Administratieve begeleider, Helmond Adecco 07-11-2023

  1. Vacatures Leek
  2. Administratieve begeleider, Helmond Adecco 07-11-2023

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Ontzorg jij je collega's bij verschillende werkzaamheden? Ben jij tijdelijk beschikbaar en op zoek naar een mooie plek waar jij een beginstap kan zetten binnen een grote organisatie? Klik dan snel op de sollicitatie knop en ga aan de slag als administratief medewerker bij Nationale-Nederlanden in Helmond voor 24 tot 36 uur in de week.

 

Wat ga je doen?

Als administratief medewerker ben jij verantwoordelijk voor de ondersteuning van het team. De afdeling waar jij en je collega's op werking houdt zich bezig met juist en tijdig informeren van klanten op het moment dat er een pensioeningang speelt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan ouderdoms- en nabestaandenpensioen. Jij zorgt ervoor dat jouw collega's direct aan de slag kunnen met hun dagelijks werkzaamheden. Dit doe je door de binnenkomende post van te voren af te handelen en te beoordelen, voordat dit bij het team terecht komt. Een belangrijke rol dus, want jij zorgt ervoor dat de documenten volledig en correct aankomen. Daarnaast bied jij ook je hulp aan bij andere werkstromen.


Waar ga je werken?

Je krijgt de kans om te schitteren op het kantoor in Helmond. In een hecht team met een betrokken teamleider ga je aan de slag. Bij Nationale-Nederlanden staan we klaar om al onze medewerkers te ondersteunen met opleidingen, begeleiding en volop ontwikkelingsmogelijkheden. Werkplezier is voor ons essentieel.

 

Op het moment dat jij aan de slag gaat als administratief medewerker bij Nationale-Nederlanden, kom je terecht in een team van 18 collega's. Dit betekent een klein team, maar wel een die heel gezellig en leuk is. Hybride werken behoort tot de mogelijkheden! Ben jij er klaar voor om in de keuken te kijken van een groot bedrijf en daar ervaring op te doen?


Wat vragen wij?

  • Minimaal mbo 4/hbo diploma;
  • Kennis van Microsoft 365;
  • Een goede dosis positiviteit!

Wat bieden wij?

  • Bruto uurloon van €15,01;
  • 8,33% vakantietoeslag en 25 vakantiedagen per jaar(o.b.v. fulltime dienstverband) en pensioenopbouw vanaf de eerste werkdag;
  • Naast de zelfontwikkelingsmogelijkheden binnen Nationale Nederlanden biedt Adecco de Adecco Academy aan, een online systeem met 150+ trainingen en cursussen;
  • Reiskostenvergoeding van € 0,21 per kilometer en volledige vergoeding openbaar vervoer.

Staat deze vacature jou als een huis en kan je snel starten? Klik dan voor 13 november 2023 op de sollicitatieknop en sluit je aan bij het Nationale Nederlanden team. Mocht je nog vragen hebben, kun je een Whatsapp bericht sturen naar: 06-53455014.


Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelAdministratief Assistent
Indicatie salaris (min – max]2400 – 2400
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)24 – 36
Contactgegevensnn@adecco.nl , 0418 784 000 https://www.adecco.nl
Type contractTijdelijk
BrancheIndustrie
LocatieHelmond, Noord-Brabant,Nederland
Soliciteer directhttps://easyapply.jobs/r/AiT6fTA20JQYsA3FhBVT

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.