Bakwagenchauffeur IQ Select 13-05-2024

  1. Vacatures Leek
  2. Bakwagenchauffeur IQ Select 13-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

IQ Select

Bakwagenchauffeur

Zwolle , Netherlands

Job Description

Maak kennis met dé kans van je leven als bakwagenchauffeur bij een toonaangevende speler in Nederland, die de horeca in vuur en vlam zet met hun bevoorradingsservices! Onze opdrachtgever is groots, met meer dan 18 vestigingen verspreid over Nederland, waar zowel zakelijke toppers als particuliere smaakmakers hun benodigdheden vinden. En nu willen ze JOU, de bakwagenchauffeur met pit, aan hun team toevoegen voor een vaste positie in de bruisende regio Hattem!

Als bakwagenchauffeur ben jij de held die de horecaondernemingen in de regio helpt schitteren, van hotels tot restaurants en (sport)kantines. Je dag begint tussen 06:00 - 07:00 uur, zodat je altijd op tijd terug bent om 's avonds met je familie te genieten van een heerlijke maaltijd. Je laadt zelf de rolcontainers vol met de beste goederen, en hoewel de routes kunnen variëren, hoef je je geen zorgen te maken over lange afstanden. Je bezoekt 10 á 15 adressen per dag, en voor de lastigere klussen staat er zelfs een bijrijder paraat. Maar onthoud: vriendelijkheid en enthousiasme zijn jouw troeven! En je fysieke conditie? Die moet top zijn, want jij bent klaar om de horecawereld te veroveren als dé bakwagenchauffeur van deze geweldige kans!

Ben jij de topper die wij zoeken?

Ben jij de bakwagenchauffeur die wij zoeken en ben je op zoek naar een vaste baan bij een goede en leuke werkgever? Reageer dan snel via de mail of per telefoon op het nummer .


Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMaaltijdbezorger
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauLagere school
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheUitzend/Detachering/W&S
LocatieZwolle, Overijssel,Nederland
Soliciteer directhttps://www.resortjobs.com/job/details/10417812/bakwagenchauffeur

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.