Accountmanager Zonnepanelenophetdak 09-11-2023

  1. Vacatures Leek
  2. Accountmanager Zonnepanelenophetdak 09-11-2023

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Accountmanager zonnepanelen en accu-oplossingen

Vacature:
Ben jij de persoon die graag in gesprek gaat met klanten, onder het genot van een kopje koffie, om te brainstormen over hoe ze geld kunnen verdienen met hun opgewekte of toekomstige energie? Wil je je verdiepen in zonnepanelen, accu's en energiebeheersystemen? Dan bieden wij jou de kans om deel uit te maken van ons team als Accountmanager Energieoplossingen.

Wat ga je doen:

In deze rol ontmoet je klanten op locatie en bespreek je met hen de mogelijkheden en uitdagingen op het gebied van energie. Je luistert naar hun behoeften en vertaalt deze naar concrete oplossingen. Je gaat vervolgens aan de slag om deze oplossingen uit te werken, waarbij je kunt rekenen op de kennis en ervaring van je collega's op de binnendienst voor complexere situaties. Na het uitwerken van een passend voorstel, presenteer je dit aan de klant en zorg je ervoor dat zij voor jou kiezen.

Na een succesvol verkoopgesprek, draag je de deal over aan de afdeling werkvoorbereiding. Terug op kantoor geniet je van een ontspannen sfeer en kun je even ontspannen met een biljartspel, een verfrissend drankje, of een heerlijk kopje koffie uit onze Bezzera koffiemachine.

Werving:
Hoe kom je aan je klanten. Zestig procent van je leads komen uit bestaande klanten. Deze klanten hebben al zonnepanelen van ons gekocht of hebben interesse getoond in de aanschaf van zonnepanelen. Deze klanten zijn actief te benaderen. De overige veertig procent haal je uit je netwerk of nog op te bouwen netwerk. 

 

Wat vragen wij:
Wij zijn vooral op zoek naar mensen die het verkopen al onder de knie hebben of aan kunnen tonen dat het hun hart heeft. Om je op te leiden hebben wij een uniek en product specifiek inwerkprogramma. Enige technische kennis of affiniteit is wel een grote pre.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelAuto-elektrotechnicus
Indicatie salaris (min – max]3700 – 5700
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensrboersma@zohd.nl , 31641283453 https:\www.zonnepanelenophetdak.nl
Type contractVast
BrancheAdvies/Consultancy, Energie/Gas/Water
LocatieBarneveld, Gelderland,Nederland
Soliciteer directonbekend

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.