Administratief medewerker Verpak Luba Uitzendbureau Westland 13-11-2023

  1. Vacatures Leek
  2. Administratief medewerker Verpak Luba Uitzendbureau Westland 13-11-2023

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Wil je tijdelijk de verpak afdeling versterken als administratief medewerker? Ga dan bij dit leuke bedrijf aan de slag.

Voor deze functie zijn we op zoek naar iemand die enige ervaring heeft in de logistiek, maar toch een andere kant tijdelijk op wilt.  Voor deze functie krijg je per bedrijf een formaat van de stickers, jouw taak is om aanpassingen aan te brengen op deze stickers. Vervolgens print je de stickers uit en leg je die klaar voor gebruik. Dit kan voor een stickermachine zijn, of voor je collega's. Je bent dus verantwoordelijk voor het leveren van de stickers met de juiste informatie erop. Kan jij secuur te werk gaan en ook met tijdsdruk omgaan? Dan is deze functie geschikt voor jou!  

Bij goed functioneren kunnen er meerdere werkzaamheden toegevoegd worden aan je takenpakket. Je wordt de rechterhand van de machine operator en je voert bijvoorbeeld percentages in het systeem zodat alles goed in het administratief klopt. Je bent de link tussen de machineoperator en de accountmanager. Deze administratieve functie is op een kantoor die in de loods is gevestigd, dit betekend geen rustige omgeving als een standaard kantoor. Enige ervaring in het werken van een loods zou goed van toepassing komen maar is niet verreist. 

De functie is maar tijdelijk beschikbaar, namelijk van 20 november tot 31 december. Bij goed functioneren is er kans op verlenging! 

Is deze functie precies wat jij zoekt? Reageer dan snel!

De organisatie waarvoor je komt te werken is een groot bedrijf, voortdurend in beweging en gelegen in het Westland. De kerntaken liggen in de opslag, het ompakken en kwaliteitscontroles van elk type fruit. Het bedrijf beschikt over een zeer grote opslagcapaciteit bestaande uit diverse koelcellen. Nee-verkoop kennen ze er niet, alles is mogelijk, het draait om service en kwaliteit, 24/7!

Eisen:

  • Administratieve werkervaring
  • Kennis van logistieke processen of ervaring in de logistiek is een pré
  • Kennis van Softpak of ervaring met warehouse management systemen is een pré
  • Woonachtig in de omgeving Westland
  • Eigen vervoer is nodig 

Wat wij bieden:

  • iedere week uitbetaald door Luba 
  • een fulltime baan van 40 uur 
  • Kans op verlenging 

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelAdministratief Medewerker
Indicatie salaris (min – max]13 – 13
OpleidingsniveauVMBO/MAVO
Aantal uren (min – max)40 – 40
Contactgegevenswestland@luba.nl , 174631164 onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheTechniek
LocatieNaaldwijk, Zuid-Holland,Nederland
Soliciteer directonbekend

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.