Belastingadviseur ABAB 16-05-2024

 1. Vacatures Leek
 2. Belastingadviseur ABAB 16-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Wij zoeken een

Belastingadviseur

In Helmond

Wat vragen we van je?

 • Wo Fiscaal Recht/ Fiscale Economie

 • Klantgerichtheid

 • Communicatieve vaardigheden

Wat krijg je van ons?

 • Goed starterssalaris (€ 2.625 - € 3.975) met zicht op snelle doorgroei naar hogere functie

 • 33 vakantiedagen en als dat niet genoeg is, kun je er nog 5 bijkopen

 • Flexibele werktijden én de mogelijkheid om hybride te werken

 • Diverse (interne) opleidingsprogramma's en een goede studieregeling

Ben jij klaar met je wo-studie Fiscale Economie of Fiscaal Recht? En ben je op zoek naar een baan waarbij je de opgedane theorie in praktijk kunt brengen? Als junior belastingadviseur bij ABAB Helmond werk je in een leuk en enthousiast team aan uitdagende fiscale vraagstukken. Je hebt klantcontact én zoekt naar oplossingen voor onze regionale én nationale klanten . Je werkt daarbij nauw samen met collega-specialisten, zoals onze juristen of bedrijfsadviseurs.

Jouw werk in het kort

De klantenportefeuille van ABAB is divers en onze dienstverlening is heel breed. Dat maakt het werk afwisselend. Veel van onze belastingadviseurs ervaren de samenwerking met andere disciplines als een inspirerend deel van hun werk. Maar wat ga je nou precies doen? In het kort:

 • Je bent een enthousiaste schakel in het klantcontact en verzorgt belastingadviezen voor onze gewaardeerde klanten, uiteraard altijd onder de verantwoordelijkheid van een senior belastingadviseur.
 • Met een scherp oog onderzoek je jaarrekeningen en fiscale aangiftes op fiscale adviespunten en geeft fiscale oplossingen.
 • Onze online aanwezigheid is belangrijk, en jij speelt hierin een cruciale rol. Je voorziet onze website regelmatig van actuele en relevante informatie voor onze klanten.
 • Je voert correspondentie met de Belastingdienst in het kader van vooroverleg en fiscale procedures.
 • In drukke tijden ben jij de helpende hand voor onze aangiftepraktijk. Je ondersteunt bij fiscale vraagstukken en draagt bij aan een gestroomlijnd proces voor onze klanten.

Zo kan je dag eruitzien

Stel je voor: je betreedt vol energie ons kantoor in Helmond om een nieuwe dag te beginnen. Je opent je mailbox en beantwoordt enkele korte vragen met plezier. Vervolgens staat er een belangrijke taak op de planning: het uitwerken van complexe berekeningen voor een klant die een herstructurering plant. Een klus waar jouw fiscale expertise volledig tot bloei komt! Nadat je de berekeningen hebt opgesteld neem je deze door met de senior belastingadviseur en werk je dit verder uit.

De middag vliegt voorbij terwijl je je concentreert op het opstellen van een krachtige brief aan de Belastingdienst. Met vertrouwen ga je het overleg tegemoet, want jij weet dat jouw argumenten als een stevig fundament zullen dienen voor een vruchtbare discussie.

Later op de dag ga je richting ons kantoor in Tilburg. Daar vindt een vaktechnisch overleg plaats met je collega belastingadviseurs. Dit overleg biedt niet alleen de kans om jouw kennis verder te verrijken, maar ook om te connecten met collega's die jouw passie voor fiscaliteit delen. Al met al weer een inspirerende dag!

Jouw profiel

Als junior belastingadviseur bij ABAB verwelkomen we jou met open armen, op voorwaarde dat je een passie hebt voor fiscale vraagstukken. Met een academische achtergrond in Fiscaal Recht of Fiscale Economie, ben jij de belastingexpert waar we naar op zoek zijn. Bij ABAB streven we naar een optimale klantbeleving en daarom is het belangrijk dat jij beschikt over een klantgerichte houding én de Nederlandse taal feilloos beheerst, zowel in woord als geschrift. In ons hechte team floreren we door nauwe samenwerking met collega's van diverse disciplines, zoals accountants, juristen en bedrijfsadviseurs. Jouw bereidheid om met hen samen te werken en kennis uit te wisselen, vormt de basis van ons succesvolle adviestraject.

Wat wij je bieden

Bij ABAB geloven we in jouw potentieel en bieden we de perfecte omgeving om jouw fiscale talenten te laten groeien. Kom aan boord en geef jouw carrière een boost als junior belastingadviseur bij ons dynamische en vooruitstrevende team! Bij ABAB draait het om mensen, om jou. Daarom bieden we je een goed salaris, uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 33-38 vakantiedagen, én flexibele werktijden. Want wij vinden: hybride werken ís het nieuwe werken. Wij vinden het belangrijk dat je een goede balans hebt tussen werk en privé. Daarnaast bieden we je een aantrekkelijke winstdelingsregeling en een uitstekende studiekostenregeling. Je krijgt bij ons de kans om je talenten te blijven ontwikkelen via de ABAB Academie en diverse opleidingsprogramma's en cursussen.

Iets voor jou?

Heb je de baan gevonden die bij je past? Solliciteer dan direct! Of neem contact op voor meer informatie.


Spooren Hagen

Spooren-Hagen

Corporate recruiter

Stuur een bericht

https://www.linkedin.com/in/spoorenhagen/

https://www.instagram.com/werkenbijabab/

https://www.facebook.com/ABABaccountantsenadviseurs

Iets voor jou?

Niets voor jou?

''Ik krijg de ruimte om me te specialiseren zoals ik dat graag wil.

" Kantoorruimte bij ABAB en Adviseurs in Helmond

''Ik wil me bij ABAB ontwikkelen als belastingadviseur en als mens.

"

Stefan Dielis

Belastingadviseur

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBelastingadviseur
Indicatie salaris (min – max]2625 – 3975
OpleidingsniveauWO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheAccountancy
LocatieHelmond, Noord-Brabant,Nederland
Soliciteer directhttps://www.abab.nl/werken-bij-abab/vacatures/belastingadvies/315908-belastingadviseur-helmond

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.