Allround HR Medewerker Hogeschool der Kunsten Den Haag 10-11-2023

  1. Vacatures Leek
  2. Allround HR Medewerker Hogeschool der Kunsten Den Haag 10-11-2023

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

De afdeling HR van de Hogeschool der Kunsten Den Haag is op zoek naar een

Allround HR medewerker (0,8 – 1 fte)

23-059

 

De werkzaamheden

Als HR medewerker ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor een juiste uitvoering van de HR cyclus binnen één van de faculteiten van de hogeschool.

Je regelt alle administratieve zaken rondom de in-, door- en uitstroom van medewerkers.

Je hebt een breed pakket aan werkzaamheden, hierbij moet je denken aan:

·         Het up-to-date houden van de personeelsadministratie;

·         Je hebt een frontoffice rol voor een faculteit, op een aantal dagen zit je op locatie;

·         Je bent een vraagbaak voor medewerkers en leidinggevenden op het gebied van cao en andere arbeidsvoorwaardenregelingen;

·         Je bent rechtstreeks betrokken bij het indiensttredingsproces van nieuwe medewerkers en geeft informatie, bijvoorbeeld over arbeidsvoorwaarden;

·         Je denkt mee over hoe we de (digitale) HR dienstverlening verder kunnen verbeteren en stroomlijnen, zodat een soepele en efficiënte werking van de HR processen wordt geborgd;

·         Al met al ben je samen met je HR collega’s een onmisbare schakel in een soepel verloop van de inzet van ons HR beleid en de beschikbare HR instrumenten.

Jouw profiel

Wij zoeken een proactieve en enthousiaste collega die het leuk vindt om samen te werken aan een mooi teamresultaat. Naast relevante werkervaring en een afgeronde opleiding op mbo+/hbo-niveau vinden we het belangrijk dat je klantgericht en positief kritisch bent. Deze vaardigheden weet je te combineren met een gevoel voor verhoudingen en je kunt goed omgaan met soms tegengestelde belangen. Je bent flexibel waardoor je makkelijk kunt schakelen tussen onderwerpen. Je bent digitaal vaardig. Gezien het internationale karakter van onze organisatie is het van belang dat je helder communiceert in zowel Nederlands als Engels.

 

De afdeling

Als HR-afdeling zijn we met een leuk hecht team betrokken bij en verantwoordelijk voor het ondersteunen en adviseren van leidinggevenden en medewerkers bij personele vraagstukken. We beantwoorden vragen over de cao, wetgeving en het hogeschoolbeleid, zorgen dat iedereen op tijd salaris ontvangt, beheren de personeelsdossiers en de contracten en leveren managementinformatie. We faciliteren leidinggevenden bij de werving en selectie van nieuwe medewerkers, informeren over pensioen en andere sociale wetgeving, denken mee over de ontwikkeling van onze medewerkers en adviseren over re-integratie en mobiliteit. We vinden het belangrijk om zichtbaar te zijn voor management en medewerkers. Integriteit, vertrouwelijkheid en samenwerking zijn onze kernwaarden.

Wat bieden wij jou

Deze functie is zeer gevarieerd, met diverse aandachtsgebieden, en je maakt deel uit van een informeel, maar ook professioneel team. Er is veel ruimte voor eigen inbreng en er zijn goede ontwikkelmogelijkheden. Duurzame inzetbaarheid is een actueel thema.

En verder nog:

·         Salaris in schaal 8 van de cao-hbo (max € 4.085,57 bruto op fulltime basis);

·         Een jaarcontract met zicht op een vast dienstverband;

·         Ruime verlofregeling en 8% vakantietoeslag;

·         Eindejaarsuitkering van 8,3 %;

·         Mogelijkheid om deel te nemen aan een collectieve ziektekostenverzekering en arbeidsongeschiktheidsverzekering;

·         Een gunstige reiskostenregeling voor OV;

·         De mogelijkheid om hybride te werken;

·         Omdat kunst in het DNA van onze school zit, krijg je van ons een museumjaarkaart.

Over de Hogeschool der Kunsten Den Haag

Het Koninklijk Conservatorium (KC) en de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten (KABK) vormen samen de Hogeschool der Kunsten Den Haag (HdK). De hogeschool biedt een breed scala aan kunstopleidingen aan circa 1800 studenten. Daarnaast verzorgen wij vooropleidingen aan jonge leerlingen in combinatie met primair en voortgezet onderwijs in de interfaculteit de School voor Jong Talent. In samenwerking met de Universiteit Leiden is de Academy of Creative and Performing Arts opgericht, waar vanuit minorprogramma’s, en doctoraatstrajecten worden gegeven. De hogeschool is gevestigd op twee locaties in het centrum van Den Haag. Er werken ongeveer 750 medewerkers en daarnaast is er nog een groep van ongeveer 400 freelancers.

Informatie en sollicitatie

Voor nadere inlichtingen over de functie kun je contact opnemen met HR via e-mail: werving@hdkdenhaag.nl. Jouw sollicitatie kun je tot en met 27 november 2023 sturen aan werving@hdkdenhaag.nl, onder vermelding van vacaturenummer 23-059.

Binnen de Hogeschool der Kunsten werken we aan een gemeenschap waarbij diversiteit en inclusie als uitgangspunt gelden. We willen dat binnen onze hogeschool het unieke van elk individu wordt (h)erkend en verwelkomd. We nodigen je daarom van harte uit om te solliciteren en zijn benieuwd naar wie jij bent!

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelHr Medewerker
Indicatie salaris (min – max]3091 – 4085
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevenswerving@hdkdenhaag.nl , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheKunst/Cultuur/Entertainment, Onderwijs/Opleiding
Locaties-Gravenhage, Zuid-Holland,Nederland
Soliciteer directonbekend

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.