Anios Orthopedie Albert Schweitzer Ziekenhuis 13-05-2024

 1. Vacatures Leek
 2. Anios Orthopedie Albert Schweitzer Ziekenhuis 13-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Logo Albert Schweitzer ziekenhuis

Vacature

ANIOS Orthopedie


Ter ondersteuning van de vakgroep Orthopedie en onze Physician Assistent zijn wij voor de locaties Dordwijk en Zwijndrecht op zoek naar een

ANIOS Orthopedie
voor 0,8 tot 1,0 fte

Wat ga je doen?
Je hebt een ondersteunende rol waarbij de primaire werkzaamheden op zowel de klinische afdeling Dordwijk en als polikliniek Dordwijk zullen zijn. Daarnaast is er ruimte om geregeld mee te doen op de OK indien wenselijk.
De ANIOS is redelijk vrij om de eigen werkzaamheden in te delen als de afdeling onder controle is. Dit is door eerdere ANIOS als zeer positief ervaren.

Wil je meer weten over werken in het ASz als ANIOS? Klik dan hier .

Wat zijn jouw kwaliteiten?
Je hebt een afgeronde opleiding geneeskunde. Verder ben je eager en leergierig, ben je stressbestendig en doortastend. In ons ziekenhuis heerst een professionele, maar vooral warme en open sfeer. Jij past hier goed tussen.

Wat bieden wij?

 • Een fijne werksfeer met laagdrempelig overleg met supervisoren. Je kunt rekenen op constructieve feedback en aandacht voor jouw ontwikkeling op het gebied van kennis én op persoonlijk vlak.
 • Gezien onze geografische ligging en de regionale focus van ons ziekenhuis kom je veel verschillende patiënten en complexe en interessante casuïstiek tegen.
 • Kwalitatieve en patiëntgerichte zorg, waarbij we onszelf steeds verbeteren.
 • Een eigen mentor waar je met al je vragen terecht kan en die met jou meedenkt over je werkgeluk, groei en ontwikkeling. Iedere A(N)IOS in het ASz mag daarnaast gebruikmaken van een coach.

Verder kun je rekenen op:

 • Wij bieden een dienstverband voor maximaal 38 uur per week, volgens het dienstrooster van de orthopedie. Met ook de mogelijkheid 4 x 9,5 uur te werken.
 • Het betreffen werkzaamheden overdag: er hoeft geen dienst gedaan te worden.
 • Het betreft een dienstverband voor 1 jaar met de mogelijkheid tot verlenging.
 • De functie is ingedeeld in FWG 65 (maximaal € 6.716,- bruto per maand o.b.v. 36 uur per week). Inschaling is afhankelijk van ervaring.
 • De reiskostenvergoeding is 21 cent per kilometer, ook wanneer je verder van ons ziekenhuis woont.
 • Gewoon een heel compleet en goed arbeidsvoorwaardenpakket! Je ontdekt het allemaal hier
 • Gratis en onbeperkt toegang tot het trainingsaanbod van onze online leeromgeving GoodHabitz.
 • Wij houden ons aan de afspraken uit de Cao Ziekenhuizen .

Over de vakgroep en het ziekenhuis
De vakgroep orthopedie bestaat uit 8 orthopedisch chirurgen. Het vak wordt in de volle breedte uitgeoefend met uitzondering van oncologische en rugchirurgie. We werken met deelspecialisaties, waarbij alle deelgebieden minimaal dubbel gedekt zijn. De praktijk wordt ondersteund door een Physician Assistent en een sportarts. Werkzaamheden zullen zich concentreren op de locatie Dordwijk; zaal, poli en geregeld OK.

Het Albert Schweitzer ziekenhuis is een topklinisch ziekenhuis (lid van vereniging STZ) met drie locaties en een buitenpolikliniek. We bieden een interessante combinatie tussen klinische zorg van topniveau én (basis)zorg dicht bij mensen. Er werken in totaal zo'n 250 medisch specialisten, 250 vrijwilligers en 3.500 medewerkers met hoofd, hart en ziel voor onze patiënten. We zijn ook goed bereikbaar vanuit Rotterdam, Gorinchem en Breda.

Wij zijn benieuwd hoe jij het zou doen
Ben je enthousiast? We willen je graag leren kennen. Echter solliciteer je niet zomaar even bij een andere werkgever. Je wilt vast eerst meer gevoel krijgen bij ons ziekenhuis, onze afdeling en de mensen. Stuur ons daarom gerust een WhatsApp-bericht via het "Werken bij ASz" telefoonnummer . Wij zullen jouw vragen zo snel en goed mogelijk beantwoorden.

Natuurlijk mag je de 0rthopeden ook rechtstreeks bellen tijdens kantooruren op telefoonnummer[RC-AP1] of via e-mail (let op: alleen voor informatie; solliciteren gaat via de sollicitatiebutton)

Hoe kun je solliciteren?
Zie je het werken op onze afdeling al helemaal zitten na het lezen van deze vacature?

Als je bij ons komt werken vragen wij je een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


Zorg met hoofd, hart en ziel

Topklinisch opleidingsziekenhuis

Hoogstaande zorg & innovatie

Veel ruimte voor groei & ontwikkeling

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelAnios
Indicatie salaris (min – max]6716 – 6716
OpleidingsniveauWO
Aantal uren (min – max)38 – 38
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieZwijndrecht, Zuid-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.asz.nl/werk-opleiding/vacatures/anios-orthopedie-2555/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.