Assistent Begeleider/ Begeleider Stichting Prisma 13-05-2024

 1. Vacatures Leek
 2. Assistent Begeleider/ Begeleider Stichting Prisma 13-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Bianca - Rots & Water

Assistent begeleider/ Begeleider niveau 3

 • Wooninitiatief Het Kloosterhuys
 • 28
 • Primaire zorg

Met een beperking kun je niet altijd thuis wonen, maar wil je je wel graag thuis voelen in een woning. In een particulier wooninitiatief hebben ouders of andere familieleden zelf de regie en kijken ze samen

met hun kind/verwante en met <a href="https://www.fittin.info/target="_blank">Fittin</a> naar de inhoud van de zorg en begeleiding. Fittin ondersteunt bij het opzetten van deze zorgvorm en alles wat daarbij komt kijken. Als medewerker van Fittin - onderdeel van Prisma - ben jij mede verantwoordelijk om in een initiatief een veilige en vertrouwde woonplek te creëren. Ben jij de betrokken en enthousiaste professional die wij zoeken?

We zijn voor het kloosterhuys op zoek naar ervaren assistent begeleiders en begeleiders 3 die affiniteit hebben met een ouderinitiatief. Qua uren is er veel mogelijk.

Met wie ga je werken?

Reinheid, Rust, Regelmaat en Respect zijn de kernwaarden van waaruit het Wooninitiatief de zorg en begeleiding wil vormgeven. Het Kloosterhuys biedt ruimte aan 24 cliënten met een verstandelijke beperking. Alle cliënten beschikken over een eigen appartement met eigen sanitair. Voor een beperkt aantal cliënten met een lichamelijke beperking is er een zorgappartement beschikbaar. Bij het Kloosterhuys gaan cliënten wonen met een EVB/MVB profiel. Een aantal heeft een stoornis in het autismespectrum. De nadruk ligt op het groepswonen, waarbij warme zorg en aandacht ook individueel van belang is.

Dit ben jij

Elke dag is anders. Jij zorgt ervoor dat de dagelijkse gang van zaken op rolletjes loopt. Vanuit een stimulerende en betrokken begeleidingsstijl geef je de bewoners een vertrouwde, veilige omgeving zodat zij zich thuis voelen. Je bent een verbinder die goed kan samenwerken met de familie, andere betrokkenen en je collega's. Je laat bewoners zoveel mogelijk zelf doen, zodat ze stappen maken op hun eigen niveau. Hierbij blijf je geduldig.

Begeleider niveau 3

Dagelijks begeleid en ondersteun je bewoners vanuit een warme huiselijke sfeer. Daarbij ondersteun je persoonlijk begeleiders bij de uitvoering van het ondersteuningsplan en vind je het leuk om een actieve bijdrage te leveren aan het reilen en zeilen op de locatie.

Assistent begeleider (niveau 2)

Je biedt begeleiding en ondersteuning aan bewoners. Je zorgt voor een vertrouwde, sfeervolle leefomgeving. Je wilt je graag doorontwikkelen naar (persoonlijk) begeleider en je bent bereid om de nodige scholingen hiervoor te doen.

Jouw arbeidsvoorwaarden

 • Alle uren zijn bespreekbaar.
 • Een contract voor de duur van 1 jaar met intentie tot verlenging voor onbepaalde tijd.
 • Marktconforme arbeidsvoorwaarden volgens de cao gehandicaptenzorg https://www.vgn.nl/cao/cao-gehandicaptenzorg-2021-2024. Het salaris is afhankelijk van je functie en ervaring.
 • Naast vakantie-uren krijg je extra uren die flexibel zijn in te zetten.
 • Je krijgt een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Kies je voor Prisma als werkgever? Dan kun je na jouw proeftijd gebruik maken van onze extra beloning in het arbeidsvoorwaardenpakket. Je kunt zelf kiezen van welk voordeel je wil genieten. Denk hierbij aan jouw maandelijkse sportabonnement of een nieuwe tablet of (elektrische) fiets.

Relevante eisen

Begeleider niveau 3 - Je hebt minimaal een afgeronde mbo-opleiding niveau 3 richting zorg en welzijn. - Je bent inzetbaar op onregelmatige werktijden, verspreid over meerdere dagen. Er wordt gewerkt met slaapdiensten.

Assistent begeleider - Je hebt affiniteit met de doelgroep en wil jezelf door middel van werkervaring en scholing ontwikkelen. - Je hebt relevante werk- en/of stage ervaring.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met via; .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelAssistent Begeleider
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieOosterhout Nb, Noord-Brabant,Nederland
Soliciteer directhttps://www.prismanet.nl/vacatures-intern/5221-assistent-begeleider-begeleider-niveau-3

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.