Assistent Controller RST Zorgverleners 13-05-2024

 1. Vacatures Leek
 2. Assistent Controller RST Zorgverleners 13-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Vacatures

Kraamzorg Reformatorische zorg die verder gaat

Vacatures

Assistent controller

full-time

MONTH

Werken bij RST

https://www.werkenbijrstzorg.nl/content/themes/deindruk/img/logo.png

Barneveld

Thorbeckelaan 99 Barneveld GE 3771 ED

32 - 36 uur HBO

Heb jij ook de ambitie om de (reformatorische) zorg in Nederland optimaal te ondersteunen? Op onze afdeling Finance en Control houden wij ons elke dag bezig met het verhaal achter de cijfers. Maar ook met hoe wij kunnen ondersteunen om de administratieve last in de zorg zo laag mogelijk te houden. Kan het gebruik van data ons inzichten geven?

Hou jij van processen? Ben je nauwkeurig? Wil je met je werk van betekenis zijn voor de koers van onze organisatie? Dan ben je precies de assistent controller die we zoeken.

Neem contact op:

Wat ga je doen?

Natuurlijk moet je van cijfers houden, want die zijn nu eenmaal nodig voor een gezond financieel beleid. RST moet kunnen vertrouwen op informatie die aan alle kanten klopt. Als assistent controller ben je dus ontzettend belangrijk voor onze organisatie! Je bent onder andere verantwoordelijk voor een efficiënte, volledige en correcte verwerking van de financiële administratie.

Je stelt managementinformatie op en interpreteert en analyseert deze. Jouw aanbevelingen, op basis van de door jou verstrekte cijfers, helpen mee om RST de goede kant op te sturen.

Als financiële afdeling hebben we bovendien de ambitie om met behulp van data-analyse potentiële belemmeringen al lang van tevoren aan te zien komen en te tackelen. Met onze forecast voorzien wij de organisatie van verschillende scenario's. We doen suggesties voor het verbeteren van efficiëntie en effectiviteit. Van tijd tot tijd ben je dus behalve met het werk zelf ook bezig met het verbeteren van je eigen werkzaamheden en de tools die je daarvoor gebruikt.

Wat het werken hier leuk maakt, is de afwisseling tussen bezig zijn met cijfers en tegelijkertijd met procesverbetering!

Neem een kijkje bij onze afdeling Finance

Je bewaakt de administratieve processen en doet voorstellen ter verbetering voor de administratieve organisatie. Daarnaast kun je aanvullend de rol van functioneel applicatiebeheerder, dataspecialist of processpecialist op je nemen. Uitdagingen genoeg, we zoeken altijd passende werkzaamheden bij jouw ambitie.

Wat wij vragen

 • Je hebt een (bijna) afgeronde HBO-opleiding BE of AC.
 • Je bent analytisch en vakinhoudelijk sterk.
 • Je bent servicegericht, proactief en communicatief vaardig.
 • Je werkt ordelijk en systematisch.
 • Bij aanname zal een verklaring omtrent gedrag (VOG) gevraagd worden.

Wat wij bieden

 • Een fijne baan en een ruime werkplek in ons kantoor in Barneveld met flexibele werkuren.
 • De mogelijkheid om enkele dagen per week thuis te werken als je wilt.
 • De mogelijkheid om je baan (voor een deel) zelf vorm te geven.
 • Een laptop en een smartphone van de zaak.
 • De kans om door te groeien en jezelf verder te ontwikkelen . Wij betalen cursussen en trainingen. Wil je een (vervolg)opleiding gaan volgen, dan krijg je hier ook een financiële vergoeding voor. Daarnaast zorgen we ervoor dat je uren krijgt die je kunt besteden aan je studie.
 • Een gezellig collegiaal team , waar hard gewerkt wordt, maar ook plezier gemaakt wordt met elkaar.
 • Salariëring en arbeidsvoorwaarden zijn geregeld volgens de cao VVT. In het kort betekent dat voor jou dat je onder meer 8% vakantietoeslag krijgt, een eindejaarsuitkering van 8,33% en 33 vakantiedagen bij een 36-urige werkweek.

Jouw toekomstige collega's

Het controller-team bestaat nu uit 5 mensen en maakt deel uit van een groter team van 9 mensen. Samen hebben we de drive om RST naar een hoger plan te trekken en daar kunnen wij jouw hulp goed bij gebruiken!

Werken bij RST

RST is een reformatorische thuiszorgorganisatie, iets waar we veel waarde aan hechten. We werken hard en bieden de professionele en passende zorg aan mensen die dat nodig hebben.

Zelf ervaren?

Wil je zelf ervaren hoe het is om bij RST te werken? Wij vinden het leuk om kennis met jou te maken en je mee te nemen in ons team. Daarom bieden we je graag de gelegenheid om een dag(deel) mee te lopen. Lijkt dat jou ook leuk, schrijf je dan in via dit formulier .

Assistent controller

Barneveld 32 - 36 uur

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelAssistent Controller
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieBarneveld, Gelderland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijrstzorg.nl/vacatures/assistent-controller-2/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.