Business Consultant VGZ 13-11-2023

 1. Vacatures Leek
 2. Business Consultant VGZ 13-11-2023

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Samen werken aan een gezonder Nederland en toekomstbestendige zorg voor iedereen. Dat is de impact die jij kan hebben als Business Consultant bij VGZ. Wil jij een bijdrage leveren aan een maatschappij waarin iedereen zich thuis voelt? Bekijk dan de vacature.

Hoe ook jij het verschil maakt

Wij hebben de afgelopen jaren hard gewerkt aan het creëren van een toonaangevende Way of Working waarbij de principes van Lean, Agile en Zelforganisatie gezamenlijk zijn ingezet ter verbetering van de klanttevredenheid, medewerkerstevredenheid en verlaging van de kosten. Samen met een team van zo’n 30 bevlogen ambassadeurs uit de gehele organisatie trainen, coachen en inspireren we de organisatie over onze VGZ Way of Working.

De huidige uitdaging is meer eenduidigheid en consistentie in de Way of Working aan te brengen en daarmee de organisatie nog beter te ondersteunen bij de uitvoering van de strategie.

Naast het uitdragen van de Way of Working werk je als Business Consultant binnen heel VGZ aan grote implementatie- en transitietrajecten. Je draagt daarnaast verantwoordelijkheid voor het processenhuis en het borgen van interne beheersingsprocessen.. Daarnaast blijf je continue kritisch kijken naar de wijze van organiseren en de organisatieinrichting en adviseert hierover naar het management. Zo draag je bij aan het behalen van de doelstellingen van VGZ.

Je maakt onderdeel uit van een team met zes andere Business Consultants. Er is veel ruimte voor jouw vakkundigheid, talent en initiatieven. Jij maakt het team beter en het team maakt jou beter.

Samenwerken aan een gezonder Nederland. Wat betekent dat voor jou?

Wij hebben oog voor ontwikkeling. Ontwikkeling van de juiste zorgoplossingen én jouw persoonlijke groei. Samen focussen we op datgene wat je wilt bereiken. Op deze manier krijg jij ruimte om jouw unieke talent in te zetten voor een belangrijk maatschappelijk doel. We luisteren naar elkaar, werken samen en bundelen onze krachten om Nederland gezonder te maken.

Daarnaast bieden wij jou:

 • Een salaris tussen de € 4.482,- en € 6.402,- p/m o.b.v. 38 uur (Salarisschaal I van de CAO van VGZ);
 • Een uitgebreide studieregeling gericht op ontwikkeling, loopbaan en verbreding van je inzetbaarheid;
 • Een persoonlijk opleidingsbudget van € 500,- per jaar;
 • Vakantiegeld (8%) en een dertiende maand (8,33%);
 • Uitgebreide pensioenregeling bij SBZ Pensioen;
 • Naast aantrekkelijke kortingen, ontvang je een werkgeversbijdrage van €60,- bruto per maand;
 • We werken hybride, wat betekent dat je het merendeel van de week werkt vanuit een – door ons gefaciliteerde – arbo-proof thuiswerkplek;
 • Werk je thuis, dan ontvang je (op declaratiebasis) een netto working@home-toeslag;
 • Werk je niet vanuit huis, dan kun je werken vanuit ons kantoor in Arnhem dat in 2020 is uitgeroepen tot gezondste kantoorgebouw van Nederland;
 • Van de gezonde lunch in ons bedrijfsrestaurant tot onze aantrekkelijke sportregeling. Bij VGZ staat de gezondheid van onze medewerkers voorop.

Dit is wat jij meebrengt

Jij hebt een inspirerende en open persoonlijkheid en gaat analytisch en gestructureerd te werk. Structuur is key in jouw werkzaamheden. Dit laat je zien in de producten die je levert en het verhaal dat je vertelt. PowerPoints maak je in een handomdraai en voldoen aan de ongeschreven kwaliteitseisen in de consultancy wereld.

