Anorganisch Laboratorium Technician (ICP) Science at Work Staffing BV 08-11-2023

  1. Vacatures Leek
  2. Anorganisch Laboratorium Technician (ICP) Science at Work Staffing BV 08-11-2023

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Als Anorganisch Laboratorium Technician ga jij werken bij een chemisch bedrijf dat internationaal actief is en een locatie heeft in Noord-Holland, regio Amsterdam. Voor deze locatie zijn we op zoek naar een chemisch laboratoriummedewerker voor op het kwaliteitscontrole laboratorium. Op het laboratorium zal je aan de slag gaan met een breed scala aan technieken, waaronder verschillende element analyses (ICP, IC) welke variëren per sample. Kortom, dit is een gevarieerde laboratoriumbaan waar je zal werken met een scala aan chemische technieken en ook nieuwe technieken zal kunnen leren. 

Ook voor analisten met een HLO opleiding is dit een uitdagende positie. Afhankelijk van je opleidingsniveau krijg je ook aanvullende werkzaamheden toebedeeld.

Vacature eisen

Voor deze functie zoeken we het volgende profiel:

  • Afgeronde MLO4 / HLO opleiding in de richting van chemie
  • Stage-ervaring op een chemisch laboratorium
  • Idealiter heb je ervaring met titreren en spectrofotometrie
  • Ervaring met ICP en/of XRF is een must
  • Je bent een aanpakker, houdt van hands-on werken en vindt het leuk om verschillende technieken te leren


Arbeidsvoorwaarden
  • Fulltime aanstelling
  • Uitzicht op een vast dienstverband
  • Salaris gebaseerd op ervaring, beginnend bij €2100 bruto p/m o.b.v. fulltime

Over Science at Work

Bij Science@Work komen mensen en wetenschap samen. Onze Talent Aqcuisition Experts zijn allen een gesprekpartner op niveau met een afgeronde laboratorium en science opleiding. Wij brengen talent en werkgevers samen voor vaste – en tijdelijke banen in geheel Nederland.
Als gespecialiseerde divisie van de internationale  recruitment groep Pauwels Consulting, met 20 kantoren in de Nederland, België, Frankrijk, Duitsland en Zwitserland, hebben wij een groot bereik en nog grotere branche kennis.
Science@Work staat gelijk aan kwaliteit en kennis. Waarin Science@Work zich verder onderscheidt zijn de nieuwste recruitment technologieën, bevlogen recruiters en aandacht voor mens en milieu. Zo werken wij sneller, efficiënter én groener.

Science@Work werkt voor MLO, HLO en WO professionals in de life sciences, farmacie, voedingsmiddelen, biotechnologie en (petro)chemie in geheel Nederland. Wij bieden vaste en tijdelijke laboratorium en science banen binnen de microbiologie, chemie, analytische chemie, biochemie, sales, quality assurance, medical devices en biomedische laboratorium technologie.

 

FunctietitelTechnician Qc
Indicatie salaris (min – max]2100 – 2500
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)40 – 40
Contactgegevensward.ellenbroek@scienceatwork.nl , 31203032120 http://www.scienceatwork.nl
Type contractVast
BrancheChemie/Petrochemie
LocatieWeesp, Noord-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://easyapply.jobs/r/JiTFMtJ20KdExJ3FYry0

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.