Allround Lab Technician (tijdelijke functie) Science at Work Staffing BV 09-11-2023

 1. Vacatures Leek
 2. Allround Lab Technician (tijdelijke functie) Science at Work Staffing BV 09-11-2023

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Als Lab Technician ben je verantwoordelijk voor het bewaken van de kwaliteit van een breed palet aan producten. In deze rol ga je zelf monsters nemen welke je vervolgens analyseert op het laboratorium met diverse analysetechnieken en bepalingen. 

In deze baan ben je zowel met chemische technieken (titraties, filtraties, destilaties, etc.), als meer klassiek microbiologische technieken bezig

Het betreft een tijdelijke functie wegens langdurige afwezigheid van een collega. Een uitstekende baan om bijvoorbeeld direct na je opleiding de kneepjes van het vak te leren! 

Vacature eisen

Voor deze positie zijn we op zoek naar een enthousiaste laborant met het volgende profiel: 

 • Bezig met of net afgeronde MLO / HLO / MSc opleiding in de richting van chemie, allround laboratoriumtechniek, life science of soortgelijk
 • (Stage)ervaring met werken in een kwaliteitsomgeving
 • Directe beschikbaarheid
 • Kennis van viscositeitsmetingen en spectrofotometrische bepalingen is een pré
 • Goede communicatieve vaardigheden en een proactieve houding
 • Nauwkeurigheid en aandacht voor detail
 • Rijbewijs is een MUST


Arbeidsvoorwaarden
 • Goed salaris vanaf €2600 bruto per maand o.b.v. 40 u/wk
 • Fulltime dienstverband (32 uur is bespreekbaar)
 • Tijdelijke aanstelling van minimaal 5 maanden

Over Science@Work
Bij Science@Work komen mensen en wetenschap samen. Onze Talent Acquisition Experts zijn allen een gesprekpartner op niveau met een afgeronde laboratorium en science opleiding. Wij brengen talent en werkgevers samen voor vaste – en tijdelijke banen in geheel Nederland.
Als gespecialiseerde divisie van de internationale recruitment groep Pauwels Consulting, met 1500 professionals in dienst, 20 kantoren in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland en Zwitserland, hebben wij een groot bereik en nog grotere branche kennis.
Science@Work staat gelijk aan kwaliteit en kennis. Waarin Science@Work zich verder onderscheidt zijn de nieuwste recruitment technologieën, bevlogen recruiters en aandacht voor mens en milieu. Zo werken wij sneller, efficiënter én groener.

Science@Work werkt voor MLO, HLO en WO professionals in de life sciences, farmacie, voedingsmiddelen, biotechnologie en (petro)chemie in geheel Nederland. Wij bieden vaste en tijdelijke laboratorium en science banen binnen de microbiologie, chemie, analytische chemie, biochemie, sales, quality assurance, medical devices en biomedische laboratorium technologie.

 

FunctietitelTechnician Qc
Indicatie salaris (min – max]2500 – 2700
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)40 – 40
Contactgegevensmaxime.spijker@scienceatwork.nl , 31103025022 http://www.scienceatwork.nl
Type contractTijdelijk
BrancheOverig
LocatieVelden, Limburg,Nederland
Soliciteer directhttps://easyapply.jobs/r/uiTXoJu20Kx6qu3nqCb5

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.