Je bent een kei in stakeholdermanagement en kunt met jouw natuurlijk overwicht onafhankelijk adviseren en invloed uitoefenen. Je weet écht toegevoegde waarde te realiseren voor onze interne klanten en doet daarbij wat nodig is. Je bent nieuwsgierig en creatief, toont lef en ondernemerschap en kunt gemakkelijk opereren op alle niveaus in onze organisatie: van werkvloer tot aan directie en raad van bestuur weet jij de verbinding te leggen en breng je scherpte.

Wij zijn benieuwd naar jouw unieke talent en hoe jij dit gaat inzetten bij de realisatie van onze missie.

Bovendien staan de volgende zaken op jouw cv:

 • Een afgeronde HBO+/WO-opleiding;
 • Ruime ervaring op het gebied van Way of Working en/of andere organisatie transities;
 • Ruime ervaring met het leiden van verandertrajecten;
 • Ruime ervaring met adviseren, trainen en coachen in een complexe grote organisatie;
 • Ervaring met business proces management;
 • Ervaring omtrent het borgen van interne beheersing processen.

We werken tegelijkertijd aan het vergroten van de diversiteit van ons medewerkersbestand én het vergroten van onze inclusieve werkcultuur waarin je betrokken, gewaardeerd en gezien wordt. Wil je weten waarom wij diversiteit en inclusie in onze organisatie zo belangrijk vinden? Je leest het op onze website.

Coöperatie VGZ. Voorop in gezondheid en zorg. Voor iedereen.

Als Coöperatie VGZ werken we samen aan een gezonder Nederland en toekomstbestendige zorg voor iedereen. Onze bedrijfswaarden Menselijk, Aandacht, Vindingrijk en Betrouwbaar helpen ons dit waar te maken.

Wij willen een bijdrage leveren aan een maatschappij waarin iedereen zich thuis voelt. Als coöperatie weerspiegelen we dat. Je voelt het als collega en je merkt het als je met ons samenwerkt. We hebben iets over voor een ander. Bij Coöperatie VGZ mag je zijn wie je bent en verwelkomen we alles wat jij met je meebrengt. Juist die verschillende perspectieven maken ons sterk.

Wij zijn een coöperatie waar je je als mens thuis voelt en waar leden zich bij betrokken voelen. Wij zijn een organisatie waar je trots op bent en waar je graag aan bijdraagt. Samen geven we vorm aan de toekomst. Wij zijn Coöperatie VGZ. Met elkaar. Voor elkaar.

Wil je meer weten over onze bedrijfswaarden? Neem dan een kijkje op onze website.

Klaar om het verschil te maken?

Als Coöperatie VGZ hebben we een belangrijke maatschappelijke opdracht. We zijn ons er sterk van bewust dat we die opdracht alleen kunnen uitvoeren als onze leden en partners vertrouwen in ons hebben. Vertrouwen dat wij elke dag opnieuw moeten verdienen, door integer en zorgvuldig te handelen. Om deze integriteit te kunnen waarborgen, screenen wij iedereen die werkzaamheden gaat verrichten voor VGZ. Ook zijn wij als zorgverzekeraar wettelijk verplicht om de betrouwbaarheid van medewerkers in een integriteitsgevoelige functie te onderbouwen.

Dat wij als organisatie een grote verantwoordelijkheid dragen, voelen wij. Risicobewust handelen is dan ook voor iedere VGZ’er een belangrijk onderdeel van het werk.

Ben jij klaar om bij ons het verschil te maken? Solliciteer dan op de vacature van Business Consultant via onderstaande sollicitatiebutton. Heb je nog vragen over de vacature? Neem dan gerust contact op met Robin Berendsen, Recruiter bij VGZ.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBusiness Consultant
Indicatie salaris (min – max]4482 – 6399
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 38
Contactgegevensonbekend , 643426328 https://werkenbijvgz.nl/vacature/cooperatie-vgz/business-consultant/?jobid=1122&pubid=2293&apply=&utm_source=nvb&utm_medium=jobboard&utm_campaign=it
Type contractVast
BrancheVerzekeringen/Assurantiën
LocatieArnhem, Gelderland,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbijvgz.nl/vacature/cooperatie-vgz/business-consultant/?jobid=1122&pubid=2293&apply=&utm_source=nvb&utm_medium=jobboard&utm_campaign=it

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.