Bezorger medisch apparatuur Luba Uitzendbureau Gouda 09-11-2023

 1. Vacatures Leek
 2. Bezorger medisch apparatuur Luba Uitzendbureau Gouda 09-11-2023

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

In deze fulltime functie als Service medewerker / Bezorger met jouw zorgachtergrond kun jij je geduld en je sociale vaardigheden inzetten om anderen te helpen.

Over het werk

Als Service medewerker ben je verantwoordelijk voor het bezorgen van zuurstofflessen bij patiënten thuis. Dankzij jouw zorg kunnen patiënten thuis in hun veilige omgeving blijven wonen. Je werk bestaat uit het installeren, onderhouden en leveren van zuurstof en toebehoren. Daarbij geef je uitleg en begeleid en motiveer je de patiënten en hun verzorgers. Ook is het belangrijk dat je een luisterend oor biedt en ingaat op de wensen van de patiënt. Een vaste klant geeft aan dat hij graag af en toe zijn kleinzoon wil bezoeken. Jij zorgt er voor dat er een zuurstofapparaat voor onderweg wordt aangevraagd en je regelt ook dat er een oplader komt voor in de auto. Zo zoek je samen naar een goede oplossing. Sommige patiënten zien maar weinig mensen en zijn blij met een praatje. Anderen kunnen wel wat ondersteuning en advies gebruiken. Jij zorgt voor leven in iemands dag. Om de meest veilige en betrouwbare zorg te kunnen bieden, word je intern goed opgeleid. Je begint je dag op het depot in Waddinxveen alwaar je collega's je ontvangen. Op het depot zorg je ervoor dat jouw zuurstofbus wordt voorzien van alle benodigde materialen. Vervolgens start jij met je route en bezoek je nieuwe en bestaande patiënten. Na het bezoek registreer jij alle verrichte werkzaamheden, gemaakte afspraken en de opvolging hiervan in het systeem. Jij hebt een zorg gerelateerde achtergrond en weet je dienstverlening in te zetten naar tevredenheid van de patiënten.

Wat wij bieden

 • Een zelfstandige fulltime, sociale en zelfstandige functie. (32 of 36 uur is mogelijk)
 • Uitzicht op een vaste aanstelling
 • Een uitgebreide interne opleiding en diverse interne en externe trainingen
 • 27 vakantiedagen en 4 ADV dagen op basis van een 40-urige werkweek.
 • Gezellige personeelsuitjes waaronder de zomer barbecue, een kerstborrel, jubileumviering, teambuildingsactiviteiten en een personeelsfeest waar ook de partners welkom zijn. 

Wat wij vragen

 • MBO opleiding afgerond
 • Je hebt ervaring in de zorg, dit mag zijn als ambulancechauffeur, verpleegkundige, zorgvervoer, mantelzorg of artsen vervoer.
 • Je hebt ervaring als bezorger
 • Je hebt technisch inzicht en kan apparatuur installeren
 • Rijbewijs B en een uitstekende rijvaardigheid
 • Je bent bereid om storingsdiensten te werken. 1x per 2 weken een avond / nachtdiensten. 1x per 4 tot 6 weken een weekenddienst. 

Over het bedrijf

Bij jouw toekomstige werkgever zijn 300 collega's werkzaam die dagelijks zorgen voor medische dienstverlening bij mensen thuis. Ook worden kwetsbare patiënten thuis begeleid in nauwe samenwerking met artsen, zorgprofessionals en verzekeraars. Hierdoor kunnen patiënten langer thuis wonen. Collega's zijn dienstverlenend, betrokken en deskundig. Naast een locatie in Tilburg is er ook een depot in Waddinxveen van waaruit zij hun dienstverlening verzorgen.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelChauffeur Bezorger
Indicatie salaris (min – max]2000 – 2500
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensgouda@luba.nl , 182599866 https://www.luba.nl/vacature/transport-chauffeurs/bezorger-medische-apparatuur-in-waddinxveen
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieWaddinxveen, Zuid-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.luba.nl/vacature/transport-chauffeurs/bezorger-medische-apparatuur-in-waddinxveen

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.