Aankomend CFO Holland Talent Group 09-11-2023

  1. Vacatures Leek
  2. Aankomend CFO Holland Talent Group 09-11-2023

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Onze opdrachtgever is een productiebedrijf gevestigd in de Haarlemmermeer. Omdat dit bedrijf flink aan het groeien is heeft de DGA behoefte aan een:

 

Aankomend CFO
‘’een handson financieel eindverantwoordelijke functie bij een MKB-bedrijf’’

 

JOUW FUNCTIE

Als financieel professional wordt je eindverantwoordelijk voor de inrichting en uitvoering van het financiële beleid, de opzet van de administratieve organisatie en rapporteer je aan de DGA. Jij bent een drijvende kracht achter de verdere professionalisering van het bedrijf en draagt zorg voor het  optimaliseren van efficiency, kostenbeheersing en marges. Je bent een strategisch sparringpartner voor de overige directieleden en samen brengen jullie het bedrijf een volgende groeifase in en door. Je beheert de gehele planning & control-cyclus en draagt zorg voor het monitoren van de overeenstemming tussen de strategische doelstellingen en de inhoudelijke vertaling naar financiële meerjarenplannen, budgetten, forecasts en activiteitenplannen. Ook ga jij je bezighouden met de kostprijsberekeningen en -problematiek.  

Je geeft leiding aan het finance team (2FTE) dat zorgt voor een verdere inhoudelijke verbetering van de kwaliteit van managementinformatie.

Je bent een dusdanig hands-on professional dat je eigenhandig ook operationele taken in het financiële werkveld op je kan nemen zoals het opstellen van jaarrekeningen, het opzetten en vervaardigen van budgetten en managementinformatie, het optimaliseren van werkkapitaal en het cash-flow beheer. Daarnaast ben je gesprekspartner voor externe contacten als de Accountant, Banken en Verzekeringsmaatschappijen. Tot slot ben jij thuis op het gebied van faciliteiten en draai jij je hand er niet voor om bepaalde HR- (salarisadministratie) en IT-taken op je te nemen.

 

JOUW PROFIEL

Je bent een gedreven hands-on professional die goed kan schakelen tussen strategie, tactiek en operatie. Je hebt bewezen ervaring als financieel eindverantwoordelijke of als b.v. (Business) Controller in een (MKB-handels)bedrijf gedurende minimaal 5 jaar. Je hebt ervaring met het doorvoeren van belangrijke organisatorische wijzigingen en met sterk veranderende omgevingen. Je hebt uitstekende analytische en conceptuele vaardigheden en daarnaast heb je een goed gevoel voor menselijke verhoudingen en ben je in staat door alle lagen van de organisatie heen op vlotte, concrete en overtuigende wijze te communiceren en contacten te leggen. Uiteraard ben je kritisch, assertief en tactvol, geen 9-5 mentaliteit en heb je een uitstekend oog voor details zonder de grote lijnen uit het oog te verliezen. Je beschikt over minimaal HBO werk- en denkniveau en een afgeronde (bedrijfseconomische) opleiding. Tot slot beheers je de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift.

HET AANBOD

Je komt te werken in een groeiend en dynamisch bedrijf waar elke dag nieuwe uitdagingen voor het oprapen liggen. Het aanbod bestaat uit een mooi salaris en eventueel een auto van de zaak.

HEB JE INTERESSE?

De Holland Talent Group is een arbeidsbemiddelaar met een stevige focus op Finance. Al sinds eind jaren 90 zijn wij actief op de arbeidsmarkt en hebben een krachtig netwerk opgebouwd, zowel in het bedrijfsleven als bij kandidaten. Gezien onze achtergrond en ervaring zijn wij DE partner voor klant en kandidaat!

Solliciteren naar de functie van AankomendCFO kan eenvoudig door je CV te mailen naar radbout@hollandtalentgroup.com onder vermelding van referentie 3177. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Radbout Rodermond, Salesmanager Finance Holland Talent Group, Morssingel 11, 2312 AZ Leiden. Telefoon 06-29008241. Voor alle overige vacatures van de Holland Talent Group ga je naar www.hollandtalentgroup.com.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelCfo
Indicatie salaris (min – max]7000 – 8500
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensradbout@hollandtalentgroup.com , 31713030035 http://www.hollandtalentgroup.com
Type contractVast
BrancheIndustrie
LocatieHoofddorp, Noord-Holland,Nederland
Soliciteer directonbekend

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.