Beveiligingsmonteur FYGI 09-11-2023

 1. Vacatures Leek
 2. Beveiligingsmonteur FYGI 09-11-2023

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Als beveiligingsmonteur bij Feenstra in de regio Eindhoven, zorg jij voor de veiligheid en het comfort van onze zakelijke en particulierenklanten. Met jou aan de knoppen, zijn huizen niet alleen slimmer, maar ook veiliger. Je weet vakkundig beveiligingssystemen, camera’s en smarthome oplossingen te installeren. We bewaken ook jouw welzijn. Daarom krijg jij een aantrekkelijk salaris van €2.536,00 tot €3.641,00, 38 vrije dagen en volop kansen om jezelf te ontwikkelen. 


Dit ga je doen

Als beveiligingsmonteur bij Feenstra in de regio Eindhoven, Oost-Brabant maak je kennis met de nieuwste beveiligingstechnieken. Een gevarieerde functie:

 • Je installeert beveiligingssystemen en smarthome oplossingen
 • Je verhelpt storingen voor continue beveiliging
 • Je beheert je administratie en plant je werk zorgvuldig
 • Je informeert en adviseert onze klanten
 • Je bereidt je taken voor om efficiënt te werken


Over Feenstra

Klaar om de veiligheid van onze klanten te waarborgen en zelf ook veilig te landen in een vakkundig team? Maak deel uit van een gezellige club van 1.700+ enthousiastelingen die al meer dan 75 jaar zorgt voor warmte en veiligheid. Met collega's die net zoveel waarde hechten aan kwaliteit en service als jij, vorm je de voorhoede in het veld van installatie en beveiligingstechniek. Maak zorgeloos wonen mogelijk. Wij kijken ernaar uit om jou te leren kennen, is dat wederzijds? 


Vacature eisen

Als beveiligingsmonteur bij Feenstra in Eindhoven en omstreken, sta je alert en paraat om met jouw expertise in beveiligings- en elektrotechniek onze klanten te bedienen. Jouw klantgerichte aanpak en professionele trots weerspiegelen zich in elk facet van je werk. Bij jou is klanttevredenheid een garantie. Je werkzaamheden worden gepland tussen 8.30 en 17.00 uur. Jouw gereedschapskist bevat:


 • Je hebt ervaring in de elektrotechniek of in de beveiligingstechniek
 • Je bent in het bezit van een mbo-diploma elektro en je bent bereidt om een MBV-diploma via Feenstra te behalen (mits je hier niet over beschikt)
 • Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs B
 • Je bent communicatief sterk en klantvriendelijk
 • Je kan een Verklaring Van Betrouwbaarheid overleggen


Arbeidsvoorwaarden

Bij Feenstra kies je voor een werkomgeving die net zo innovatief en betrouwbaar is als de systemen die we installeren. Je krijgt alle tools die je nodig hebt om elke klus met vertrouwen aan te pakken, en natuurlijk zorgen we voor je ontwikkeling met uitgebreide opleidingsmogelijkheden. Dit kun jij nog meer verwachten:


 • Je krijgt een bruto maandsalaris van €2.536,00 tot €3.641,00 
 • Je treedt direct in vaste dienst als je volledig zelfstandig monteur bent
 • Je krijgt 38 vrije dagen op basis van een 40-urige werkweek, een iPad, mobiel en een laptop, een servicebus met goed gereedschap en comfortabele werkkleding
 • Je deelt mee aan een provisieregeling en de winstuitkering
 • Je krijgt veel doorgroeimogelijkheden door middel van diverse opleidingen en cursussen


 

FunctietitelBeveiligingsmonteur
Indicatie salaris (min – max]3641 – 3641
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensnancy.wijnkamp@fygi.nl , 654977685 http://www.fygi.nl
Type contractVast
BrancheTechniek
LocatieAmsterdam, Noord-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://easyapply.jobs/r/5jU3he520KyZL5udsvV

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.