Administratief Ondersteuner Bureau Zelfstandigen Gemeente Utrecht 13-05-2024

 1. Vacatures Leek
 2. Administratief Ondersteuner Bureau Zelfstandigen Gemeente Utrecht 13-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Logo Gemeente Utrecht

Administratief Ondersteuner Bureau Zelfstandigen

 • mbo
 • 32 - 36 uur
 • 2404 - € 3481
 • Solliciteer vóór 14 mei 2024

Van horecazaken tot kledingwinkels en van evenementen tot markten: geen stad zonder ondernemers! De gemeente Utrecht biedt op meerdere vlakken ondersteuning aan deze ondernemers en jij kan als administratieve ondersteuner hier je steentje aan bijdragen. Wil je weten hoe? Lees snel verder!

Dit is je werk

Als Administratief Ondersteuner binnen ons team speel je een cruciale rol in het ondersteunen van diverse administratieve processen. Je bent verantwoordelijk voor het accuraat verwerken en beheren van aanvragen binnen zowel binnen het team als naar ons ketenpartners. Je werkt nauw samen met collega's om ervoor te zorgen dat alle administratieve taken efficiënt worden uitgevoerd en deadlines worden gehaald.

Concreet zijn dit jouw werkzaamheden:

 • Je draagt bij aan de uitvoering van ondernemersdienstverlening binnen jouw functie.
 • Je zorgt ervoor dat alle inkomende aanvragen binnen de gestelde termijnen worden verwerkt.
 • Je biedt ondersteuning bij diverse administratieve taken, zoals het invoeren van aanvragen in het systeem en het doorsturen van aanvragen naar de juiste partners.
 • Naast de reguliere administratieve taken, handel je ook ad-hoc verzoeken van collega's af.
 • Indien nodig, help je bij het coördineren van evenementen en bijeenkomsten.

Dit is je werkplek

De gemeente Utrecht biedt ruimte aan iedereen. We zien talent als basis en diversiteit als kracht om samen betere resultaten te behalen. We zijn benieuwd naar wie jij bent. Voor jou is er plek bij het team Bureau Zelfstandigen binnen Werk en Inkomen.

Werk en Inkomen levert een bijdrage aan de leefbaarheid en sociale samenhang in de stad en richt zich op het vergroten van de bestaanszekerheid van inwoners van Utrecht. We ondersteunen werkzoekenden richting de arbeidsmarkt en het weer meedoen in de maatschappij. Als inwoners tijdelijk geen inkomsten hebben bieden wij financiële ondersteuning en we helpen bij het voorkomen en oplossen van schulden. Hiervoor werken wij veel samen met partners binnen en buiten de gemeentelijke organisatie. Werk en Inkomen is sinds april 2024 tijdelijk gehuisvest in een van de kantoren in Hoog Catharijne: kantoorgebouw Janssoenborch. Hier kun je nog meer genieten van het prachtige uitzicht op de Domtoren.

Dit is jouw inbreng

Bij de gemeente Utrecht vinden wij het belangrijk dat jij jezelf kan zijn. Daarom zijn wij benieuwd naar wie jij bent. Voor deze vacature is het belangrijk dat jij:

 • Afgeronde opleiding op MBO werk- en denkniveau (b.v. MEAO);
 • Je hebt ruime ervaring als administratief medewerker (of een vergelijkbare functie) in een dynamische omgeving;
 • Je bent iemand die snel kan schakelen met een flexibele instelling;
 • Communicatief sterk onderlegd, je staat stevig in je schoenen;
 • Je bent administratief vaardig en kunt goed overweg met verschillende systemen en maakt je deze snel eigen.

Dit bieden we je

Bij ons ga je werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling, met uitdagende verantwoordelijkheden en in een omgeving met gedreven collega's. Jij gaat niet alleen werken voor de gemeente, maar je zet je in voor de ruim 370.000 inwoners van onze mooie stad. Dit alles gebeurt op ons stadskantoor met uitzicht over de stad waar jij voor werkt. Onderstaand vind je ons aanbod:

 • Een 32 tot 36-urige werkweek met een bruto maandsalaris tussen de € 2.404,- en € 3.481,- op basis van 36 uur (schaal 6). Het precieze bedrag stemmen we af op jouw kennis en ervaring.
 • Een Individueel Keuzebudget (IKB) van 17,05% boven op je salaris. Met het IKB pas je de arbeidsvoorwaarden aan naar jouw eigen wensen. Denk bijvoorbeeld aan het kopen van extra verlofuren, het kopen van een fiets of extra (vakantie)geld.
 • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en diverse cursussen en trainingen;
 • Je kunt hybride werken: we werken voor een deel samen op kantoor en voor een deel thuis. Natuurlijk zorgen we dat je thuis ook een goede werkplek hebt. Inclusief laptop, bureau en bureaustoel.

Dit is handig om te weten

Enthousiast geworden om als Administratief Ondersteuner Bureau Zelfstandigen aan de slag te gaan voor de gemeente Utrecht, solliciteer dan direct maar uiterlijk op 13 mei 2024.

Na de sluitingsdatum laten we je zo snel mogelijk weten of we je uitnodigen voor een kennismaking.

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met , , via . Maak een bel afspraak via Whatsapp. Heb je inhoudelijke vragen over de vacature? Neem dan contact op met Rhimou Tahtah, teamleider Bureau Zelfstandigen, via

Acquisitie

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Met deze vacature werven wij zelf onze nieuwe collega. Commerciële telefoontjes van bemiddelingsbureaus hebben daarom geen zin. Klik hier om in te schrijven in ons Marktplein inhuur voor onze inhuuropdrachten.


Heb je vragen?

Neem dan contact op met

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelAdministratief Ondersteuner
Indicatie salaris (min – max]2404 – 3481
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractFreelance
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieUtrecht, Utrecht,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijutrecht.nl/vacature/administratief-ondersteuner-bureau-zelfstandigen-1077002/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.