Allround Medewerker Wijkbeheer Gemeente Barendrecht 16-05-2024

 1. Vacatures Leek
 2. Allround Medewerker Wijkbeheer Gemeente Barendrecht 16-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Allround Medewerker Wijkbeheer

Wijkbeheer, Bomen, Borden en spelen

We zoeken mensen van belang. We hebben ruimte voor aanpakkers, doorzetters en oplossers. Wil jij jouw talent inzetten in Barendrecht? Word jij van belang in ons dorp en kom jij in Barendrecht de uitdagingen aanpakken? Dan bieden we jou alle ruimte en zien we je graag onze nieuwe collega worden!
Voor het team wijkbeheer zijn wij op zoek naar een:

Allround Medewerker Wijkbeheer
36 uur per week

36 uur

€2.288,- en €3.327,- (Schaal 5)

Bepaalde tijd

Vragen?

Neem contact op met ()

Wat ga je doen?

Wil jij elke dag voor de inwoners van Barendrecht aan de slag om het openbare groen, de bestrating, het straatmeubilair en verkeersborden in de wijk op orde te brengen? Wij zijn opzoek naar een enthousiaste medewerker voor het team wijkbeheer. Wordt jij een belangrijke schakel voor inwoners om de wijk heel en veilig te houden? Als allround medewerker wijkbeheer heb je verschillende taken. Hier zijn enkele voorbeelden:

 • Je onderhoudt openbaar groen, voert kleine bestratingswerkzaamheden uit, plaatst en herstelt straatmeubilair en verkeersborden;
 • Je handelt meldingen openbare ruimte snel en efficiënt af en staat inwoners op een juiste wijze te woord;
 • Je bent de ogen en oren van de wijk;
 • Je wordt ook ingezet in de wacht- en waakdiensten en de gladheidsbestrijding.

Wat hebben wij jou te bieden?

 • Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met uitzicht op onbepaalde tijd;
 • De functie is ingedeeld in schaal 5 volgens de CAO gemeenten. Afhankelijk van ervaring word je ingeschaald tussen €2.288,- en €3.327,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek;
 • Flexibele werktijden en de mogelijkheid om vanuit huis te werken;
 • Een individueel keuzebudget (17.05% van het bruto jaarsalaris);
 • Deelname aan de ABP-pensioenregeling;
 • Reiskostenvergoeding woon-werkverkeer/Thuiswerkvergoeding;
 • Een ouderschapsverlofregeling.

Dit bieden wij naast je salaris

 • 17,05% keuzebudget meer informatie17,05% keuzebudget bovenop je salaris in te zetten voor aanschaf extra vakantiedagen, sportschoolcontributie, extra salaris, fietsvergoeding of reiskostenuitruil.
 • OV-Mobiliteitskaart
 • Optimale werkfaciliteiten
 • Goede ABP Pensioenregeling
 • Mogelijkheid tot thuiswerken
 • Diverse kosteloze opleidingen

Werken voor Barendrecht

Barendrecht is een prachtige gemeente met bijna 50.000 inwoners en een dynamisch verenigings- en ondernemersklimaat. Onze positie tussen stad en groen voelt soms dorps aan, maar dan wel met stadse kwaliteiten en voorzieningen 'dicht bij huis'. Met optimale verbindingen via tram, trein, fiets en auto ligt de wereld aan onze voeten. We zijn terecht trots op Barendrecht en beseffen dat we hard moeten werken om nog verdere stappen te maken. Ga jij met ons die uitdagingen aan?

Barendrecht als werkgever

We werken aan een nieuwe organisatie in onze gemeente Barendrecht, deze start op 1 januari 2024. We worden weer zelfstandig werkgever voor ongeveer 300 collega's die werken aan beleid en uitvoering van bijvoorbeeld veiligheid, bestuur, buitenruimte en leefomgeving. Hier zijn we bepalend voor een florerend werelddorp in een groene omgeving. We zoeken mensen die hier graag hun schouders onder zetten, want samen kunnen we onze uitdagingen omzetten in oplossingen en projecten.

Met andere gemeenten blijven we ook na 1 januari 2024 ondersteund worden op het gebied van bedrijfsvoering zoals Finance, HRM en automatisering door De BedrijfsvoeringsPartner.

Gaan we samen bouwen aan de toekomst in Barendrecht?

In Barendrecht wachten we niet af, we gáán er op af. We zien de toekomst vrolijk en vriendelijk tegemoet. We kennen de kwaliteiten van ons werelddorp, we zien alle dynamiek en dat geeft de energie om inderdaad aan te pakken. En door te pakken. In Barendrecht kunnen we snel schakelen en lossen de zaken op. Liefst met jou. Want als jij graag iets betekent voor omgevingen, mensen of allebei: dan hebben we jou nodig!

Wat vragen wij van je?

Je hebt een afgeronde MBO Groen niveau 2 of 3. Je bent in bezit van de rijbewijs B(E). Je werkt nauwkeurig, bent sociaal en klantvriendelijk. Ook kan je goed in teamverband werken en heb je praktische technische kennis m.b.t. onderhoud en gebruik van machines. Je bent bereid tot het volgen van cursussen en opleidingen.

Onze arbeidsvoorwaarden

Als je kiest voor werken bij onze gemeente dan is dat niet voor niets. We bieden een mooi basissalaris en ook de secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend.

Ben jij onze nieuwe aanwinst?

Laat ons dan z.s.m. weten waarom jij onze nieuwe collega moet worden!

Voor deze vacature hanteren we geen sluitingsdatum. De vacature staat open tot het moment dat wij een geschikte kandidaat hebben gevonden.

Het aanvragen van een VOG is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Heb je vragen die betrekking hebben op de sollicitatieprocedure, dan kun je contact opnemen met Recruitment via

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMedewerker Groenvoorziening
Indicatie salaris (min – max]2288 – 3327
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)36 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieBarendrecht, Zuid-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenvoorbarendrecht.nl/vacatures/allround-medewerker-wijkbeheer/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.