Administratief Verkoopmedewerker (Hybride werken) Staka 09-11-2023

 1. Vacatures Leek
 2. Administratief Verkoopmedewerker (Hybride werken) Staka 09-11-2023

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Staka Metallics BV uit Oosterhout zoekt een Administratief Verkoopmedewerker (Hybride)

Bij Staka uit Oosterhout (Noord-Brabant), hét toonaangevende productiebedrijf in de wereld van schakelkasten en dakluiken, zoeken we een enthousiaste en gedreven Administratief Verkoopmedewerker voor de Backoffice. Door interne doorstroom is er in het Backoffice team van Joël ruimte ontstaan voor een nieuwe collega. Wil jij een verbindende schakel zijn tussen de afdelingen verkoop en productie? Denk jij in logistieke processen, houd je graag overzicht en ben jij in staat om verkooporders efficiënt aan het productieproces te koppelen? Houd jij van administratieve en logistieke uitdagingen? Ben jij accuraat en wil je graag een belangrijke schakel zijn in de verdere groeiambities van Staka? Wil je deel uitmaken van onze transparante cultuur maar ook thuiswerken? Lees dan verder want deze kans wil je niet missen…

Het verhaal: waarom zoeken we een nieuwe collega?

Bij Staka Metallics BV geven we mensen ruimte en kansen om zich persoonlijk te ontwikkelen. Nu is er door interne groei een positie vrijgekomen op de afdeling backoffice. Wat is het verhaal? Onze positief ingestelde collega Davy is 2 jaar geleden bij ons gestart en heeft voor zichzelf een groeipad uitgestippeld. Davy houdt niet van stilzitten en heeft binnen ons bedrijf de kans gecreëerd en de mogelijkheid gekregen om door te groeien naar sales medewerker binnen onze mooie organisatie. Hierdoor is er ruimte ontstaan, dit betekent voor jou een uitdaging…

Wat ga jij in je nieuwe uitdaging doen?

Als Administratief Backoffice Verkoopmedewerker ben jij bij ons dus dé verbindende schakel tussen de afdelingen verkoop en productie. Vlot en nauwkeurig verwerk jij klantorders en offerteaanvragen in ons geavanceerde ERP-systeem. Hierbij werk je nauw samen met onze verkopers in Nederland, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. Samen zorgen jullie ervoor dat onze klanten tijdig hun hoogwaardige producten ontvangen. In een notendop uitgelegd ga je het volgende doen:

 • Het invoeren, uitwerken en opvolgen van offerte-aanvragen;
 • Coördineren van inkoopprocessen voor ontvangen opdrachten;
 • Het invoeren, verwerken, plannen en opvolgen van ontvangen orders;
 • Uitvoeren van werkvoorbereiding t.b.v. productieproces;
 • Het up-to-date houden van ons klantinformatiesysteem.

Wat betekent deze rol verder voor jou persoonlijk?

Je voert offertes in en verwerkt orders van verkochte standaard schakelkasten en dakluiken. Maar hier stopt het niet want we maken ook “specials”. Specials zijn maatwerkproducten die meer aandacht en nauwkeurigheid vragen in het hele proces. Hiervoor schakel je onze engineers in. Je coördineert de inkoop van materiaal, schakelt met de productiemanager om het logistieke proces van middelen en uren van werknemers efficiënt in te plannen. Bij vragen van klanten overleg je met de afdeling verkoop. Daarnaast bewaak je ook de doorlooptijd van het productieproces zodat onze productiehal niet stilvalt. Uiteraard doe je dit niet alleen maar samen met je collega’s. Van je leidinggevende Joël (9 jaar geleden uit de schoolbanken bij ons begonnen) krijg je het mandaat en vertrouwen om je werk naar eigen inzicht en verantwoordelijkheid uit te voeren. En heb je nog meer ambities dan mag je ook je stempel drukken op onze online verkoop configurator/webshop. Je leest het goed, jouw rol is van cruciaal belang want je zorgt dat alles vlekkeloos verloopt en je draagt bij aan het leveren van kwaliteit voor onze klanten. Bij Staka vinden wij het belangrijk dat ons product als een “cadeau” aankomt bij de klant. Zeg nou zelf, jij wordt toch ook blij als jouw bestelde pakket met zorg en aandacht wordt behandeld en afgeleverd…

Welke skills heb je of wil je verder ontwikkelen:

 • Een diploma op HBO niveau en affiniteit met de maakindustrie in de metaal;
 • Accuratesse en een klantgerichte commerciële drive;
 • Goede organisatorische en logistieke vaardigheden;
 • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (Duits is een pré);
 • Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen functioneren;
 • Kennis van MS Office en online affiniteit, en wat je niet weet leren we je.

