Allround Horeca Medewerker De Pier 13-05-2024

  1. Vacatures Leek
  2. Allround Horeca Medewerker De Pier 13-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 


Allround Horeca Medewerker


OVER

is een bijzondere en hippe locatie met enorm veel mogelijkheden. Zo is omgetoverd tot een ware FoodBoulevard vol eigentijdse foodconcepten. Voor onze Foodstands Kibbelking, Bar en Veni Vidi Pizza, Beach Burgers and Beers en Restaurant Zilt zijn wij op zoek naar een horecatopper met een passie voor hospitality en die dit graag overbrengt op onze gasten.

WIE ZOEKEN WE:

Een gedreven horecatijger die op zoek is naar een nieuwe uitdaging vol variatie, die graag zijn of haar handen uit de mouwen steekt. Samen met je collega's zorg jij ervoor dat je de verwachtingen van de bezoekers overtreft. Gastvrijheid staat daarbij als vanzelfsprekend hoog in het vaandel. Met een grote glimlach serveer jij de heerlijkste gerechten en maak je de mooiste cocktails. Je ziet het dan ook als uitdaging om een echte beleving te maken van een bezoek aan .

WAT GA JE DOEN:

Jij gaat werken op dé foodwalhalla boven zee. Hierbij versterk jij het jonge team van professionals met diverse werkzaamheden bij wisselende foodconcepten. Zo leer jij hoe jij heerlijke kibbeling kunt bereiden bij de Kibbelking en serveer je de volgende dag pizza's bij Veni Vidi Pizza. Ook valt Bar onder de mogelijkheden waar wij elke dag klaarstaan om onze gasten te verwennen met een heerlijke warme chocolademelk of een vers bereide cocktail. Of bak je toch liever een overheerlijke gastro burger en serveer je daar een perfect speciaal biertje bij?

Jij streeft net als naar kwaliteit en hebt oog voor detail. Gastvrijheid is voor jou daarnaast geen term die je is aangeleerd, het is je tweede natuur. Kortom, geen een dag is het zelfde op .

WAT VRAGEN WE:

● Je hebt naast affiniteit ook ervaring in de horeca

● Je bent communicatief sterk

● Je hebt een representatieve uitstraling

● Je bent flexibel en breed inzetbaar (avond en weekend)

● Je houdt van aanpakken en bent enorm gemotiveerd

● Een teamplayer met een ondernemende instelling

● Je bent woonachtend in de omgeving van Den Haag

● Je beheerst de talen Nederlands en Engels in woord, een andere vreemde taal is een pre

WIJ BIEDEN JE:

● Een flexibel contract voor bepaalde tijd

● O.b.v. een 0-urencontract, 2 á 5 dagen per week

● Een informele en dynamische werkomgeving

● Een jong en fris team om je in te ontwikkelen

● Veel vrijheid en ruimte voor ideeën

● Goede arbeidsvoorwaarden

● Natuurlijk een prachtige werkplek op zee!

REAGEREN EN PROCEDURE

Graag maken we kennis met je en ontvangen je cv en motivatie. Binnen 7 dagen weet jij of je uitgenodigd wordt voor een gesprek. Na dit gesprek vindt een tweede gesprek plaats. Wanneer dit positief verloopt ontvang je van ons een aanbieding met arbeidsvoorwaarden.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBarmedewerker
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheBouw/Installatie
Locaties-Gravenhage, Zuid-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.pier.nl/vacatures/06012020-allround-horeca-medewerker?name_brochure=&email_brochure=&phone_brochure=&privacy_brochure=&robo=

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.