Basisschool directeur Olympia 09-11-2023

  1. Vacatures Leek
  2. Basisschool directeur Olympia 09-11-2023

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

“De Hofdijckschool, dat zijn wij samen!” is onze slogan. 

Het staat voor betrokkenheid, verbinding en samenwerking tussen het team, de ouders en de kinderen. Waarden die bij ons hoog in het vaandel staan. 

Vanuit deze gedachte zoeken wij een nieuwe schooldirecteur, ter opvolging van onze huidige interim-directeur. Een verbinder en gepassioneerd schoolleider, die zich thuis voelt in een kleinschalige school met grote ambities. Je komt te werken met, maar vooral ook in, een zeer betrokken, ervaren en gezellig team. 

De directeur is enerzijds verantwoordelijk voor de beleidsmatige en strategische ontwikkeling van de school en anderzijds voor het dagelijks reilen en zeilen van de school. Dit vraagt een koersvaste blik, plezier in een diverse en dynamische werkomgeving en een praktische hands-on mentaliteit. 

Vacature eisen

Je beschikt over een afgeronde schoolleidersopleiding. Daarnaast is deze rol uitermate geschikt voor een ondernemende, zelfstandige leidinggevende met een diepgewortelde passie voor onderwijs. Stuur jij praktisch en door middel van heldere kaders aan op autonomie van de teamleden en gezamenlijke verantwoordelijkheid? Dan is dit mogelijk jouw volgende stap. De functie kenmerkt zich verder door een hoge mate van zelfstandigheid, diversiteit en bewegingsvrijheid. Je werkt nauw samen met het team en het bestuur om de kwaliteit van het onderwijs en de leerlingenzorg te bewaken.


Arbeidsvoorwaarden
  • Een leven lang leren, hier word je de beste directeur die je kunt zijn. 
  • Een fulltime functie, parttime (32 uur) is bespreekbaar (eventueel gecombineerd met lesgevende taken).
  • Je gaat direct op contract bij de Hofdijckschool, waar je start met een jaarcontract. Daarna is er mogelijkheid tot een vast dienstverband.
  • Aanvang in overleg, de functie is per direct beschikbaar. 
  • Inschaling conform kennis en ervaring binnen de CAO basisonderwijs, schaal PO. 


Enthousiast geworden? Solliciteer of bel naar 071-566 57 24 en vraag naar Lineke.

 

FunctietitelSchooldirecteur
Indicatie salaris (min – max]7500 – 7500
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)40 – 40
Contactgegevensl.breen@werk.olympia.nl , 071 566 57 24 https://159.olympia.nl
Type contractTijdelijk
BrancheOverig
LocatieOegstgeest, Zuid-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://easyapply.jobs/r/piUjW4p20KHhtpqb93S

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.