Administratief medewerker Intermediair Uitzendbureau 14-11-2023

  1. Vacatures Leek
  2. Administratief medewerker Intermediair Uitzendbureau 14-11-2023

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Het zonnetje begint net te schijnen, je bent onderweg naar je werk en rijdt over de mooie Veluwe. Zo wil iedereen toch wakker worden? Ik had het wel geweten!

Jij gaat aan de slag als administratief medewerker. Een ontzettend afwisselende baan waarin jij redelijk vrij bent om je eigen tijden in te delen. De organisatie waar je voor gaat werken, verhuurt oldtimers en organiseert allerlei activiteiten op de Veluwe. Het ene moment praat jij dus met internationale gasten die een rondje over de Veluwe willen rijden en de andere dag spreek je met bedrijven die met al hun personeel een huifkartocht willen maken. Jij bent natuurlijk degene die er dan wellicht ook nog even een BBQ arrangement bij verkoopt. Het grootste gedeelte van je dag heb je dus contact met klanten, maar daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor onderstaande werkzaamheden;

  • Offertes opstellen;
  • Facturatie verzorgen;
  • Mail bijhouden.

Je komt terecht op een kantoor, aan huis (de boerderij). Hier zit je samen met de eigenaar, je bent dus echt wel een manusje van alles en ondersteund hem waar nodig.

Over de werkgever

De Veluwe, een beboste landstreek in de provincie Gelderland. Een plek die veel mensen denk ik al wel kennen om rond te lopen, maar er is hier zoveel meer te beleven. Jouw toekomstige opdrachtgever organiseert activiteiten op de Veluwe! Van een oldtimer huren of een workshop kaas maken, tot aan koe knuffelen. Hiernaast hebben ze ook vele contacten met B&B’s of vakantieparken, waar ook overnachtingen worden aangeboden. Weet je wat het leukste is? Mensen gaan altijd met een ervaring rijker bij jullie weg!

Wat vragen wij:

  • Je bent tussen de 24 en 36 uur beschikbaar
  • Je vindt het leuk om veel klantcontact te hebben, zowel telefonisch als via de mail
  • Je kan goed zelfstandig werken

Wat bieden wij:

- Een werkplek op de Veluwe
- Na jouw inwerkperiode is het mogelijk om een dag thuis te werken (mocht je dit willen natuurlijk)
- Een passend salaris, op basis van ervaring

Lijkt het jou leuk om onderdeel te worden van deze organisatie? Neem dan snel contact met mij op. Tot snel op de Veluwe!

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelAdministratief Medewerker
Indicatie salaris (min – max]2300 – 2860
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)24 – 36
Contactgegevenszwolle@i-u.nl , 038-4236104 https://www.i-u.nl/vacatures/administratief-medewerker-2/
Type contractVast
BrancheSport/Recreatie/Toerisme
LocatieOene, Gelderland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.i-u.nl/vacatures/administratief-medewerker-2/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.