Baliemedewerker Museum muZEEum 13-05-2024

  1. Vacatures Leek
  2. Baliemedewerker Museum muZEEum 13-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Maritiem muZEEum zeeland

Klaar voor een maritiem avontuur?

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers!

Heb jij ruimte en energie voor een waardevolle tijdsbesteding? Hou je van Zeeland en van de zee? Word dan vrijwilliger bij het Maritiem Muzeeum Zeeland. De leukste en beste vrijwilligersorganisatie van Vlissingen.

In het muZEEum werken ruim zeventig vrijwilligers. Zonder vrijwilligers kan het muZEEum niet bestaan. Dus je doet superbelangrijk werk. Als vrijwilliger werk je in een leuk team en krijg je een boeiend kijkje achter de schermen van het museum. Je deelt je eigen diensten in via een online-rooster, dus je bepaalt zelf hoeveel je werkt.

Alle nieuwe vrijwilligers worden door ons goed ingewerkt. Het muZEEum is een leuke en heel levendige plek waarbij je veel met mensen werkt. Meer weten? Neem dan contact op via l voor meer informatie of een kennismakingsgesprek.

Sleutelhouder

Je bent verantwoordelijk voor een goede gang van zaken in het museum. Zoals het openen en sluiten en begeleiden van collega's op de werkvloer. Je zorgt samen met je team dat alles goed verloopt en dat de bezoekers tevreden zijn. Bij een calamiteit treed je sturend op. Je bent in het bezit van een BHV-diploma of je bent bereid deze te halen. Je bent gemiddeld 8 uur per week beschikbaar en draait maandelijks een dienst in het weekend. Om een goede indruk te krijgen van de werkzaamheden kun je ook eerst een keer meelopen met een andere sleutelhouder.

Baliemedewerker museum

Baliemedewerker

Je bent het gastvrije en representatieve eerste 'aanspreekpunt' voor onze gasten. Je verkoopt entreebewijzen en artikelen uit de museumwinkel. Daarnaast geef je kort uitleg over onze presentatie en het gebouw. Als baliemedewerker neem je ook de telefoon aan.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBaliemedewerker
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)8 – 8
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheKunst/Cultuur/Entertainment
LocatieVlissingen, Zeeland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.muzeeum.nl/en/node/297

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.