen om een beschikbaarheid van 32-40 uur, maar die uren kun jij flexibel indelen op kantoor tussen 07.30 en 18.00, zodat dit passend is voor jouw situatie;
 • Iedere week een vrijdagmiddag borrel en een personeelsverenging die regelmatige leuke uitjes organiseert, zoals ons tweejaarlijks weekendje weg!

Solliciteren

Ben jij ervan overtuigd dat je past in deze rol? Laat dan in ieder geval je naam en telefoonnummer achter, dan bellen wij je zo snel mogelijk terug. Heb je een CV, link naar je LinkedIn profiel of een persoonlijke motivatie, dan zou dat helemaal geweldig zijn!  

Wil jij vrijblijvend bellen over deze rol? Neem dan contact via Whatsapp of door te bellen naar Jacqueline van Schaik (HR), via 06-24844841.

Over HTC International

Professionaliteit, flexibiliteit en nét een stapje extra doen is ons handelsmerk. HTC International streeft ernaar probleemoplossend, snel en efficiënt haar klanten van dienst te kunnen zijn voor, tijdens en na de oplevering van onze projecten. HTC International is een dienstverlenende totaalleverancier van bedrijfscommunicatiesystemen en telematica-oplossingen. HTC International is gespecialiseerd in het totale pakket van telematica, netwerk, telecom en diverse speciale video- en datatoepassingen tot netwerk gerelateerde ICT.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelCalculator
Indicatie salaris (min – max]3000 – 4800
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensjacqueline.vanschaik@htcinternational.nl , 073-5232222 https://www.htcinternational.nl/nl/
Type contractVast
BrancheInternet
LocatieRosmalen, Noord-Brabant,Nederland
Soliciteer directhttps://htcinternational.tool2match.nl/jobsite/2/apply?utm_source=NationaleVacaturebank&lang=nl

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.