Adviseur Digitale Bewonerscommunicatie Stichting Woonconcept 13-05-2024

 1. Vacatures Leek
 2. Adviseur Digitale Bewonerscommunicatie Stichting Woonconcept 13-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Parttime

Ik wil bewoners graag goed en snel (online) helpen

Een B1 tekst? Daar draai ik mijn hand niet voor om

Ik wil graag werken in een maatschappelijke organisatie

Wij zoeken een adviseur digitale bewonerscommunicatie (24 uur per week)

Misschien netjes om ons eerst even voor te stellen?
Hallo, w ij zijn Woonconcept. We zijn volop in beweging! Met zijn allen werken we elke dag aan ons doel: " Alle bewoners zijn trots op hun thuis!".
Wij zijn een woningcorporatie die ongeveer 1 1 . 0 00 woningen verhuurt in Meppel, Hoogeveen en St eenwijkerland . Vanuit ons kantoor in Meppel werken we met zo'n 100 enthousiaste en betrokken collega's.
De sfeer binnen Woonconcept is open en toegankelijk. Collega's zijn behulpzaam en we gaan informeel met elkaar om. Samen werken we aan een maatschappelijke opgave, we willen het écht goed doen voor onze bewoners.


Ben jij een communicatief sterke verbinder?
In december 2023 is onze nieuwe website live gegaan. Kijk maar eens op www.woonconcept.nl . Deze website is tegelijkertijd ons huurdersportaal en gekoppeld aan ons CRM systeem . We willen ons werk namelijk steeds beter doen. En daarom is het belangrijk dat we weten wat bewoners belangrijk vinden. Waar ze over bellen en wat ze online willen regelen. We zoeken een collega die zich daarin vastbijt en verbetering voorstelt en doorvoert !

In deze functie heb je verschillende rollen:

Spin in het web
Je bent degene die in goede verbinding staat met onze collega's die de eerste klantvragen beantwoorden. We willen bewoners zo snel en zo goed mogelijk helpen, daarom is het belangrijk dat onze kennis (bank) en content op orde is. Met gemak verbind jij mensen en processen aan elkaar . Zo krijgen collega's zo snel mogelijk de goede informatie of kan een opdracht weggezet worden bij de juiste collega.

( digitale )Communicatie adviseur
Niet elke bewoner kan de Nederlandse taal goed lezen. Of is even digitaal vaardig. Het is daarom belangrijk dat onze (web)teksten gemakkelijk en duidelijk zijn. En dat het doorlopen van een proces zo slim mogelijk is ingericht. Want een zo gemakkelijk mogelijk proces, dat is voor iedereen prettig. Jij denkt procesgericht en bent hier kritisch op. Je stelt de juiste vragen aan de inhoudelijke experts en je bent goed in het schrijven van B1 teksten.

Analist
Waar zoeken bewoners naar? Welke digitale processen zijn nog niet optimaal? J ij vindt het leuk om in de statistieken te duiken. Op basis daarvan zoek je samen met de inhoudelijke expert s/proceseigenaren naar verbetermogelijkheden. Is er iets aan de hand waar mensen vaak over bellen? Jij richt gemakkelijk een self service scenario in . Je houdt actief bij of er nieuwe functies mogelijk worden gemaakt in onze systemen. En adviseert over welke functies helpen bij het verbeteren van het gebruikersgemak.


Van harte welkom in t eam C ommunicatie
Je maakt onderdeel uit van team Communicatie . Samen met andere beleids- en staffuncties, valt dit team onder de afdeling Beleid en Staf . Je werkt samen met 2 communicatieadviseurs. Een klein team, waarbinnen je op elkaar kunt bouwen en waar veel ruimte is voor eigen initiatief. Op wekelijkse basis worden werkzaamheden en vragen besproken. D aarnaast werk je nauw samen met de collega's van team ICT en team Wooninformatie.

Wat verwachten we van jou?

 • Je hebt een relevante opleiding op Hbo-niveau afgerond;

 • Je hebt ervaring in een soortgelijke rol;

 • Je bent communicatief vaardig en een echte verbinder;

 • Je bent procesgericht en houdt gemakkelijk het overzicht;

 • Ervaring met Costumers van Embrace is een pré.

Wat geven we aan jou ?

 • Een diverse functie voor 24 uur;

 • Onderdeel van een klein, leuk team;

 • Een goed salaris op basis van schaal I tussen de € 3.870,- en € 5.376,- bruto (o.b.v. 36 uur);

 • 24 uurs-contract voor een jaar met uitzicht op een vast contract bij goed functioneren;

 • Ruim 5 weken vakantie per jaar (o.b.v. 36 uur);

 • Eindejaarsuitkering volgens CAO-regeling ;

 • Een gezellige personeelsvereniging ;

 • Een o pleidingsbudget om aan je eigen ontwikkeling te werken .

Krijg jij hier energie van? Dan leren we jou graag kennen!

Je kan je cv en motivatiebrief insturen t/m 22 mei 2024 via . De gesprekken staan gepland op maandagmiddag 27 mei 202 4 . De vervolggesprekken vinden plaats op woensdag 29 mei 2024 .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelCommunicatieadviseur
Indicatie salaris (min – max]3870 – 5376
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)24 – 24
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieMeppel, Drenthe,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijwoonconcept.nl/vacatures/vacature-adviseur-digitale-communicatie/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.