BIM engineer Eminent Groep 07-11-2023

  1. Vacatures Leek
  2. BIM engineer Eminent Groep 07-11-2023

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

In de rol van BIM Engineer vorm je het fundament van het internationale team. Je bent belast met het onderhoud en de ondersteuning bij de ontwikkeling van diverse modulaire bouwsystemen in BIM. Jouw taak is van essentieel belang om de kwaliteit te waarborgen en te verbeteren.

Bij de ontwikkeling van nieuwe producten en bouwsystemen speel je een centrale rol in het begeleiden van het proces binnen Revit. Je zorgt ervoor dat alle voortkomende informatie nauwkeurig wordt gedocumenteerd in de kennisdatabase. Maak je je zorgen over het vertalen van Revit naar IFC? Geen zorgen, de opdrachtgever voorziet jou graag van de benodigde training.

Bovendien draag je zorg voor het actueel houden van bestaande content, met bijzondere aandacht voor de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van geometrische en datatechnische informatie. Deze gegevens dienen niet alleen up-to-date te zijn, maar ook toegankelijk via het organisatiebrede modelleersjabloon.

Jouw passie voor het optimaliseren van de content wordt zeer gewaardeerd. Je werkt nauw samen met collega's van de BIM Ontwikkelingsafdeling om onderdelen te automatiseren met tools als Dynamo of Python. Tevens onderhoud je regelmatig contact met BIM-modelleurs die gebruikmaken van jouw bibliotheken in hun projecten, om mogelijkheden voor verbetering te identificeren en te implementeren.

Vacature eisen

  • Een voltooide MBO-opleiding in Bouwkunde;
  • Ten minste 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
  • Bekendheid met Autodesk Revit;
  • Je bent een probleemoplosser, uiterst nauwkeurig en goed georganiseerd;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Kennis van het IFC 2×3 schema wordt gewaardeerd.

 

FunctietitelBim Engineer
Indicatie salaris (min – max]3500 – 5000
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensr.lugtmeier@eminentgroep.nl , 06 - 34 59 63 93 https://www.eminentgroep.nl
Type contractVast
BrancheBouw/Installatie
LocatieUtrecht, Utrecht,Nederland
Soliciteer directhttps://eminentgroep.nl/vacatures/bim-engineer-utrecht-1856134/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.