Administratief medewerker 28-32 uur (vaste baan), Den Bosch Adecco 07-11-2023

  1. Vacatures Leek
  2. Administratief medewerker 28-32 uur (vaste baan), Den Bosch Adecco 07-11-2023

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

In deze functie verleen je allround marketing support binnen het marketing team van de Benelux. Je controleert de marketinguitingen (online banners, advertenties, social media ads etc) van de retailers of ze conform de eisen zijn van ons hoofdkantoor en partners. Je maakt bewijsrapporten van de activiteiten die gedaan zijn (veelal in PowerPoint) en regelt de facturatie van de campagnes. Je voert updates door op onze website en je bent tijdens de afwezigheid van de social media verantwoordelijke de back-up voor het inplannen van posts. De werkzaamheden zijn voornamelijk administratief van aard, maar enige marketingaffiniteit is gewenst. Tijdens je werkzaamheden bewaak je continu de richtlijnen van het hoofdkantoor en partners. In deze functie staan verder planning, controle en nauwkeurigheid centraal. Wij zijn op zoek naar een hardwerkend type met een hands on mentaliteit. Je komt in een jong, informeel team terecht van in totaal 5 personen met ieder een eigen specialisme zoals PR en Retail marketing. 


Waar ga je werken?

Een internationale organisatie welke zich heeft toegelegd op hardware + software + services en op onderzoek, design, marketing, sales en support van innovatieve producten om het dagelijks leven van mensen te ondersteunen. Het productaanbod van de organisatie bestaat uit pc's, beeldschermen, projectoren, servers, tablets, smartphones en wearables.

Deze organisatie biedt een rechtstreeks contract (minimaal 28 uur - maximaal 32 uur) en heeft goede arbeidsvoorwaarden: waaronder CAO, 12 ADV dagen, 50% betaald pensioen en collectieve verzekeringen en biedt vooral ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden zowel nationaal als internationaal.
Wat vragen wij?

Je hebt minimaal MBO werk- en/of denkniveau.

En minimaal 7 jaar werkervaring in een ondersteunende supportfunctie of administratie rol.

Je werkt nauwkeurig en hebt oog voor detail.

Een opleiding richting marketing of marketinggerelateerde ervaring is een pré.

Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en goede basis van de Engelse taal.

Ervaring met DTP (Indesign/Photoshop) is een pré.

Je hebt een hands-on mentaliteit met de wil om alles aan te pakken.

Je bent klant- en oplossingsgericht.

Bemiddeling voor deze functie is op basis van Werving & Selectie. Het is een vaste, parttime baan voor 28-32 uur per week waarvan de maandag, dinsdag en donderdag op kantoor verplicht zijn de andere uren zijn flexibel in te delen.


Heb jij interesse of nog vragen? Neem dan contact op met Wendy Janssen Consultant Werving & Selectie Adecco tel 06-12011981 of wendy.janssen@adecco.nl.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelAdministratief Medewerker
Indicatie salaris (min – max]2700 – 3100
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)24 – 32
Contactgegevensbrabant.large@adecco.nl , 0418 784 000 https://www.adecco.nl
Type contractVast
BrancheIndustrie
Locaties-Hertogenbosch, Noord-Brabant,Nederland
Soliciteer directhttps://easyapply.jobs/r/TiS5QfT20IPSKT3nLtIC

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.