3/ Persoonlijk Begeleider Stichting Prisma 13-05-2024

 1. Vacatures Leek
 2. 3/ Persoonlijk Begeleider Stichting Prisma 13-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Bianca - Rots & Water

begeleider niveau 3/ Persoonlijk begeleider

 • Woonvoorziening Joost van de Vondellaan
 • 24
 • Primaire zorg

Maak deel uit van een betrokken en ambitieuze organisatie. Jij zet je dagelijks in voor de beste zorg voor cliënten, zodat ze het leven kunnen leiden zoals ze zelf willen. Jij staat naast de cliënt en biedt passende zorg/begeleiding.

Wij zijn op zoek naar een zorgzame begeleider die warme zorg kan bieden. Ben je een startend persoonlijk begeleider, die alleen ervaring heeft als begeleider niveau 3 en zich verder wil ontwikkelen als persoonlijk begeleider? Dan ben je ook meer dan welkom om te solliciteren.

Met wie ga je werken?

Woonvoorziening Joost van den Vondellaan in Drunen is een ruime locatie, waar een enthousiast team de zorg levert voor 16 bewoners variërend in de leeftijd van 28 tot 65 jaar. De diversiteit aan zorgvragen is groot en dit zorgt voor afwisseling tussen begeleiden, ondersteuning en verzorgen. Twee bewoners zijn volledig ADL afhankelijk. De bewoners wonen er in hun eigen appartement, die ruim zijn ingericht. De begeleiding en ondersteuning van de bewoners vindt plaats binnen het eigen appartement, maar daarnaast hebben de bewoners de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten in de algemene ruimte. Overdag gaan bewoners naar hun werk of dagbesteding, maar er zijn ook altijd een aantal bewoners thuis. Door de diversiteit aan bewoners van LVB tot EVB, is iedere dag anders en is er veel dynamiek.

Dit ben jij

Elke dag en iedere bewoner is anders. Dat is het mooie van jouw vak. Het grootste gedeelte van de tijd ben jij bezig met verzorging en begeleiding. Want cliënten een mooie dag bezorgen, dat is jouw drive. Tussendoor werk je het cliëntplan bij, maak je afspraken en onderhoud je contact met het netwerk. Jij bent dus een bezige bij, maar je vergeet nooit om contact te maken en ruimte te nemen voor quality-time.

Je bent een aanpakker en een kei in organiseren en plannen. De begeleiding en verzorging van cliënten combineer jij met plezier met de coördinatie van het cliëntplan. Samenwerken doe jij van nature en je vergeet nooit om jouw collega's mee te nemen in het grotere plaatje. Je bewaakt grenzen en je zorgt dat doelen van het cliëntplan gehaald worden. Hierbij ben je niet bang voor feedback en durf je jezelf kwetsbaar op te stellen.

Jij bent duidelijk maar niet directief en je kan klein kijken. Zet jij je schouders eronder en ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging?

Jouw arbeidsvoorwaarden

 • Voor 24 tot 32 uur, een ander aantal uren is in overleg mogelijk.

 • Een contract voor de duur van 1 jaar met intentie tot verlenging voor onbepaalde tijd.

 • Marktconforme arbeidsvoorwaarden volgens de CAO gehandicaptenzorg. Dit betekent dat jouw salaris tussen de € 2.672,- en €3.606 ,- ligt op basis van een fulltime dienstverband, afhankelijk van jouw functie en ervaring.

 • Vakantie-uren en balansverlof-uren die flexibel inzetbaar zijn.

 • Kies je voor Prisma als werkgever? Dan kun je na jouw proeftijd gebruik maken van onze extra beloning in het arbeidsvoorwaardenpakket. Je kunt zelf kiezen van welk voordeel je wil genieten. Denk hierbij aan jouw maandelijkse sportabonnement of een nieuwe tablet of (elektrische) fiets. Kijk waar jij blij van wordt en geef het jezelf cadeau!

Wat wij jou verder bieden

Prisma is een goede werkgever en dat betekent dat jij belangrijk bent. We bieden je een uitdagende werkplek waar ruimte is om initiatief te nemen en jezelf te ontdekken. Wij investeren in jouw ontwikkeling, dragen bij aan jouw vitaliteit en inzetbaarheid en ondersteunen je graag in je loopbaan. Er zijn verschillende scholingsmogelijkheden die bijdrage aan je kennis en handelen of aan je eigen ontwikkeling.

Dit verwachten wij van jou

Met passie en plezier vertaal jij Prisma's visie in betekenisvolle zorg. Je denkt vanuit mogelijkheden in plaats van beperkingen en hecht waarde aan echt contact. Geduldig en empathisch help jij cliënten om zoveel mogelijk eigen keuzes te maken. Je staat stevig in jouw schoenen en kent jouw talenten en valkuilen. Samenwerken doe jij van nature en je bent niet bang feedback te geven of te ontvangen.

Relevante eisen

 • Je hebt minimaal een afgeronde mbo-opleiding niveau 3/4 richting Zorg en Welzijn. Je bent een startend persoonlijk begeleider, die ervaring heeft als begeleider niveau 3 en zich verder wil ontwikkelen als persoonlijk begeleider.
 • Je bent inzetbaar op onregelmatige werktijden, verspreid over meerdere dagen. Je bent inzetbaar voor slaapdiensten.
 • Je hebt ervaring in de gehandicaptenzorg.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Judith Luijken (teamleider) via .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelPersoonlijk Begeleider
Indicatie salaris (min – max]2672 – 3606
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)24 – 32
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieOosterhout Nb, Noord-Brabant,Nederland
Soliciteer directhttps://www.prismanet.nl/vacatures-intern/5251-begeleider-niveau-3-persoonlijk-begeleider

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.