Basisarts Revalidatie AxionContinu 13-05-2024

 1. Vacatures Leek
 2. Basisarts Revalidatie AxionContinu 13-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Werken bij AxionContinu

 1. Basisarts Revalidatie

Over deze vacature

 • Wo
 • FWG-schaal 65
 • Medische/paramedische staf
 • 28 - 36 uur
 • Revalidatiezorg
 • Alle diensten

Voor onze divisie Revalidatie en Herstel draag je als basisarts zorg voor de medische behandeling van cliënten met uiteenlopende problematiek en verantwoordelijkheid voor multidisciplinaire zorgplannen en een helder zorg- en kwaliteitsbeleid.

Samen met enthousiaste zorgprofessionals werk je aan verbeterplannen om de organisatie tot een verder succes te brengen. Een uitdagende baan waarin je veel ervaring opdoet met de verschillende doelgroepen in de geriatrische revalidatiezorg. Je werkt van maandag tot en met vrijdag en bent tevens flexibel inzetbaar voor bereikbaarheidsdiensten. We hebben regelmatig plek voor enthousiaste gemotiveerde basisartsen die zich willen oriënteren op het specialisme ouderengeneeskunde. We gaan graag in gesprek met je. Je kunt een dagje vrijblijvend meelopen om een beeld te krijgen van de functie. Deze functie staat doorlopend uit. Stuur je cv in en dan maken wij graag kennis met jou!

Wat doe je als basisarts Revalidatie?

Vanuit de visie 'Alles is revalidatie' staat het gehele verblijf van onze revalidanten in het teken van hun herstel. Gastvrije, deskundige medewerkers zorgen ervoor dat zij zowel tijdens dagelijkse bezigheden als tijdens zorg- en therapiemomenten werken aan hun revalidatieproces. Wij zijn op zoek naar échte vakmensen, die alles in het werk willen stellen om revalidanten hierin te ondersteunen. Persoonlijke aandacht staat daarbij vanzelfsprekend centraal. Om de beste kwaliteit van zorg te bieden hebben wij onze revalidatie-locaties ingericht per specialisatie. We hebben een afdeling Orthopedie, Cognitief, Long, Hart, CVA, Oncologie en Schakelrevalidatieafdeling.

Als basisarts is dit waar jij voor zorgt:

 • Je draagt de verantwoordelijkheid voor de medische behandeling van cliënten met uiteenlopende problematiek in de divisie Revalidatie & Herstel.
 • Je bent lid van het artsenteam en levert medische zorg binnen de divisie.
 • Je draagt verantwoordelijkheid voor de multidisciplinaire zorgplannen en ondersteunt vanuit je discipline de gewenste uitvoering hiervan. Je geeft aanwijzingen, instructies of richtlijnen aan verzorgenden en paramedici.
 • Je ziet het als een uitdaging om zorg te dragen voor het uitvoeren van een helder zorg- en kwaliteitsbeleid met de juiste toepassing van protocollen en regelingen.
 • Je neemt deel aan bereikbaarheidsdiensten.

Wij bieden jou:

 • Salaris volgens cao VVT schaal 65: minimaal 4.726,38 en maximaal 6.583,78 euro (op basis van 36 uur, afhankelijk van opleiding en ervaring).
 • Salarisverhoging volgens cao van 2,5% per 1 oktober 2024.
 • Het aantal contracturen overleggen we graag met je.
 • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • 237,4 vakantie-uren op basis van 36 uur: hier gaan nationale feestdagen nog wel van af.
 • Een vrijetijdsbudget van 150 euro. Een voetbalwedstrijd of een uitje naar het pretpark? Declareer één keer per jaar een activiteit waar jij gelukkig van wordt.
 • Reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer.
 • Ruime loopbaan- en doorgroeimogelijkheden.
 • Goede pensioenregeling bij het Pensioenfonds voor Zorg en Welzijn (PFZW). Fijn voor later!

Wat neem je mee?

 • Een diploma Geneeskunde basisarts, bij voorkeur met ervaring in een brede doelgroep, waaronder de geriatrische revalidatiezorg.
 • BIG-registratie.

Werken als basisarts Revalidatie bij AxionContinu

Zet jouw talenten in als Basisarts Revalidatie op de plek waar het er écht toe doet: versterk AxionContinu in Utrecht.

Wil je meer informatie over de vacature? Bel of WhatsApp dan met , via . Zo krijg je een beter beeld van het werk, de werksfeer en jouw toekomstige collega's!

Een assessment kan onderdeel zijn van de procedure.

Goed om te weten: van nieuwe medewerkers vragen wij een Verklaring Omtrent Gedrag (kosten worden vergoed).

AxionContinu. Optimisten in de zorg .

Twijfel je of we alles in goede orde hebben ontvangen? Neem dan contact met ons op .
Sluit je cv aan bij het profiel van de functie, dan neemt een medewerker van Recruitment telefonisch contact met je op. Soms is dit als de vacature nog open staat en soms na de sluitingsdatum. Bij een positief telefonisch gesprek, stuurt de recruiter je gegevens naar de leidinggevende. Die neemt binnen één week contact met je op om je eventueel uit te nodigen voor een gesprek.

Werk-leer traject
Bij een positief telefonisch gesprek, stuurt de recruiter je gegevens naar het Opleidingscentrum.


Kennismakingsgesprek

Tijdens dit gesprek zullen jij en de leidinggevende elkaar beter gaan leren kennen. Soms sluit er nog een collega van het team aan bij dit gesprek. Een dag meelopen maken wij graag mogelijk als onderdeel van de sollicitatieprocedure. Zo kan je de sfeer proeven en kijken of de nieuwe werkplek je aanspreekt. Verder zal er met jouw toestemming een referentie worden ingewonnen bij jouw huidige leidinggevende.


Assessment

Na een positieve eerste indruk kan je, afhankelijk van het type rol, gevraagd worden om een online assessment te maken. We zien dit als een extra hulpmiddel om te kijken waar jouw talenten liggen en hoe jij je verder kunt ontwikkelen.


Werk-leer traject
Een AMN test is onderdeel van de selectieprocedure. Je ontvangt hiervan telefonisch de uitslag.

Contract

Is jullie enthousiasme wederzijds, dan begint jouw nieuwe avontuur bij AxionContinu! We nodigen je uit voor een arbeidsvoorwaardengesprek voor jouw functie. Met je leidinggevende stem je de datum af dat je overstapt naar je nieuwe team. Dit is ook het moment dat eventuele gemaakte arbeidsvoorwaarden schriftelijk worden vastgelegd.

Aan de slag!

Samen met jou bouwen we continu aan goede zorg.

Karolien

[javascript protected email address]

AxionContinu. Optimisten in de Zorg

We helpen je graag verder.

Benieuwd naar de mogelijkheden bij AxionContinu, team recruitment staat voor je klaar!

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelAnios
Indicatie salaris (min – max]4726 – 6583
OpleidingsniveauWO
Aantal uren (min – max)28 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieUtrecht, Utrecht,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbij.axioncontinu.nl/vacatures/basisarts-revalidatie-4

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.