Anios Psychiatrie GGz Breburg 13-05-2024

 1. Vacatures Leek
 2. Anios Psychiatrie GGz Breburg 13-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

ANIOS Psychiatrie

Locatie Gehele werkgebied GGz Breburg Doelgroep Volwassenen Uren per week 32 - 36

ANIOS Psychiatrie

NR. 942853

Ben jij basisarts en wil je ervaring opdoen in de geestelijke gezondheidszorg of wil je in de toekomst specialiseren tot psychiater? Wij bieden jou de mogelijkheid om in de psychiatrie relevante werkervaring op te doen. Wij bieden je een ANIOS functie voor bepaalde tijd, waarbij je bijvoorbeeld op poliklinische of klinische afdelingen werkt. Reageer dan vandaag op deze vacature of neem contact met ons op!


Wat ga je doen?

 • Je werkt als ANIOS psychiatrie 32-36 uur per week op een gespecialiseerde psychiatrie afdeling van GGz Breburg.
 • Je bent als basisarts actief in de volwassen-, ouderen- of kind- en jeugdpsychiatrie.
 • Je hebt een gevarieerd werkaanbod en ruime mogelijkheden het vak psychiatrie te verkennen.
 • Je maakt onderdeel uit van een groep artsen (AIOS en ANIOS) georganiseerd per locatie.
 • Je krijgt de mogelijkheid om twee wekelijks, 1 uur deel te nemen aan een bijeenkomst voor ANIOS, met een ervaren psychiater om overstijgend of juist verdiepend en ter lering bezig te zijn met het vak psychiatrie.

Hoe ziet jouw werkomgeving eruit?

We werken met een tweetal zorgclusters: cluster planbare zorg en cluster continue zorg. Binnen cluster planbare zorg ligt de focus op de zorg die vooral overdag plaatsvindt. Binnen cluster continue zorg ligt de nadruk op de acute en intensieve zorg, die niet planbaar is.

We vinden het belangrijk aandacht voor medewerkers te hebben. Om dit te bereiken is de aansturing van de teams recent gewijzigd en zijn er teamleiders aangesteld met een kleinere span of control. Doordat de teamleider dichterbij de professionals staat is er meer persoonlijke aandacht en betere ondersteuning voor jou als professional. Bovendien komt meer regie bij teams en de teamleider te liggen.


GGz Breburg biedt specialistische behandeling en ondersteuning aan mensen met complexe psychiatrische problemen die hen belemmeren in het dagelijks leven. Onze behandeling is intensief en altijd gericht op hoop en herstel. We beperken ons niet tot het geven van medicijnen of therapie, maar werken ook aan het hervinden van zin en plezier in het leven.
Bij GGz Breburg werk je in een maatschappelijk relevante en professionele organisatie. Wij bieden ruimte voor eigen initiatief, persoonlijke en professionele ontwikkeling. GGz Breburg gaat voor cliëntgerichte mentale gezondheidszorg. We werken zo dichtbij de cliënt, zijn of haar naasten en samenwerkingspartners als mogelijk: 'Samen het sterkst in mentale gezondheid'.
Wil je uiteindelijk specialiseren tot psychiater? Ook dat is mogelijk! GGz Breburg heeft ieder jaar plekken beschikbaar voor de opleiding tot psychiater. We bieden de volledige opleiding tot psychiatrie en hebben erkenning voor de opleiding kinder- en jeugdpsychiatrie en ouderenpsychiatrie.


Wat breng je mee?

 • Een afgeronde opleiding tot basisarts en een geldige BIG-registratie.
 • Een gedreven, daadkrachtige en besluitvaardige instelling.
 • Het vermogen om zelfstandig te werken.
 • Affiniteit en bij voorkeur werkervaring op het gebied van psychiatrie.
 • Een open en communicatieve houding richting cliënten, naasten, huisartsen en collega's.

Wat bieden we jou?

 • Een dienstverband voor 32-36 uur per week.
 • Een flinke dosis relevante werkervaring.
 • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.
 • Jaarlijks leuke uitjes met je collega's.
 • 2-wekelijks intervisie/supervisie.

Een betekenisvolle baan met ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. De functie is ingeschaald conform de salarisschaal ANIOS.
GGz Breburg biedt een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden via FiscFree®. Daarmee kun je met belastingvoordeel o.a. deelnemen aan het fietsenplan, een nieuwe laptop aanschaffen of lidmaatschap voor een beroepsvereniging betalen.
Je hebt ook recht op een persoonlijk opleidingsbudget, tegemoetkoming reiskosten, thuiswerkregeling, vaste eindejaarsuitkering (13e maand) en een goede pensioenregeling. Overige arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO GGZ .

Nieuwsgierig geworden?

Voor inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met , Opleider en / Psychiater via of Jacqueline Adriaansens, Assistent van de opleiding, tel. .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelAnios Psychiatrie
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauWO
Aantal uren (min – max)32 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieEtten-Leur, Noord-Brabant,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijggzbreburg.nl/vacatures/anios-psychiatrie

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.