Accountmanager Wyzer 08-11-2023

  1. Vacatures Leek
  2. Accountmanager Wyzer 08-11-2023

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Voor ons team in Utrecht hebben wij, Wyzer, de vacature van accountmanager voor minimaal 32 uur per week. Als accountmanager werk je voor de lokale overheid. Elke gemeente is anders. Ben jij ondernemend en krijg jij energie om ons netwerk verder uit te bouwen en om onze collega's op opdracht te begeleiden? Lees dan snel  verder!

Wat je gaat doen als accountmanager

Je gaat aan de slag binnen het domein sociaal domein. Het sociaal domein is constant in beweging. Wyzer is nauw betrokken bij de ontwikkelingen in het domein. Dit vertaalt zich naar kennis en ervaring binnen de onderdelen Participatie, Inkomen, Maatschappelijke Ontwikkeling (Wmo) en Jeugd. Al accountmanager weet jij wat er speelt en wat aandacht nodig heeft. Je deelt je kennis, ervaring en inzichten met de opdrachtgevers en collega’s onderling. Heeft een opdrachtgever extra capaciteit en/of kennis nodig? Daar kan jij ze bij helpen!

In deze functie van accountmanager ga jij het gebied van jouw regio, Utrecht/ Gelderland, verder ontwikkelen en uitbreiden. Het zijn voornamelijk warme contacten. Hoe je dat doet bepaal je zelf. Je bent het aanspreekpunt voor opdrachtgevers. Als netwerker ga je proactief te werk, zodat opdrachtgevers jou als eerste benaderen voor vacatures. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor onze collega’s in het werkveld en begeleid je ze in hun groei en ontwikkeling.

In deze functie werk je nauw samen met de recruiters en talentcoach.

Waar jij over beschikt als accountmanager

Jij als accountmanager bent iemand die met zijn of haar commerciële inzicht nieuwe kansen en mogelijkheden ziet en pakt. Je bent in staat om je zichtbaarheid te vergroten, ons netwerk uit te breiden en houd je doelen en resultaten voor ogen. Je kan creatief en commercieel denken en je werkt graag in een informele en ambitieuze omgeving. Je deelt successen en hebt een winnaarsmentaliteit zonder de samenwerking uit het oog te verliezen.

Verder:

·        Minimaal 3 jaar werkervaring binnen de arbeidsbemiddeling als accountmanager of intercedent in een 360 graden rol;

·        Doorzetter en kan resultaatgericht werken;

·        HBO werk- en denkniveau;

·        Beschikbaar voor 32 - 40 uur per week;

·        In het bezit van rijbewijs b en bereid te reizen.

Wat jij krijgt als accountmanager

Bij Wyzer vinden we ontwikkeling belangrijk en daarom starten alle accountmanagers met een onboardingstraject. Waar jij leert hoe wij werken en jezelf ontwikkelt tot de professional die jij wilt worden. Bij onze eigen Academie mag je kosteloos diverse functie- of vakgebied-gerelateerde en gecertificeerde trainingen volgen. Natuurlijk hebben we oog voor de balans tussen werk en privé en er heerst een open en informele sfeer. Samen werken we naar onze doelen toe en vieren successen.

En meer

·        Een salaris, passend bij jouw werkervaring, capaciteiten en kwaliteiten; 

·        Een laptop en telefoon; 

·        Volledige reiskostenvergoeding of lease auto met tankpas waarmee je ook privé mag rijden in de Benelux;

·        Een contract voor onbepaalde tijd;

·        Ontwikkelingsmogelijkheden en budget (opleidingen, trainingen en cursussen) bij onze eigen Academie;

·        Goede arbeidsvoorwaarden en volop kansen voor een duurzame loopbaan;

·        Aandacht voor jouw werk-privébalans;

·        De kans om iedere dag van betekenis te zijn in onze samenleving;

·        En het belangrijkste, persoonlijke aandacht voor jou en je ontwikkeling!

Wie wij zijn

Wyzer is hét grootste specialistische project- en adviesbureau voor de overheid. Verspreid over Nederland werken ruim 1600 medewerkers van Wyzer voor gemeenten, provincies, ministeries en uitvoeringsorganisaties aan maatschappelijke opgaven. Van trainees en young professionals tot ervaren projectmanagers en strategisch adviseurs die beschikken over een stevig fundament in het werkveld. Wyzer durft anders te zijn. Wij tonen lef en investeren in ontwikkeling. Door mee én verder te denken, realiseren wij duurzame oplossingen voor de mens en maatschappij. Zo zijn wij overal van betekenis.

Word jij onze nieuwe accountmanager sociaal domein?

Klik op de button ‘Nu solliciteren’ hieronder en hopelijk spreken wij elkaar snel!

Overige vacatures

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelAccountmanager
Indicatie salaris (min – max]2500 – 5500
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend https://wyzer.nl
Type contractVast
BrancheUitzend/Detachering/W&S, Overheid/Non-profit
LocatieEindhoven, Noord-Brabant,Nederland
Soliciteer directhttps://www.wyzer.nl/vacature/accountmanager-eindhoven/?apply=true

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.