Adviseur Acute Zorg Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC) 09-11-2023

  1. Vacatures Leek
  2. Adviseur Acute Zorg Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC) 09-11-2023

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

In het kort

vacaturenummer : H.23.MC.WK.62

sluitingsdatum  : 30-11-2023

Adviseur Acute Zorg, Leiden

De functie

Heb jij ervaring met het opzetten en uitvoeren van diverse projecten en affiniteit met de (acute) zorg?Word jij enthousiast van het implementeren van nieuwe initiatieven in regionaal samenwerkingsverband? Dan ben jij misschien wel de adviseur acute zorg die ons netwerkbureau komt versterken!

Als adviseur acute zorg beheer je diverse projecten in de portefeuilles acute zorg en traumazorg en draag je bij aan de uitwerking van de doelstellingen van het NAZW. Jouw taak is het onderhouden van diverse thema- en expertgroepen en het ondersteunen van uiteenlopende (onderzoeks-)projecten. Hierbij richt je je op het optimaliseren van de gehele acute zorgketen in regio West. Zoals het voorkomen van acute zorg, de organisatie van acute zorg en capaciteitsvraagstukken. Dit doe je samen met zowel de tactische als bestuurlijke lagen van de diverse aangesloten ketenpartners. Je begeleidt diverse projectgroepen en stelt projectplannen en -verslagen op. Verder neem je ook deel aan landelijke overleggen. Bij de invullingen van jouw taken kijken we naar jouw interesses en expertises. Als adviseur weet je verbindingen in het netwerk te leggen en contacten te onderhouden. Je bouwt mee aan een sterk extern netwerk binnen regio West en je levert een positieve bijdrage aan de beeldvorming en verdere optimalisatie van het NAZW.

Het profiel

  • Enthousiasme, proactiviteit en flexibiliteit zijn kwaliteiten die jouw kenmerken, en je toont een flinke dosis doorzettingsvermogen.
  • Sterke analytische vaardigheden en resultaatgerichtheid, met een goed gevoel voor bestuurlijke en politieke verhoudingen.
  • Een integere, oplossings- en samenwerkingsgerichte werkhouding, met het vermogen om ad-hoc tussen taken te schakelen en prioriteiten effectief te stellen.
  • Enkele jaren ervaring in project- en procesmanagement.

Het aanbod

  • Als adviseur acute zorg bedraagt je salaris minimaal € 3.359,- en maximaal € 5.292,- bruto per maand (schaal 10, CAO UMC). Deze bedragen zijn op basis van een fulltime dienstverband.

Werken bij het LUMC

In het Leids Universitair Medisch Centrum werken we continu aan het verbeteren van de patiëntenzorg. Wij investeren in baanbrekend, internationaal onderzoek en werken met de nieuwste apparatuur. Samen met onze artsen, gespecialiseerde zorgverleners, docenten, wetenschappelijke onderzoekers en ons ondersteunend personeel streven wij naar de hoogste kwaliteit op het gebied van gezondheidszorg, onderwijs en internationaal onderzoek. En hier hebben wij jou bij nodig!

Het NAZW is een onafhankelijk bureau dat werkzaam is binnen de volgende portefeuilles, acute zorg, opgeschaalde zorg en traumazorg. Het NAZW faciliteert, verbindt, begeleidt, informeert en adviseert de aangesloten ketenpartners in de acute zorg in de regio. Beschikbaarheid, bereikbaarheid en kwaliteit van de acute zorgketen in regio West verder optimaliseren is ons doel. Dit bereiken wij onder andere door regionaal overleg te voeren. Je komt te werken in een team met een directeur, adviseurs, datamanagers, een onderzoekscoördinator, registratiemedewerkers en officemanagers. Het NAZW is als een van de 10 netwerkbureaus verbonden aan het Landelijk Netwerk Acute Zorg (LNAZ).

Meer informatie

De uitgebreide vacaturetekst kun je vinden op www.lumc.nl/vacatures. Daarnaast kun je contact opnemen met: Denise Altena, directeur Netwerk Acute Zorg West, e-mail: d.a.w.altena@nazw.nl telefoonnummer 06-30338086. De startdatum van deze functie is z.s.m. Gedurende het jaar zijn er momenten waarop er ’s ochtends vroeg of ‘s avonds overleg plaats vindt. Flexibiliteit in werkuren is dus vereist.Een assessment kan tot de procedure behoren. Voor deze functie kunnen wij referenties opvragen.

Solliciteren

Wil je solliciteren, vul dan uiterlijk 30 november ons sollicitatieformulier in.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelManager Zorg En Bedrijfsvoering Ziekenhuis
Indicatie salaris (min – max]3359 – 5292
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)38 – 38
Contactgegevensd.a.w.altena@nazw.nl , 06-30338086 https://www.lumc.nl
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieLeiden, Zuid-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://link.inhroffice.com/d487a755-f86f-41ae-905d-21ccb21b9292

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.