Administratief Medewerker Inkoop Lincks Personal Recruitment 13-11-2023

 1. Vacatures Leek
 2. Administratief Medewerker Inkoop Lincks Personal Recruitment 13-11-2023

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Introductie

Ben jij ervaren in de inkoop administratie en wil jij aan de slag binnen een hecht en gedreven team van 5 collega's? Ga dan aan de slag als Administratief Medewerker Inkoop bij deze technische organisatie in Rotterdam! In deze rol ben je verantwoordelijk voor de administratie van alle inkoopactiviteiten, het nabellen van leveranciers & expediteurs bij foutieve leveringen en het beheren van de planning. Met jouw ruime ervaring ben je een echte toevoeging aan dit team en jij kan jouw kennis altijd blijven uitbreiden door de aangeboden cursussen en opleidingen.

Organisatie- en afdelingsomschrijving

Jouw nieuwe werkgever is een technisch handelsbedrijf in Rotterdam. Zij produceren zelf producten en zijn specialist in mooie productgroepen die in verschillende branches worden gebruikt, zoals de scheepvaart, (chemie) industrie en petrochemie. Wereldwijd hebben ze meerdere zusterondernemingen en er wordt internationaal veel met elkaar geschakeld. Het is van origine een familiebedrijf en verkoop- en servicegericht. Binnen dit bedrijf heerst een no-nonsense cultuur met een hoge mate van collegialiteit en drive. De locatie in Rotterdam is zowel met het ov als de auto goed bereikbaar.

Als Administratief Medewerker Inkoop kom je te werken op de inkoop afdeling waar je voor 36 of 40 uur in de week aan de slag gaat met 5 enthousiaste collega's. Jij bent verantwoordelijk voor een specifieke productgroep en daar zit jouw specialisatie in het bedrijf. Je rapporteert aan de inkoop manager die jou ook volledig gaat inwerken. Natuurlijk zijn er volop mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen. Het bedrijf heeft een open sfeer, is erg toegankelijk én flexibel. Elkaar motiveren, proactief handelen en het tonen van initiatief worden hier zeker gewaardeerd en beloond!

Wij mogen met Lincks Personal Recruitment het werving- & selectieproces voor deze vacature verzorgen.
Meer weten over wie wij zijn? www.lincks.nl! 

Functie-informatie

Als Inkoop Medewerker speel je een essentiële rol in het efficiënte inkoopproces van één van de productgroepen. Je bent verantwoordelijk voor het nauwkeurig vastleggen van inkoopactiviteiten, het bewaken van planningen en levertijden en het onderhouden van communicatie met collega's, leveranciers, expediteurs én natuurlijk de klant. Je werkt nauw samen met de inkoper en inkoop manager. Je zorgt ervoor dat alle gegevens in de systemen volledig en up-to-date zijn. Je draagt actief bij aan vlotte bestellingen, tijdige leveringen en correcte betalingen. In geval van onvoorziene problemen onderneem je snel actie en bel je leveranciers en expediteurs na.

Verder houd jij je bezig met:

 • Inkooporders opstellen en verwerken;
 • De status van inkooporders actief volgen en proactief reageren op orderbevestigingen;
 • De actuele levertijden en planning beheren;
 • Het faciliteren van effectieve communicatie, zowel intern met collega's als extern met expediteurs en leveranciers;
 • Verschillende inkoopactiviteiten in het ERP-systeem (Unit4) registreren;
 • Het bijhouden en onderhouden van artikel- en leveranciersbestanden.

Functie-eisen

Als Administratief Medewerker Inkoop werk je graag gestructureerd en nauwkeurig. Daarom staat het inkoop team te popelen om jou te ontvangen op het kantoor in Rotterdam. Jij zorgt er namelijk voor dat alles netjes is verwerkt in de administratie en alles goed teruggevonden kan worden. Is er toch iets fout gegaan met de levering? Dan bel jij daar direct achteraan en zorg je dat hier een juiste opvolging aan gegeven wordt. Verder breng je mee:

 • Een afgeronde mbo-opleiding richting administratie of inkoopmanagement;
 • Minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke rol;
 • Een uitstekende beheersing in de Nederlandse en Engelse taal;
 • Heb jij al werkervaring in een technische omgeving? Dan worden we hier erg blij van!

Aanbod

Dat jij als Administratief Medewerker Inkoop terecht komt in een bedrijf waar gezelligheid en hard werken goed samen gaan is een feit! Jullie lunchen gezamenlijk, hebben regelmatig leuke teamuitjes en lopen in de zomer een heerlijk rondje door de buurt. Daarnaast staat jouw persoonlijke & professionele ontwikkeling centraal binnen deze organisatie. Zo krijg jij de ruimte om nog beter te worden in jouw vakgebied en lever je een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van het bedrijf. Verder bieden we jou:

 • Een mooi bruto maandsalaris tussen de €2600 en €3150 exclusief vakantiegeld en natuurlijk afhankelijk van de kennis & ervaring die je meebrengt;
 • 27 vakantiedagen op basis van een fulltime werkweek en 8% vakantiegeld;
 • Een goede pensioensregeling;
 • Een thuiswerkvergoeding & reiskostenvergoeding;
 • Een bonus van €75,- wanneer je je niet ziek hebt gemeld. Ben je 3 maanden aaneengesloten op kantoor geweest? Dan krijg je 12 uur verlof erbij;
 • De ruimte om zelfstandig en op eigen initiatief extra taken op te pakken en mee te groeien met jouw nieuwe werkgever!

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelAdministratief Medewerker Inkoop
Indicatie salaris (min – max]2600 – 3150
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)36 – 40
Contactgegevensinfo@lincks.nl , 31628340005 onbekend
Type contractVast
BrancheTechniek
LocatieRotterdam, Zuid-Holland,Nederland
Soliciteer directonbekend

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.