Business Controller/Data Expert (32-36 uur) 80K-110K Holland Talent Group 13-11-2023

 1. Vacatures Leek
 2. Business Controller/Data Expert (32-36 uur) 80K-110K Holland Talent Group 13-11-2023

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Voor een landelijke organisatie met een breed aanbod in kinderopvang, jeugdzorg en internaten is deskundigheid net zo vanzelfsprekend als onmisbaar. Onze opdrachtgever is een grote en maatschappelijk verantwoorde organisatie. Vanuit dit uitgangspunt zijn wij, De Holland Talent Group, op zoek naar jou als ervaren professional in Finance met data expertise. In deze uitdagende functie ben je de rechterhand en sparringpartner van de Financieel en Domein Directeur.

Vanuit het hoofdkantoor in Diemen wordt deskundig en nauwkeurig Finance- & Business Control onderhouden door bevlogen, kundige medewerkers waar jij een belangrijke rol krijgt in de functie van:

Business Controller/Data Expert (32-36 uur) 80K-110K

 

 

 

JOUW FUNCTIE

 

“Zorg en kwaliteit gaan hand in hand”

Dit motto zegt veel over de bedrijfsvisie en naleving ervan. Vraag en aanbod voor professionele opvang is groot, waardoor de organisatie een miljoenenomzet heeft bereikt. In deze verantwoordelijke functie zijn jouw kwaliteiten van wezenlijk belang. Je ervaring en kennis komen volledig tot zijn recht en er is bovendien ruimte voor verdere ontwikkeling.

De taken en verantwoordelijkheden die bij deze functie passen zijn uiteenlopend en dragen bij aan optimale werkprocessen. Zo weet je relevante, datagerichte stuurinformatie als inzichtelijke informatiebron te analyseren en te rapporteren. Daarvoor ben je sparringpartner en rechterhand van tegelijk de Financieel en Domein Directeur. Met jouw specialisme in data ben je o.a. verantwoordelijk voor het beheer en de (door)ontwikkeling van BI-producten.

Je hebt een helder beeld in de stand van zaken op financieel en business gerelateerd gebied door je inzicht en het helder kunnen vertalen van dashboards, welke bijdragen aan dagelijkse besluitvormingen.

De financiële en wettelijke rapportages geven dusdanig inzicht, waardoor op bestuursniveau besluiten gevormd kunnen worden voor operationele sturing.

Als procesdenker weet je werkprocessen te optimaliseren. Je weet d.m.v. KPI ’s prestaties op waarde te meten en kunt advies geven aan de Directeur. Je beheert documentatie die processen en BI-producten aangaan. Je bent daarbij gericht op gebruiksvriendelijkheid en optimalisatie binnen het platform.

De informele werksfeer is gebaseerd op gelijkheid en biedt volop ruimte voor ontwikkeling. Vooruitstrevendheid, al dan niet met complexe materie, is kenmerkend voor de organisatie. Een mooie uitdaging waarin jij je kwaliteit kan uitdragen en jezelf verder kunt ontwikkelen.

Er is veel ruimte voor eigen verantwoordelijkheden en werken daar waar het op dat moment het beste past. Dit mag thuis, of op diverse werklocaties zijn, waar jij op dat moment het dichtst bij de informatiebron bent en dus het meest effectief.

JOUW PROFIEL

 

 • Je werkt- en denkt op minimaal Hbo-niveau
 • Jouw persoonlijke eigenschappen scheppen stabiliteit, waarin je ruimte creëert voor een professionele, kritische noot in het belang van de organisatie
 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring opgedaan in deze, of een soortgelijke functie, bij voorkeur voor een maatschappelijk georiënteerde organisatie
 • Je hebt strategisch inzicht, eigenaarschap en daadkracht
 • Je wil en kunt werkprocessen tot een hoger level door ontwikkelen
 • Je hebt affiniteit met de doelgroep en draagt verantwoordelijkheid hierin
 • Je hebt oog voor detail en het grote geheel en kunt op bestuursniveau advies uitbrengen

·         Je hebt sterke en besluitvaardige communicatieve vaardigheden ontwikkeld, waarin je met eigen visie de organisatie verder professionaliseert

·         Je werkt graag samen om doelen te behalen en mensen werken graag samen met jou

·         Je hebt kennis van Applicaties, zoals AFAS, KidsVision en ORTEC, of leert je dit vlot eigen te maken. Daarbij heb je ervaring opgedaan met BI-tools

·         Ervaring met Power BI platform

HET AANBOD

 

 • Een bijzondere, uitdagende functie waarin je kwaliteiten, kennis en kunde bijdragen aan de organisatie
 • Uitstekende primaire- en secundaire voorwaarden
 • Een werkomgeving die informeel is, waarin je gaat samenwerken met bevlogen professionals
 • Uitzicht op een vast contract na een jaar
 • Je bent zelf verantwoordelijk voor het indelen van je uren, dat kun jij met discipline en verantwoordelijkheid
 • Je leert door op gebied van technologische ontwikkelingen door een breed aanbod aan opleidingsmogelijkheden (op inhoud, techniek en soft scalls)

HEB JE INTERESSE?

Dan graag je CV naar Joost@hollandtalentgroup.com.

Joost van der Kaa, Consultant Finance, Holland Talent Group | 071-3030035 | 06- 11079971


Voor meer vacatures ga je www.hollandtalentgroup.com


INTERIM | WERVING & SELECTIE | UITZENDEN | DETACHEREN

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBusiness Controller
Indicatie salaris (min – max]6200 – 8400
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 34
Contactgegevensjoost@hollandtalentgroup.com , 31713030035 http://www.hollandtalentgroup.com
Type contractVast
BrancheOverheid/Non-profit, Gezondheidszorg/Welzijn
LocatieDiemen, Noord-Holland,Nederland
Soliciteer directonbekend

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.