Accountmanager Amsterdam Walters People 08-11-2023

 1. Vacatures Leek
 2. Accountmanager Amsterdam Walters People 08-11-2023

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Ben jij ambitieus, ondernemend en op zoek naar een carrière in een commerciële omgeving? Ben jij ambitieus, ondernemend en op zoek naar een carrière in een commerciële omgeving? Ben jij net afgestudeerd voor je Bachelor of Master en/of heb je ervaring in een commerciële of sales functie? En krijg jij energie van het contact met stakeholders zoals klanten, kandidaten en je collega's? Lees dan snel verder!

Taken en verantwoordelijkheden

 • Sales: Hierbij ben je verantwoordelijk voor het opbouwen van klantrelaties met als hoofddoel het acquireren van nieuwe opdrachten.
 • Relatiemanagement: Onderdelen van het relatiemanagement zijn; het opbouwen van een klantrelatie, bezoeken van klantrelaties en leuke activiteiten ondernemen met hen.
 • Consultancy: Als consultant word je een sparringpartner van je klant omtrent de diensten van jouw organisatie. Je luistert, vraagt door, denkt mee en geeft een passend advies.
 • Trainingsfase: Naast een 9-weeks trainingsprogramma biedt de organisatie een vervolgtraject om jezelf continu te blijven ontwikkelen. Samen met jouw manager schrijf je plannen om jezelf te blijven ontwikkelen en door te groeien binnen de organisatie. Waar nodig stuur je dit bij.

Skills en opleiding

 • Afgeronde HBO of academische opleiding (bv. Commerciële Economie, International Business, Communicatiewetenschappen);
 • Ervaring in een commerciële omgeving is een pré;
 • Ambitie, teamplayer en een competitieve instelling;
 • Sterke communicatieve en commerciële skills
 • Resultaatgericht;
 • Je spreekt (vloeiend) Nederlands en Engels. Dit is nodig voor de functie, omdat het een internationale organisatie is waar zowel Nederlands als Engels gesproken wordt. De voertaal is echter Nederlands.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelAccountmanager
Indicatie salaris (min – max]2200 – 5000
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 36
Contactgegevenswachtr.39267.572@walterspeoplenl.aplitrak.com , 31629691326 onbekend
Type contractLeer-werk overeenkomst
BrancheAdvies/Consultancy, Uitzend/Detachering/W&S
LocatieAmsterdam, Noord-Holland,Nederland
Soliciteer directonbekend

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.