BTW-Adviseur ABAB 16-05-2024

  1. Vacatures Leek
  2. BTW-Adviseur ABAB 16-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Wij zoeken een

Btw-adviseur

In Tilburg

Wat vragen we van je?

  • Wo Fiscaal Recht/ Fiscale Economie

  • Vakkundig

  • Klantgericht

  • Communicatief

Wat krijg je van ons?

  • Flexibele werktijden

  • 33 vakantiedagen en als dat niet genoeg is, kun je er nog 5 bijkopen

  • Regie over je loopbaan

  • Diverse opleidingsprogramma's

Belastingadviseurs bij ABAB ondersteunen klanten onder meer bij fusies, herstructureringen, bedrijfsovernames en -beëindigingen. Hoewel onze adviseurs verspreid over Zuid-Nederland werken, zijn we als team trots op onze vaktechnische kennis én werken graag in multidisciplinaire teams. Er liggen volop kansen om je te specialiseren of juist in de breedte te ontwikkelen. Voeg jij je binnenkort toe aan ons team?

Jouw werk in het kort

Als startende btw-adviseur werk je voor veel verschillende klanten. Je adviseert bijvoorbeeld (familie-)bedrijven, mkb-ondernemingen, instellingen en non-profit organisaties. Je mag rekenen op intensieve en uitdagende coaching door senior btw-specialisten. Omdat we kantoren hebben op vijftien locaties, zijn we flexibel in het bepalen van de regio waarin je komt te werken.

Zo kan je dag eruitzien

Je begint je dag vandaag niet op kantoor maar bij een klant. Samen met een collega heb je een afspraak om kennis te maken. Tijdens het gesprek inventariseren jullie de huidige situatie en de mogelijkheden om de aftrek van btw op kosten te optimaliseren.

Terug op kantoor ga je direct aan de slag om een adviesvoorstel uit te werken waarmee de klant op korte termijn vooruitgang kan boeken. Daarnaast bereid je in overleg met je collega een jaarplan voor, zodat de klant ook op de lange termijn voordeel kan behalen. Tussendoor schakel je met fiscalisten van de algemene praktijk om te checken welke risico's en kansen jouw plan biedt voor andere belastingsoorten.

Na een gezellige lunch met jouw collega's is het tijd voor het maandelijks overleg met alle btw-specialisten. Tijdens dit overleg bespreken jullie de recente btw-jurisprudentie, een aantal lopende adviesopdrachten en kansen om de btw-praktijk verder uit te rollen.

Je sluit de dag af met de voorbereiding van een telefonische afspraak die je morgenochtend hebt met een klant. Deze klant gaat een webshop beginnen en is van plan zijn producten naar Europese lidstaten en Zwitserland te verzenden. Aan jou de taak om de kansen én risico's goed in kaart te brengen!

Jouw profiel

Je hebt een universitaire opleiding Fiscaal Recht of Fiscale Economie afgerond, bijvoorbeeld met een accent op indirecte belastingen. Het zou daarnaast mooi zijn als je al enige werkervaring hebt opgedaan in de btw-sector. Bij voorkeur heb je in ieder geval kennis van btw- en overdrachtsbelastingvraagstukken of je wil je daar graag in verdiepen. Verder ben jij klantgericht, vaktechnisch ingesteld en werk je graag samen.

Wat wij je bieden

Bij ABAB draait het om mensen, om jou. Daarom bieden we je een goed salaris, uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 33-38 vakantiedagen, én flexibele werktijden. Want wij vinden: hybride werken ís het nieuwe werken. Wij vinden het belangrijk dat je een goede balans hebt tussen werk en privé. Daarnaast bieden we je een aantrekkelijke winstdelingsregeling en een uitstekende studiekostenregeling. Je krijgt bij ons de kans om je talenten te blijven ontwikkelen via de ABAB Academie en diverse opleidingsprogramma's en cursussen.


Shirley Spooren Hagen

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBelastingadviseur
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauWO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheAccountancy
LocatieTilburg, Noord-Brabant,Nederland
Soliciteer directhttps://www.abab.nl/werken-bij-abab/vacatures/belastingadvies/93150-btw-adviseur-tilburg

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.