Assemblagemedewerker dagdienst Olympia 08-11-2023

  1. Vacatures Leek
  2. Assemblagemedewerker dagdienst Olympia 08-11-2023

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Als Assemblagemedewerker bij Schneider Electric werk je in de logistieke sector en begin je je werkdag om 06.00 uur met een korte teamvergadering. Tijdens deze meeting bespreken jullie de prestaties van de vorige dag, eventuele bijzonderheden en veiligheidskwesties. Vervolgens ga je aan de slag met het assembleren van serverkasten.

Vanwege het fysiek veeleisende karakter van het werk, wissel je elke 2 uur van werkstation, zodat je met verschillende collega's kunt samenwerken. Om 15.00 uur zit je werkdag erop, en je kunt dan genieten van je vrije tijd. We begrijpen dat ontspanning net zo belangrijk is als hard werken!

Vacature eisen

We zoeken iemand die goed kan samenwerken met collega's en de drive heeft om het beste uit elke werkdag te halen. Als je op zoek bent naar een langdurige baan met kansen voor persoonlijke ontwikkeling, dan ben je bij ons aan het juiste adres. In het afgelopen jaar hebben 10 medewerkers een vast contract ontvangen van Schneider Electric!

Daarnaast bieden we mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, zoals het volgen van een opleiding tot heftruckchauffeur of een MBO-opleiding. Bij ons zijn er volop kansen om te groeien.


Arbeidsvoorwaarden
  • Een bruto uurloon van €12,34
  • Reiskostenvergoeding vanaf 5 kilometer
  • Een stabiele baan met volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling
  • Gratis parkeergelegenheid
  • Een grondige training voordat je aan de slag gaat
  • Belangrijk: een gezellig en hecht team!
  • Je wordt ingehuurd via Olympia, waar we samen met jou op zoek gaan naar betekenisvol werk en graag helpen bij je ontwikkeling. Je bouwt vakantie- en verlofdagen op, evenals vakantiegeld, dat je in overleg met je teamleider kunt opnemen.

 

FunctietitelAssemblagemedewerker
Indicatie salaris (min – max]2080 – 2080
OpleidingsniveauLagere school
Aantal uren (min – max)40 – 40
Contactgegevensm.vandenhurk@werk.olympia.nl , 0492 56 41 42 https://561.olympia.nl
Type contractTijdelijk
BrancheTransport/Opslag/Distributie
LocatieHelmond, Noord-Brabant,Nederland
Soliciteer directhttps://easyapply.jobs/r/5jTwx0520KbNt54Du6AX

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.