Bouwkundige Electriciteits- en Gasstations Enexis 13-05-2024

 1. Vacatures Leek
 2. Bouwkundige Electriciteits- en Gasstations Enexis 13-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Bouwkundige electriciteits- en gasstations

 • Wat ga je doen?

  Met jouw energie kan het

  • Dankzij jou zijn alle elektriciteits- en gasstations in Midden-Brabant in goede staat en worden de juiste bouwkundige oplossingen gebruikt bij de verbouwing van onze stations. Zo draag jij je steentje bij aan de energietransitie.
  • Volop vrijheid om je agenda in te delen? Je kiest zelf of je op pad gaat in de regio, of je thuiswerkt of dat je naar het kantoor komt.
  • Je kunt daarbij rekenen op goede arbeidsvoorwaarden zoals een eigen bedrijfsauto, een bijdrage van 70% aan je pensioen en een laptop en telefoon die je ook privé mag gebruiken.

  Zo ga jij deze uitdaging aan
  Het waarborgen van de goede staat en daarmee de veiligheid van onze stations. Daar zet jij je voor in. Belangrijk, want ze voorzien miljoenen mensen van elektriciteit en gas. Zo'n 50% van je tijd ben je op pad om inspecties uit te voeren. Daarnaast adviseer je engineers over technische oplossingen bij de verbouwing van stations. Dankzij jou weten zij precies welke muur afgebroken kan worden. En of een betonnen vloer stevig genoeg is voor de verzwaring van een station.
  Dit zijn jouw verantwoordelijkheden:

  • Inspecties van de gebouwen én de groenvoorziening uitvoeren. Moet de gevel worden vervangen? Is de ingang van het station niet geblokkeerd door bebossing? Ook voer je regelmatig asbestinventarisaties uit.
  • Opdrachten voor onderhoudswerkzaamheden uitzetten bij onze vaste aannemer. En het onderhoudsproces leiden. Dat je nauw samenwerkt met de aannemer en in contact staat met allerlei professionals maakt jouw werk extra leuk.
  • Is het werk uitgevoerd zoals jij dat voor ogen had? Dan zorg je dat de aannemer wordt betaald en dat alle documentatie up-to-date is.
  • Denk aan een monteur die het station niet binnenkan vanwege een kapot slot. Of een klant die een vraag heeft over de verbouwing van een station. Je lost de melding zelf op of schakelt de juiste partij in.
  • Groei je in de toekomst door tot senior bouwkundige? Dan neem je onder andere namens Enexis deel aan landelijke overleggen.
 • Zo pak jij het aan
  Een baan vol verantwoordelijkheid: die zie jij wel zitten. Je kunt goed samenwerken. En met je communicatieve vaardigheden weet je je adviezen duidelijk en op een prettige manier over te brengen. 'We werken veilig of we werken niet'. Kwaliteit staat bij jou hoog in het vaandel. Je durft het dan ook te zeggen als je ziet dat een aannemer of andere specialisten hun werk niet goed uitvoeren.

  Verder heb je:

  • Mbo 4-niveau in bouwkunde.
  • Bij voorkeur ervaring met asbestinventarisaties en -saneringen en ben je in het bezit van het daarvoor benodigde WVA-certificaat. Heb je dit nog niet? Behaal het diploma op onze kosten.
  • Een VOL-VCA-certificaat en BEI en VIAG-aanwijzingen, zoals BEI-BHS THP, BEI-BLS THP en VIAG-THP. Ook deze certificeringen kun je via ons behalen. Stapje voor stapje bouw je zo steeds meer kennis en ervaring op!
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal. Zowel mondeling als schriftelijk kun je duidelijke onderhoudsopdrachten uitzetten.
 • Je zet je schouders eronder met …
  Jouw collega's van de afdeling Realisatie van de vestiging in Tilburg. Hier vorm je een team met 3 collega-bouwkundigen. Hoewel je vaak zelfstandig werkt, stem je veel zaken af met je team. Bijvoorbeeld tijdens het maandelijkse overleg. We zorgen ervoor dat iedereen een uiteenlopend takenpakket heeft. Zodat het werk lekker afwisselend blijft.


  Collega-bouwkundige aan het woord"Het gevarieerde takenpakket. Zelf mogen bepalen of je een klus zelf uitvoert, of dat je het werk uitbesteed. En zowel op kantoor als buiten in het veld aan het werk zijn. Dat zijn de dingen die ik zo leuk vind deze baan. Dat we met het bouwkundeteam zorgen voor een veilige werkplek voor medewerkers, maakt mij trots."

 • Wat krijg je van ons?

  En wij steken natuurlijk ook energie in jou
  Bij Enexis werk je in de voorhoede van een van de grootste uitdagingen van onze tijd: de energietransitie. Daarbij zorgen we goed voor je. Dat begint met een uitgebreid welkomstpakket en -programma om je collega's te leren kennen. En met goede arbeidsvoorwaarden:

  • Salaris tussen € 2.878,- en € 4.112,- bruto per maand (op basis van 40 uur per week). Inclusief secundaire arbeidsvoorwaarden kan je salaris oplopen tot € 5.292,- bruto per maand.
  • Bijdrage van 70% aan je ABP Keuzepensioen.
  • Persoonlijk budget van 10% en een 13e maand van 10,7% van je brutojaarsalaris. Deze kun je flexibel inzetten of maandelijks of jaarlijks laten uitbetalen.
  • 24,5 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband. Meer oplaadtijd nodig? Met je persoonlijk budget en 13e maand koop je tot wel 35,5 extra verlofdagen.
  • Mogelijkheden om thuis te werken.
  • Laptop of tablet en telefoon die je ook privé mag gebruiken.
  • Eigen bedrijfsauto met alle benodigde materialen. Voor je koffie of lunch to go krijg je een vergoeding van € 80,- per maand.
  • Een eersteklas ov-abonnement voor zakelijk gebruik.
  • Vitaliteitsbudget van € 500,- voor bijvoorbeeld een sportabonnement.
  • Ruimte om te groeien met ons interne ontwikkelplatform of externe opleidingen en trainingen.

  Goed om te weten

Monteur in schakelstationMonteur in schakelstation

Tijd om elkaar te leren kennen. Wie ben je? Wat doe je graag? Waarom deze functie? En niet onbelangrijk: Wat wil jij weten van ons?

3

Vervolggesprek

We horen graag over je werkervaringen en waarom de functie op je lijf geschreven staat. Daarnaast zullen we ook dieper ingaan op de inhoud van de functie. Deze beantwoorden we natuurlijk graag.

4

Arbeidsvoorwaardengesprek

Is er een wederzijdse match? Dan doen we je graag een aanbod bestaande uit een passend salaris en onze arbeidsvoorwaarden, zoals het aantal vakantiedagen en een persoonlijk budget: Enexis zorgt voor jou - ook buiten je werktijden.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBouwkundig Medewerker
Indicatie salaris (min – max]2878 – 4112
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheChemie/Petrochemie
LocatieTilburg, Noord-Brabant,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbij.enexis.nl/vacatures/bouwkundige-electriciteits--en-gasstations-8069?firstName=&lastName=&email=&mobilePhone=&privacyStatement=&familyName=

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.