Beleidsmedewerker Maatschappelijk Domein Gemeente Purmerend 13-05-2024

 1. Vacatures Leek
 2. Beleidsmedewerker Maatschappelijk Domein Gemeente Purmerend 13-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Wij zijn op zoek naar een ...

Vacature titel

Beleidsmedewerker maatschappelijk domein

Pre-titel

Wij zijn op zoek naar een ...

Vacature titel

Beleidsmedewerker maatschappelijk domein

Purmerend groeit en ontwikkelt. Wanneer je een rondje door Purmerend maakt, zie je de stad letterlijk groeien. De komende jaren groeien we door naar een stad van 100.000 inwoners. Dat betekent ook meer inzet vanuit de organisatie, want wij werken voor de stad, voor de inwoners. Inwoners met verschillende achtergronden en verwachtingen van hun leefomgeving.

Ben jij toe aan een betekenisvolle uitdaging en heb jij hart voor je medemens en zoek je een baan waar je echt het verschil kunt maken?

Binnen het maatschappelijk domein zijn wij op zoek naar een beleidsmedewerker om ons team te komen versterken. Het maatschappelijk domein staat naast, voor en achter de inwoners van Purmerend en Beemster en houdt zich bezig met zaken die de inwoner direct raakt. Dat betekent dat we bij alles wat we doen onszelf de vraag stellen: wat is hiervan de bijdrage aan de inwoners of bedrijven van Purmerend? En dat we denken in kansen en mogelijkheden.

Wat zijn jouw verantwoordelijkheden?

Als beleidsadviseur maatschappelijk domein ben je verantwoordelijk voor het signaleren en analyseren van relevante ontwikkelingen en het vertalen hiervan naar beleidsvoorstellen. Je adviseert het management en de bestuurders over strategische keuzes en ontwikkelt beleid op het gebied van bijvoorbeeld jeugdzorg, maatschappelijke ondersteuning, participatie en sociale inclusie. Je werkt samen met verschillende ketenpartners, waaronder gemeentelijke instanties, maatschappelijke organisaties en burgers, om draagvlak te creëren voor het beleid en de uitvoering ervan te optimaliseren.

De onderwerpen welzijn, (jeugd)zorg, gezondheid, sociale inclusie en toegankelijkheid, Participatie zijn interessant, divers en soms complex. Als beleidsmedewerker adviseer en informeer je de wethouder(s) en het management. Dit doe je vanuit gevoel met de praktijk. Jij begrijpt dat je de verschillende beleidsonderwerpen in de praktijk niet van elkaar kan scheiden en zoekt daarom altijd naar samenhang. Je kent de stad, de maatschappelijke partners en onze eigen uitvoerende collega's en onderhoudt actief contact met hen. Je houdt relevante beleidsontwikkelingen bij. Je signaleert, schaalt op waar nodig en legt snel en eenvoudig verbindingen tussen de praktijk, het beleid en het bestuur.

Zoals je leest, heeft gemeente Purmerend de ambitie om verder uit te breiden. Een interessant moment om bij ons binnen te komen!

Wie ben jij?

 • Je hebt een stevige persoonlijkheid en een hands-on mentaliteit.
 • Jij verbindt mensen, ideeën en oplossingen.
 • Je hebt kennis van en/of interesse in actuele vraagstukken die liggen op het gebied van jeugd, participatie, zorg, welzijn en gezondheid sociale inclusie en toegankelijkheid.
 • Je hebt een open blik en bent van nature nieuwsgierig.
 • Je bekijkt vraagstukken vanuit overzicht en je kunt deze omzetten in beleid.
 • Bij alles wat je doet, is het resultaat voor de inwoners het uitgangspunt.
 • Je bent flexibel ingesteld, hebt het vermogen je aan te passen en overzicht te behouden bij veranderende omstandigheden en durft kritisch te zijn.
 • Je bent communicatief sterk en beschikt over minimaal HBO werk- en denkniveau.

Wil jij deel uitmaken van een moderne gemeentelijke organisatie met ambitie, en samenwerken met kundige professionals? Word dan onderdeel van ons team!

Wat bieden wij?

 • Een uitdagende en verantwoordelijke functie in een toegankelijke werkomgeving, met de mogelijkheid om je te ontwikkelen.
 • Een werkweek van 24-36 uur.
 • Een salaris passend bij jouw kennis en ervaring tussen schaal 10 max € 5.247,- of schaal 11 max € 5.998,-.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een individueel keuzebudget (IKB) van 17,05% van je salaris.

Ben je na het lezen enthousiast geworden over deze functie? Wil je meer weten over de functie? Dan kan je contact opnemen met , .

Het verkrijgen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een voorwaarde om bij ons te kunnen werken.

Dienstverband primair

Openingstijden

Vragen over werken bij gemeente Purmerend?

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBeleidsmedewerker Sociaal Domein
Indicatie salaris (min – max]5247 – 5247
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)24 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverheid/Non-profit
LocatiePurmerend, Noord-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbijpurmerend.nl/vacatures/beleidsmedewerker-maatschappelijk-domein

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.