Adviseur Gemeente Barendrecht 16-05-2024

 1. Vacatures Leek
 2. Adviseur Gemeente Barendrecht 16-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Adviseur BRP

Burgerzaken

We zoeken mensen van belang. We hebben ruimte voor aanpakkers, doorzetters en oplossers. Wil jij jouw talent inzetten in Barendrecht? Word jij van belang in ons dorp en kom jij in Barendrecht de uitdagingen aanpakken? Dan bieden we jou alle ruimte en zien we je graag onze nieuwe collega worden!
Voor het team Burgerzaken zoeken wij een Adviseur BRP voor 28 uur per week.

28 uur

€3.558,- en €5.247,- (Schaal 10)

Bepaalde tijd

Vragen?

Neem contact op met ()

Wat ga je doen?

Je bent gericht op de ontwikkeling van het vakgebied burgerzaken en de kwaliteit van de brp en persoonsgegevens. Je volgt ontwikkelingen op de voet en neemt het team burgerzaken hierin mee. Je adviseert op inhoud aan management, bestuur en directie en rapporteert aan de burgerzaken. Je behandelt de complexe (privacy)vraagstukken en bent verantwoordelijk voor de zelfevaluatie BRP/Reisdocumenten. Als beveiligingsfunctionaris ben je verantwoordelijk voor het reisdocumentenproces. Hierbij heb je ook een adviserende, informatieve rol over de processen voor de Frontoffice. Ook verzorg je coaching 'on the job'.

Je behandelt daarnaast bezwaarzaken en vertegenwoordigt burgerzaken bij hoorcommissies. Je schrijft directie-, raads- en collegevoorstellen. Als projectleider verkiezingen zorg je samen met het team voor een goede uitvoering van de verkiezingen.

Het team

Frontoffice, backoffice en applicatiebeheer vormen samen team Burgerzaken. Je komt te werken in het team backoffice. Je bent onderdeel van een deskundig team van allrounders binnen Burgerzaken. De sfeer op de werkvloer is open en informeel. We zoeken elkaar op, maken lol met elkaar, kijken kritisch naar ons werk en helpen elkaar waar nodig. Ondanks soms hectische momenten maken we tijd voor ontspanning, dat vinden we belangrijk en daar hebben we met z'n allen oog voor.

Wat hebben wij jou te bieden?

 • Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met uitzicht op onbepaalde tijd;
 • De functie is ingedeeld in schaal 10 volgens de CAO gemeenten. Afhankelijk van ervaring word je ingeschaald tussen €3.558,- en €5247,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek;
 • Flexibele werktijden en de mogelijkheid om vanuit huis te werken;
 • Een individueel keuzebudget (17.05% van het bruto jaarsalaris);
 • Deelname aan de ABP-pensioenregeling;
 • Reiskostenvergoeding woon-werkverkeer/Thuiswerkvergoeding;
 • Een ouderschapsverlofregeling.

Dit bieden wij naast je salaris

 • 17,05% keuzebudget meer informatie17,05% keuzebudget bovenop je salaris in te zetten voor aanschaf extra vakantiedagen, sportschoolcontributie, extra salaris, fietsvergoeding of reiskostenuitruil.
 • OV-Mobiliteitskaart
 • Optimale werkfaciliteiten
 • Goede ABP Pensioenregeling
 • Mogelijkheid tot thuiswerken
 • Diverse kosteloze opleidingen

Werken voor Barendrecht

Barendrecht is een prachtige gemeente met bijna 50.000 inwoners en een dynamisch verenigings- en ondernemersklimaat. Onze positie tussen stad en groen voelt soms dorps aan, maar dan wel met stadse kwaliteiten en voorzieningen 'dicht bij huis'. Met optimale verbindingen via tram, trein, fiets en auto ligt de wereld aan onze voeten. We zijn terecht trots op Barendrecht en beseffen dat we hard moeten werken om nog verdere stappen te maken. Ga jij met ons die uitdagingen aan?

Barendrecht als werkgever

We werken aan een nieuwe organisatie in onze gemeente Barendrecht, deze start op 1 januari 2024. We worden weer zelfstandig werkgever voor ongeveer 300 collega's die werken aan beleid en uitvoering van bijvoorbeeld veiligheid, bestuur, buitenruimte en leefomgeving. Hier zijn we bepalend voor een florerend werelddorp in een groene omgeving. We zoeken mensen die hier graag hun schouders onder zetten, want samen kunnen we onze uitdagingen omzetten in oplossingen en projecten.

Met andere gemeenten blijven we ook na 1 januari 2024 ondersteund worden op het gebied van bedrijfsvoering zoals Finance, HRM en automatisering door De BedrijfsvoeringsPartner.

Gaan we samen bouwen aan de toekomst in Barendrecht?

In Barendrecht wachten we niet af, we gáán er op af. We zien de toekomst vrolijk en vriendelijk tegemoet. We kennen de kwaliteiten van ons werelddorp, we zien alle dynamiek en dat geeft de energie om inderdaad aan te pakken. En door te pakken. In Barendrecht kunnen we snel schakelen en lossen de zaken op. Liefst met jou. Want als jij graag iets betekent voor omgevingen, mensen of allebei: dan hebben we jou nodig!

Wat vragen wij van je?

 • Je bent een zelfstandige, inhoudelijk en communicatief sterke collega met hbo werk- en denkniveau, met ervaring in het vak burgerzaken en met de organisatie van verkiezingen;
 • Je hebt bij voorkeur een juridische achtergrond. Je bent proactief, analytisch sterk, praktisch en een goede sparringpartner voor de collega's van burgerzaken, het management en directie;
 • Je maakt gemakkelijk contact;
 • je hebt een goed gevoel voor verhoudingen en bent in staat om vanuit je vakkennis te adviseren. Schrijft directie-, college- en raadsvoorstellen die uitblinken in begrijpelijke taal;
 • Je hebt eerder ervaring opgedaan in een soortgelijke adviseursrol;
 • Je bent zeer flexibel en kan makkelijk schakelen tussen verschillende niveaus.

Onze arbeidsvoorwaarden

Als je kiest voor werken bij onze gemeente dan is dat niet voor niets. We bieden een mooi basissalaris en ook de secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend.

Ben jij onze nieuwe aanwinst?

Laat ons dan z.s.m. weten waarom jij onze nieuwe collega moet worden!

Voor deze vacature hanteren we geen sluitingsdatum. De vacature staat open tot het moment dat wij een geschikte kandidaat hebben gevonden.

Het aanvragen van een VOG is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Heb je vragen die betrekking hebben op de sollicitatieprocedure, dan kun je contact opnemen met Recruitment via

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelAdviseur Bedrijfsvoering
Indicatie salaris (min – max]3558 – 5247
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)28 – 28
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieBarendrecht, Zuid-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenvoorbarendrecht.nl/vacatures/adviseur-brp/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.