Wij geloven in het stimuleren van groei en ontwikkeling. Bij Staka krijg je:

 • Uitdagend werk met ruimte voor eigen initiatief en veel verantwoordelijkheid;
 • Een competitief salaris tussen €2.350,- en €3.250,-;
 • 25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen conform CAO kleinmetaal;
 • 8% vakantiegeld en reiskosten à €0,40,- per kilometer;
 • Elke 3 jaar een fietsvergoeding van €1.000,-;
 • Vergoeding van een sportabonnement;
 • Een uitstekende pensioenregeling;
 • Mogelijkheden voor verdere studie en ontwikkeling;
 • Ziektekostenregeling en WIA-hiaatverzekering;
 • Een platte organisatiestructuur voor snelle besluitvorming.

Wie is Staka Metallics BV uit Oosterhout

Staka Metallics BV, ook wel bekend als de verborgen parel aan de A59 bij Oosterhout, is een toonaangevende speler in de metaalindustrie. Wij zijn gespecialiseerd in hoogwaardige metalen producten. De producten die we maken zijn schakelkasten en dakluiken, dit doen we in een dienst van 2 ploegen.

Staka is bekender dan je denkt en onze RVS Schakelkasten staan bijna op iedere hoek van de straat. Onze schakelkasten kom je tegen in de industrie en op straat. Denk aan verdeelstations voor kabels, telefonie en elektra. Pompgemalen langs kanalen, laadstations en parkeerplaatsen. Signalering boven snelwegen, wisselsturing langs het spoor en verkeerslichten. Overal in Nederland blijft apparatuur onder alle omstandigheden functioneren dankzij RVS schakelkasten van Staka. Meer lezen over onze metalen dakluiken en schakelkasten doe je hier en hier en voor referentieprojecten klik hier. 

Staka staat aan de vooravond van een enorme groei en daarvoor zoeken we betrokken en intrinsiek gemotiveerde mensen. Staka is in 1956 opgericht door Pieter Stapel en al snel groeide het bedrijf en zijn we verhuisd naar Oosterhout, Noord-Brabant. Onze passie voor kwaliteit en vakmanschap vormt de kern van ons succes. We beloven onze klanten een product dat in weer en wind een leven lang meegaat. Ook jij speelt een belangrijke rol in het waarmaken van de beloftes aan onze klanten en het verder ontwikkelen van onze organisatie. Iedere collega is bij ons gelijk, of je nou directeur, accountmanager, productiemedewerker of schoonmaker bent, iedereen komt via dezelfde voordeur binnen. Iedereen is in ons bedrijf dus gelijk en iedereen is even belangrijk in ons bedrijf. Als organisatie staan we midden in de samenleving en streven we naar een grote culturele diversiteit.

Direct solliciteren of eerst vrijblijvend een rondleiding in ons mooie bedrijf?

Wil jij in deze nieuwe rol deel uitmaken van ons team en een bijdrage leveren aan onze groei? Solliciteren dan nu; druk op de sollicitatieknop en laat je naam, e-mail en telefoonnummer achter. We kijken uit naar jouw interesse.

Wil je voor het solliciteren eerst meer weten of een rondleiding? Neem dan contact op met Gianni Mascolo via 088-5325117 of stuur een bericht naar Gianni op 06-54967984. Primatch HR Groep ondersteunt Staka Metallics BV uit Oosterhout bij het invullen van deze uitdagende positie.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVerkoopmedewerker Reform- En Natuurproducten
Indicatie salaris (min – max]2350 – 3250
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)40 – 40
Contactgegevensmascolo@staka.com , 088-5325117 https://staka.com/nl
Type contractVast
BrancheTechniek
LocatieOosterhout Nb, Noord-Brabant,Nederland
Soliciteer directhttps://staka.tool2match.nl/jobsite/3/apply?utm_source=NationaleVacaturebank&lang=nl

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.