Administratief Medewerker Nijhuis Bouw 13-05-2024

 1. Vacatures Leek
 2. Administratief Medewerker Nijhuis Bouw 13-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Administratief medewerker

Ben jij op zoek naar een veelzijdige administratieve rol waarbij je een cruciale rol vervult in zowel de financiële als projectadministratie? Dan hebben we dé kans voor jou! We zoeken een gedreven Administratief Medewerker voor onze vestiging in Assen, voor 24 tot 32 uur per week.

Wat ga je doen?

Als administratief medewerker vervul je een essentiële rol in zowel de financiële als de projectadministratie. Samen met twee collega's op de financiële administratie beheer je verschillende financiële processen voor de nieuwbouw-, bestaande bouw- en service & onderhoudsprojecten. Ook ben je in staat om kansen in je eigen werk te herkennen waardoor jij en je collega's het niveau van de dagelijkse werkzaamheden kunnen verhogen.
De taken bestaan onder andere uit:

 • Aanmaken en factureren van service orders.
 • De werkbegroting up to date houden, Inkopen invoeren, meer- en minderwerk mutaties invoeren en budget correcties verzorgen.
 • Het voorbereiden van de prognose in Navision, de bijbehorende projectdocumenten betreffende uren, materieel, kpi's en omzet bijwerken tot prognosedatum
 • Het voeren van administratie aangaande het verwerken van gewerkte uren, gebruikte materialen, onderhanden werk, werkelijke kosten/opbrengsten en het bewaken van de tijdige en volledige vastlegging hiervan;
 • Registreren opleverdocumenten.
 • Overdracht dossiers voor S&O opstellen.

Kortom, als administratief medewerker ben je een onmisbare schakel binnen ons financiële team en draag je op een administratieve manier bij aan het succesvol realiseren van onze projecten.

Collega Willem

"De cultuur bij is informeel. Dit zie je terug aan de manier waarop we met elkaar omgaan. Humor is hierbij erg belangrijk, zonder het zakelijke uit het oog te verliezen.

"

Collega Hilda

"Als administratie hebben we contact met collega's uit de gehele organisatie, bijvoorbeeld uitvoerders, projectleiders en werkvoorbereiders. We bezoeken met regelmaat de bouwprojecten. Dit draagt bij aan het werkplezier en zijn zo echt onderdeel van de hele organisatie.

"

Wat breng jij mee?

 • Een proactieve en enthousiaste instelling.
 • Een afgeronde Mbo-opleiding in de administratieve richting.
 • Enkele jaren ervaring als administratief medewerk(st)er, affiniteit met de bouw.
 • Bekendheid met Excel, Outlook en Word.
 • Kennis van de WKA (Wet Ketenaansprakelijkheid).
 • Ervaring met Navision en White Vision.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden

Wat bieden wij jou?

Wil jij je talenten inzetten in deze veelzijdige functie? Wij bieden je veel ruimte en vrijheid om je werk te kunnen doen. Op eigen initiatief mag je met ideeën komen om je werk of die van anderen te verbeteren. Werken bij is werken met collega's die open en vriendelijk zijn. Een aantal kernwaarden, zoals samenwerken, klantgerichtheid, betrokken en werkplezier kenmerken .

Uiteraard bieden wij je een marktconform salaris en hebben we goede secundaire arbeidsvoorwaarden en vinden we het belangrijk dat je met plezier en enthousiasme je werk uitvoert. Als we zien dat je het in je hebt, krijg je van ons dan ook alle ruimte om je te ontwikkelen en te groeien, zodat jouw meerwaarde nog groter wordt.

Als wij op jou kunnen bouwen, dan bouwen wij mee aan jouw toekomst!

Herken jij je in deze profielschets? Dan maken we graag nader kennis met jou!


Interesse?

Noord

Noord werkt aan een verdere professionalisering van de organisatie en een toekomstbestendige positie in de Noordelijke omgeving van topwoningbouwers. De cultuur van is te omschrijven als informeel met een zakelijke ondertoon. Geïnteresseerd in elkaar, gedreven in het werk en ambitieus!

Team Noord

Wij zijn een enthousiast en gedreven team. Noord typeert zich als een laagdrempelige organisatie waarin veel ruimte is voor je eigen ontwikkeling en ideeën. We werken met ongeveer 60 collega's aan zeer verschillende renovatie en sloop-nieuwbouw projecten voor meerdere opdrachtgevers in de regio Drenthe, Groningen en Friesland. Kernwoorden die bij ons passen zijn trots, ontwikkeling, samenwerken, gezelligheid en voor elkaar klaar staan. Samen werken we vanuit een modern ingericht kantoor welke we met elkaar hebben bedacht en gebouwd.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelAdministratief Medewerker
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)24 – 32
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheBouw/Installatie
LocatieAssen, Drenthe,Nederland
Soliciteer directhttps://www.nijhuis.nl/vacature/nijhuisnoord-administratief-medewerker/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.