Biotechnologisch Celkweek Technician Science at Work Staffing BV 09-11-2023

  1. Vacatures Leek
  2. Biotechnologisch Celkweek Technician Science at Work Staffing BV 09-11-2023

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Voor een vooruitstrevend biotechnologisch bedrijf in Amsterdam zijn wij op zoek naar een analist met celkweek ervaring. Op deze locatie ontwikkelen en produceren ze patiënt specifieke therapieën waar ze momenteel het celkweek proces aan het optimaliseren en opschalen zijn. Je komt te werken in een cleanroom waar ze onder GMP kwaliteitsrichtlijnen deze cellen kweken. Het kweken, harvesten, opschalen (van shake flask tot bioreactor) en doorzetten van deze cellen is een gecompliceerd proces dat 4 weken in beslag neemt. Jij als technician monitort het gehele proces en helpt mee met het verder optimaliseren en opschalen van het productieproces. Aanvullende taken zijn het bereiden van verschillende mediums en het zuiveren van het product dmv ultracentrifuge. 

Een uitdagende functie voor recentelijk afgestudeerde laboranten. HLO'ers met een praktisch ingestelde mindset worden ook uitgenodigd te reageren. 

Vacature eisen

Voor deze functie zoeken wij een kandidaat met de volgende achtergrond:

  • Afgeronde MLO3/MLO4 of HLO opleiding in de richting van biotechnologie, laboratorium technologie, biochemie, life science of soortgelijk is een must
  • Kennis van celkweek is een must
  • Ervaring met werken conform GMP is een pre
  • Stage of werkervaring in een productie-omgeving, bijvoorbeeld operator
  • Goede beheersing van de Engelse taal is een vereiste. Het is een voordeel als je ook goed Nederlands spreekt.


Arbeidsvoorwaarden
  • Goed salaris: €2800 - €3400 bruto obv een fulltime dienstverband
  • Uitzicht op een vaste aanstelling
  • Fulltime werkweek (32 uur is bespreekbaar)
 

Over Science@Work
Bij Science@Work komen mensen en wetenschap samen. Onze Talent Aqcuisition Experts zijn allen een gesprekpartner op niveau met een afgeronde laboratorium en science opleiding. Wij brengen talent en werkgevers samen voor vaste – en tijdelijke banen in geheel Nederland.
Als gespecialiseerde divisie van de internationale recruitment groep Pauwels Consulting, met 20 kantoren in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland en Zwitserland, hebben wij een groot bereik en nog grotere branche kennis.
Science@Work staat gelijk aan kwaliteit en kennis. Waarin Science@Work zich verder onderscheidt zijn de nieuwste recruitment technologieën, bevlogen recruiters en aandacht voor mens en milieu. Zo werken wij sneller, efficiënter én groener.

Science@Work werkt voor MLO, HLO en WO professionals in de life sciences, farmacie, voedingsmiddelen, biotechnologie en (petro)chemie in geheel Nederland. Wij bieden vaste en tijdelijke laboratorium en science banen binnen de microbiologie, chemie, analytische chemie, biochemie, sales, quality assurance, medical devices en biomedische laboratorium technologie.

 

FunctietitelBioprocess Technician
Indicatie salaris (min – max]2700 – 3000
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensward.ellenbroek@scienceatwork.nl , 31203032120 http://www.scienceatwork.nl
Type contractVast
BrancheFarmacie
LocatieSchiphol, Noord-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://easyapply.jobs/r/LiTNFdL20JoUgL4wTY8k

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.