Accountmanager Santas 13-05-2024

  1. Vacatures Leek
  2. Accountmanager Santas 13-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Santas

12 mei 2024

SANTAS Koffie mêleert, brandt en verkoopt duurzame koffies en koffiezetapparatuur aan onder andere kantoren, (overheid)instellingen, scholen, sportaccommodaties en welzijnsorganisaties. Met ons unieke concept zero waste, slow-roast koffie en een robuust retourblik voor onze koffies, opereren wij dicht bij onze klanten met speciale focus op de regio Zuid - en Midden Nederland. Wij zijn actief in het MKB en grootzakelijke segment.

Voor uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar

Accountmanager professionele markt voor de regio
Den Haag, Bollenstreek, Hoofddorp, Haarlem en Amsterdam


Functieomschrijving
In deze uitdagende en afwisselende functie ben je verantwoordelijk voor het initiëren van nieuwe en het beheren en versterken van bestaande relaties.

Primair ligt daarbij de focus op zakelijke ondernemers.

Je bezoekt, informeert, adviseert, offreert. Bij bestaande relaties zorg je voor dat het Santas koffie concept extra onder de aandacht komt en de afname van het assortiment wordt verbreed. Vanuit het netwerk van bestaande klanten werf je nieuwe klanten en zet je het merk Santas koffie stevig neer. Naast het bezoeken van klanten, sta je op beurzen en bezoek je regionale netwerkbijeenkomsten. Je hebt de vrijheid om zelf acquisitieplannen te maken en op creatieve wijze ludieke acties te bedenken en uit te zetten.

Functie-eisen
Je hebt een gedegen opleidingsachtergrond en minimaal drie jaar commerciële buitendienst ervaring in de food. Je bent een netwerker pur sang. Je bent aantoonbaar geen job hopper.

Je woont in de regio.

Persoonskenmerken
Je hebt een representatief voorkomen, een hoge gunfactor, uitstekende communicatieve vaardigheden en weet wat er op maatschappelijk en milieugebied speelt in de wereld. Op een proactieve, creatieve en op groeigerichte wijze ben je in staat Santas koffie op de kaart te zetten. Je weet hoe je leads moet omzetten in concrete deals. Je hebt stijlflexibiliteit en sociale vaardigheden zodat je om kunt gaan met verschillende menstypes. Als netwerker ben je in staat via bestaande netwerken nieuwe leads te genereren. Bovenal ben je een leuke, flexibele en hands-on collega voor het enthousiaste Santas koffie team.

Interesse?
Stuur dan een gemotiveerde brief met CV en pasfoto naar SANTAS Koffie B.V., Ben je geïnteresseerd en voldoe je aan de bovengenoemde functie eisen, stuur dan een motivatiebrief met CV naar

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelAccountmanager
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheIndustrie
LocatieHoofddorp, Noord-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.santaskoffie.nl/actueel/vacature--accountmanager/17

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.