Begeleider Stichting Prisma 13-05-2024

 1. Vacatures Leek
 2. Begeleider Stichting Prisma 13-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Bianca - Rots & Water

Oosterhout

Begeleider niveau 5

 • Buurstede 17
 • 24
 • Primaire zorg

Ben jij de teamplayer die van een uitdaging houdt en afwisseling in je werkzaamheden zoekt? Dan is Buurstede de plek voor jou!

Binnen Buurstede zijn er zowel mogelijkheden binnen wonen als op dagbesteding. Hierdoor zijn er ruime zijn mogelijkheden wat betreft uren voor je dienstverband.

We zijn zoek op zoek naar een begeleider 5.

Met wie ga je werken?

Buurstede 17 is een locatie waar bewoners met verschillende ondersteuningsvragen wonen. Over het algemeen hebben bewoners een matige tot ernstige beperking. De begeleiding voor cliënten is gericht op de ADL ondersteuning.

In de voorziening bevinden zich 2 woonafdelingen namelijk Ameland en Vlieland. Tevens wordt er dagbesteding geboden in de dagbestedingsruimte op de begane grond. In de nacht wordt er wordt er ondersteuning geboden door middel van een actieve nachtdienst, door een apart team.

Vlieland:

Bij Vlieland wonen 13 cliënten variërend van een matige tot zeer ernstige beperking. Een aantal cliënten hebben ondersteuning nodig bij de adl-zorg, nuttigen van maaltijden en de structurering van de dag. Dit wordt geboden in een huiselijke sfeer.

Ben jij de begeleider die de cliënt kan lezen door middel van observatie en de glimlach tevoorschijn kan toveren bij de cliënt?

Ameland:

Bij Ameland wonen 14 cliënten met een matige verstandelijke beperking. Over het algemeen zijn de cliënten ouder wordend en enkele cliënten hebben een complexe zorgvraag. Afhankelijk van de ondersteuningsvraag wordt de zorg verleend in de huiskamer of het appartement. De begeleidingsstijl wordt gekenmerkt door warme zorg en de presentiebenadering waarbij het snel schakelen is tussen begeleidingsstijlen. Geen dag verloopt hetzelfde bij Ameland. Ben jij de aanpakker die we zoeken en van een uitdaging houdt?

Dagbesteding:

Dagelijks gaan diverse cliënten van Vlieland en Ameland naar de dagbestedingsruimte in Buurstede 17. Tevens komen er ook cliënten vanuit thuis en-of andere locaties van Prisma voor hun dagbesteding. Er wordt een belevingsgerichte dagbesteding geboden door begeleiders.

Dit ben jij

Je werkt mee in de zorg op Ameland en Vlieland en bent persoonlijk ondersteuner. Daarnaast coach en ondersteun je jouw collega's op inhoud van zorg en neem je ze mee in het veranderproces. Jij weet hoe je verbinding moet maken en bent van nature een echte samenwerker en kartrekker. Jij bent diegene die alles in goede banen weet te leiden en groeit zelf als je anderen kan laten groeien. Met jouw ervaring en kennis kun je een bijdrage leveren aan de vraagstukken die complex zijn en ben je een sparringpartner voor de teamleider en collega's.

Jouw arbeidsvoorwaarden

 • Voor minimaal 24 uur, meer uren zijn in overleg zeker mogelijk.

 • Een contract voor de duur van 1 jaar met intentie tot verlenging voor onbepaalde tijd.

 • Marktconforme arbeidsvoorwaarden volgens de CAO gehandicaptenzorg . Dit betekent dat jouw salaris tussen de € 2.766,- en € 3.861,- ligt op basis van een fulltime dienstverband, afhankelijk van jouw ervaring.

 • Vakantie-uren en balansverlof uren die je flexibel kunt inzetten.

 • Je krijgt een eindejaarsuitkering van 8,33%.

 • Kies je voor Prisma als werkgever? Dan kun je na jouw proeftijd gebruik maken van onze extra beloning in het arbeidsvoorwaardenpakket. Je kunt zelf kiezen van welk voordeel je wil genieten. Denk hierbij aan jouw maandelijkse sportabonnement of een nieuwe tablet of (elektrische) fiets. Kijk waar jij blij van wordt en geef het jezelf cadeau!

Wat wij jou verder bieden

Goed werkgeverschap! Dat betekent dat jij belangrijk bent. We bieden je een uitdagende werkplek waar ruimte is om initiatief te nemen en jezelf te ontdekken. Wij investeren in jouw ontwikkeling, dragen bij aan jouw vitaliteit en inzetbaarheid en ondersteunen je graag in je loopbaan. Er zijn verschillende scholingsmogelijkheden die bijdrage aan je kennis en handelen of aan je eigen ontwikkeling.

Dit verwachten wij van jou

Met passie en plezier vertaal jij Prisma's visie in betekenisvolle zorg. Je denkt vanuit mogelijkheden in plaats van beperkingen en hecht waarde aan echt contact. Geduldig en empathisch help jij cliënten om zoveel mogelijk eigen keuzes te maken. Je staat stevig in jouw schoenen en kent jouw talenten en valkuilen. Samenwerken doe jij van nature en je bent niet bang feedback te geven of te ontvangen.

Relevante eisen

 • Je hebt afgeronde hbo opleiding of mbo niveau 4, daarnaast heb je meerdere jaren ervaring in de gehandicaptenzorg als persoonlijk begeleider of begeleider niveau 5.
 • Je werkt op onregelmatige tijden, verspreid over meerdere dagen. Er is een apart team aanwezig in de nacht waardoor je geen nachten hoeft te werken.

Deze vacature staat doorlopend open.

Solliciteren? Dat doen we net even anders. Dan gaan we verder in gesprek met elkaar.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met via;


Over Prisma

Prisma is er voor iedereen die een steuntje in de rug kan gebruiken. Wij vinden dat jij zo gewoon mogelijk moet kunnen leven, ondanks jouw b eperking. De cliëntvraag staat bij ons centraal. We helpen je alles uit het leven te halen, waarbij je zelf zoveel mogelijk de regie houdt.

Neem contact op

Algemene vragen:
Telefoon:
Email:


Email:

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBegeleider
Indicatie salaris (min – max]2766 – 3861
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)24 – 24
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieOosterhout Nb, Noord-Brabant,Nederland
Soliciteer directhttps://www.prismanet.nl/vacatures/5207-begeleider-niveau-5?utm_campaign=Mimir&utm_medium=Vacaturebank&utm_source=Werken+in+de+gehandicaptenzorg

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.